• E87

    Planerar syskon 2016?

    Hej!

    Finns det fler som planerar syskon till 2016? Här kan vi samlas och prata om allt möjligt.

    Jag och min sambo har en dotter som är född i slutet av 2013. Jag gillar att planera och har länge tänkt att det ska vara 2-3 år mellan barnen. Då sambon inte vill planera utan mera ta det som det kommer så är syskon inget vi direkt pratar om riktigt ännu. Jag tänker att vi ska börja försöka nästa sommar men vill inte riktigt ta upp detta hemma ännu. Skulle vara kul att bolla tankar med någon mer Glad

    //E

  • Svar på tråden Planerar syskon 2016?
  • fannybk

    Samma för mig och min sambo! Vår son föddes sommaren 2013 och har tänkt oss 2-3 år mellan barnen. Vi kommer börja försöka nästa sommar och hoppas på ett vårbarn 2016. Inget är helt bestämt men vi har pratat om det. Jag längtar efter att vara gravid igen! :)

  • E87

    Hej!

    Vad kul med en till som planerar så långt fram???? antar att din senaste graviditet var bra då du längtar efter att vara gravid igen. Är du fortfarande mammaledig?

  • Miraaa

    Här ären till????. Vi har en tös på 14 mån,född i juni 2013. Vill gärna börja försöka våren 2015:)

  • lawendel

    Här är en till! Har en son född sept -11 och en dotter född april -13! I maj gifter vi oss och till sommaren blir det försök till en trea :)

  • mkes

    Åh, jag hoppar in! Våran dotter är född -13 också och jag ville i princip ha en till direkt, haha. Nu har sambon nääästan sagt ja till att börja efter årsskiftet. Tjoho! Jag ska studera på distans i tre år nu så då kan man ju lika gärna vara gravid och sitta hemma och plugga hela helgerna tänkte jag. Solig

  • Knasmamman91

    Här är ytterligare en har en dotter som föddes i maj så kommer vilja ha två år mellan barnen. Dock ska jag ta test om några dagar för jag vet inte om jag är skengravid av att jag nyss börjat med mini pe igen eller om det har lyckats pricka in ett syskon redan! Spännande spännande

  • fannybk
    E87 skrev 2014-08-30 22:15:42 följande:

    Hej!

    Vad kul med en till som planerar så långt fram???? antar att din senaste graviditet var bra då du längtar efter att vara gravid igen. Är du fortfarande mammaledig?


    Vad kul med flera! Jag hade nog en ganska lätt graviditet. Lite foglossning men det var inte så farligt. Kunde träna och jobba länge och sen föddes sonen 9 dagar tidigt, bara 5 dagar efter jag slutat jobba så jag slapp den där tråkiga väntan hemma. Får hoppas nästa graviditet blir lika bra! Jag började jobba för två veckor sedan, nytt jobb, och sonen började förskolan i måndags. Det känns konstigt att inte ha så mycket tid tillsammans men det har gått bra. Helgerna blir ju extra mysiga! Dessutom är det skönt att tjäna lite pengar igen. Igår handlade jag kläder och för första gången i mitt liv tittade jag inte på prislappen det första jag gjorde för att sedan bestämma mig för om det var något att ha. Var visserligen kläder till jobbet men ändå. :) Jag höjde min lön rejält när jag bytte jobb och kan se fram emot en riktigt bra sgi till nästa föräldraledighet! Nu hade jag nästan lägsta. Hur var/är det för er andra?
  • E87

    Hej!

    Va kul med fler som planerar syskon????

    Jag är hemma en månad till och sen börjar jag nytt jobb. Kommer jobba halvtid under hösten och sen heltid efter årsskiftet då sambon blir hemma några månader. Vi gifter oss nästa sommar så tanken är nog att börja försöka efter de.

    Vart i landet befinner sig ni övriga? Ålder?

    Jag bor i Gävle och fyller 27 senare i år.

  • Knasmamman91

    Jag hade en väldigt tuff graviditet med första vilket gjorde att jag gick från att vilja ha ett år mellan dom till iaf två år mellan dom. Jag hade väl alla åkommor man kunde ha och håller verkligen tummarna för att det blir bättre denna gång då jag har en liten att ta hand om och ett jobb att gå till. :-P

    Jag bor i Kalmar län och är 23 år :) Kommer gå tillbaka och jobba heltid efter årsskiftet, tar ut dubbeldagar i december så sambon är hemma från december till september nästa år. Är så skönt att hon inte behöver gå på dagis direkt vid ett år utan vi kan lösa det så hon får vara hemma lite längre iaf och förhoppningsvis kan gå när hon börjar. :)

  • lawendel

    Jag bor en liten bit utanför Göteborg och fyller 30 i oktober

Svar på tråden Planerar syskon 2016?