Inlägg från: Anonym (ytterligare en sd tramstråd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ytterligare en sd tramstråd)

    var är de muslimska rösterna?

    Anonym (Why?) skrev 2014-08-21 19:16:00 följande:

    Varför ska muslimer gå ut offentligt och ta avstånd från vad terrorister gör?

    Tycker du att alla män ska gå ut offentligt och ta avstånd från våldtäkter?


  • Anonym (ytterligare en sd tramstråd)
    UmmAli skrev 2014-08-22 10:32:14 följande:
    Gissar att du inte ser mycket på andra nyhetskanaler ,än just de på Sveriges television, som är starkt cencuerande och enormt snedvridna, till fördel för eliten -USA och Israhell. 
    För eftersom dessa djävlar förser terroristerna (observera att jag inte skriver muslimska terrorister då de inte är muslimer eller agerar i enighet med islam) med vapen,makt,träning och ekonomiskt bistånd ,för att på så sett nå sina egna sjuka mål, äger dessa djävlar även all media som sänds ut via tv och tidningar.  Då är det ganska uppenbart för den medelintelligente att se att dessa nyheter visar det som de vill visa för egna intressen och utelämnar och till och med ljuger för att på så vis gagna sina egna intressen och självklart sprida terror via skräck. 
    Muslimer stämplas tex återkommande som "the bad guyes" och antingen som terrorister eller som undergivna dumskallar som inte har ett bättre vetande.

    Du bor i Sverige, med tillgång till alla världens nyhetskanaler och internet. Som genom svensk skola lärt dig att vara källkritisk och demokratisk , vad har du att skylla din okunskap på?

    Jag anser att terrorister ,vilka de än må vara, har en tendens att vara just oberäknerliga och våldsamma utan hänsyn eller respekt för sina offer, det är väl en av kriterierna för att just kallas terrorist- att sprida skräck och propagera? 
    Hur humanitär och respektfull var ex Breivik mot sina offer? Hur humanitär och respektfulla är Israhell mot världens största koncentrationsläger Gaza?  Hur humanitär och respektfull är USA med sina invationer och drönare? 
    Hur humanitär och respektfull är Burma i den etniska rensningen av den muslimska minoritetsbefolkningen?  Listan kan fortsätta...
    Eller räknas man bara som terrorist så länge förövaren är muslim?

    Enligt islam ska den döda kroppen jordfästas så snart som möjligt, tror du detta uppfylls från USAs sida eller vad? De var ju "så humanitära" i sin terror menar du ju?    Du blir bombad av en amerikansk drönare ,men HEY, jag fick iallafall en ordentlig begravning?  Är du på riktigt???   Är det en mindre terrorhandling då menar du?  Och tror du själv att amerikanarna begraver sina civila dödsoffer de "råkade "bomba sönder och samman?  Eller tror du att Israhell begravde de fyra pojkarna i tioårsålderna som de mördade , vars enda "brott" var att samla på krabbor på stranden?  Ismael,Ahed,Zakaria och Muhammad Bakr hette de förresten.
    Alla offer har namn vet du. Även muslimer ger sina barn namn!!!
    Och det var ordentligt personligt individinriktat,  och riktades direkt mot dessa barn!
    Och nej, de fick ingen ordentlig begravning av den sionistiska staten, inte ens en ursäkt till föräldrarna, utan det var just barnens familj som fick plocka sina barns kroppsdelar och se till att de fick en ordentlig begravning i den mån det gick.

    Är inte drönare utstuderande? De tillverkas och används just för att orsaka så stor förödelse och skada som möjligt, utan egen förlust.   Nu om det inte är terrorism, vad är det då?

    Om du vill stoppa terrorism och är orolig för den ökade rasism och misstron mot muslimer i Sverige,  varför då skylla på muslimer?   Det är ju ändå vi i väst som styr politiken där!   Och det är vi som förser dem med vapen.  Och det är vi i Sverige som lever gott på andras olycka! Vi säljer ju vapen till terroristländer som Saudiarabien och har ju en vapenfabrik där tom.   Det är vi i Sverige som blundar för de riktiga terroristerna. 
    Du kan exempelvis skilja på muslimer och terroristgrupper som  IS(is). De är terrorister PUNKT. De mördar ALLA som inte följer deras ideologi.
    Du kan trycka på Sveriges regering att sluta sälja vapen till terroristländer, du kan demonstrera, göra din röst hörd.   Du kan sluta sprida okunskap och istället lära dig att se saker objektivt.  Men var försiktig, du vet vad som hände med Snowden!

    Och på tal om Snowden ,så enligt hans senare rapportering så tränades IS(is) ledare Abu Bakr al-Baghdadi av säkerhettstjänsterna från länder som USA ,Storbritanien och inte helt otippat Israhells egen Mossad.  Allt för att skydda den sionistiska staten .   Aktionen fick namnet "getingboet" och gick ut på att samla ihop alla terrorgrupper på ett ställe, lång ifrån Israhell givetvis, och engagera dem i ett krig.

    Ser att det blev ett alldeles för långt svar ,och ber om ursäkt för det. 
    det är fint att få se långa inlägg som är bra istället för det vanliga hatet som brukar finnas, du skriver väldigt bra, tummen upp
Svar på tråden var är de muslimska rösterna?