• Anonym (Någotärfelpåmig)

    Jag blir aldrig kåt!

    Hej, jag är en tjej snart fyller 18 år och som väldigt sällan blir kåt. Jag börjar fundera om det är något fel på mig? Men får höra hur den ena och den andra vännen förlorar oskulden, har konstant sexlust eller har samlag med sina pojkvänner som de tillbringat år med. Själv så är jag oskuld och har inte känt av lusten så starkt alls. Även fast jag vill ha sex. Det börjar bli ett problem som ställer till det för mig, i privatlivet. Jag hade ett ca 2års förhållande utan sex som tog slut, förmodligen pga att jag inte kunde ha sex. Jag vill, men jag kan inte.
    Jag har heller inte känt mig särskilt kåt som tonåring och är fortfarande oskuld.... Jag förstår inte, på andra ungdomar verkar hormonerna vara all over the place? Speciellt vid tonåren, 15-16 års ålder, medan jag var som en gammal toffel hela tonåren....
    Är det något FEL på mig??? :(

    Finns det något jag kan ta eller göra för att kunna bli kåt? Tabletter?

    Jag är väldigt emot människor som horar runt, är otrogna etc. och jag har en stark åsikt angående att sex endast ska vara med den man älskar. Men det är svårt att veta när man har den rätte. Jag har försökt att slappna av och inte tänka så mycket, bara ha kul, men jag kan inte få mig kåt på beställning och jag blir ledsen för att jag inte är kåt. Jag vill ju!

    Jag skulle inte vilja kalla detta "minskad sexlust" detta är snarare "en aldrig existerande sexlust"!

  • Svar på tråden Jag blir aldrig kåt!
  • Sheenaa

    Först och främst så är det inget fel på dig :) Onanerar du? Det är ett första steg, att lära känna din kropp och kunna slappna av så du kan känna njutning. Sen ska man ju känna lust till sin partner. Det klickar inte alltid och det är viktigt att du känner dig attraherad av den du är tillsammans med. Annars blir man ju inte kåt :) Det finns även tabletter som ökar lusten. Finns bl.a. på naturapotek och hälsobodar. L- arginin heter det ämne som tillsätts och som sägs öka lusten. Men framförallt sitter det i egna huvudet, själva lusten. Titta på lite mjukporr på nätet, se på vackra människor. Det kan göra en väldigt upphetsad. Lycka till!

  • Anonym (fantasten)

    Ojdå, din uppväxt är man ju inte avundsjuk på.

  • Sheenaa
    Anonym (fantasten) skrev 2014-08-22 15:41:32 följande:
    Ojdå, din uppväxt är man ju inte avundsjuk på.

    Va menar du med det? Bara för att TS inte pippat runt?
  • Hamburgartjuven

    När man är 18 ska man inte ta tabletter på egen hand. Är du rädd att det är något fysiskt fel (finns ju hormonella avvikelser) så ska du gå till ungdomsmottagningen och prata både utifrån eventuell oro om din fysik men också allmänt. Har du någon DSM-4 diagnos typ autismspektrum så har många sådana personer naturligt lägre sexlust. Mer generellt - man blir redo olika tidigt och 18 är inte sent alls.

  • Anonym (Sen)

    Du kanske bara är sent utvecklad. Själv hade jag aldrig varit kåt innan jag var runt 18-19... Låg med en jag var kär i vid 18,5 utan att vara kåt och fick min första orgasm på egen hand vid 19. Kolla porr! Googla på free porn och välj en av de första sidorna som kommer som förslag. Brukar vara datavirusfritt! Sen kan du väl känna lite på clitoris när du kollar om du känner för det. Du har inget att förlora :)

Svar på tråden Jag blir aldrig kåt!