Inlägg från: Anonym (..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (..)

    Jag ska rösta på SD! frågor på det?

    Enfrågeparti som populistiskt fokuserar och skyller allt på invandringen. Ni i sekten går därmed med skygglappar för allt annat som ett samhälle bygger på. Att vården fungerar skit nu i mkt har att göra bl.a. med de privatiseringar som har gjorts och som har gjort det tillåtet att plocka ut miljonvinster. Så att våra pappor/mammor tas dåligt om hand på hemmen har en naturlig förklaring, de privata aktörer tar ut hellre 3 siffriga miljonvinster än satsar alla pengar på brukarna. Likaså med skolan, privata tar hellre ut vinster än återför pengarna i verksamheten. Ni i sekten är rent ut sagt ignoranta! Utan invandring utvecklas inte Sverige längre som tillväxtnation, ekonomiskt. Med SD i makten likaså, då stagnerar Sverige i utvecklingen.

    Så fortsätt o rösta på SD ni hycklare som i samma andetag som ni uttalar varför ni röstar på sekten så tar ni en tugga på eran kebab, pizza, pirog, thai eller va det nu kan vara som INTE är svenskt från början. F.ö., ni tycks också ha missat det är inte mkt som "typiskt" svenskt här idag. Inte ens de traditioner som ni värnar så mkt om som bevisligen har sitt ursprung i andra länder. LÄR ER SÖKA KORREKT INFORMATION OM SAKERNAS TILLSTÅND INNAN NI ÖPPNAR MUNNEN.

  • Anonym (..)

    Detta är fakta och det är så Sverige har utvecklats genom århundraden till det storslagna som Sverige är ändå. Vi är lyckliga föregångare i många frågor och åtnjuter världens uppmärksamhet som förebilder, föregångare och som ett väl utvecklat folk.

    Det ni i sekten bedriver idag är inte mer än populism där ni skrämmer folk till att rösta på er. DET är svammel.

  • Anonym (..)
    Anonym (ano) skrev 2014-09-04 00:53:34 följande:

    högskoleutbildad och ändå är det den sk 'massinvandringen' som är orsaken till vilka som får din röst

    resten, äldreomsorgen, sjukvården, skolan, jobben etc etc etc, allt det andra har ingen betydelse för dig utan det är invandrarfrågan som avgör vilka som du ska rösta på

    mp, moderaterna och nu sd, du är över hela kartan, var det enskilda frågor som avgjorde dom gångerna också?

    vilket parti blir det vid nästa val? du verkar ändra ideologi hela tiden

    en gång i tiden fanns det ett parti som hette nydemokrati, idag är det istället sd som finns, förhoppningsvis försvinner dessa dagsländor också när dom surfat färdigt på den rädsla och fördomsfullhet som vissa människor för tillfället har


    Det har blivit vanligare att sektens anhängare hittar på vad de är, har röstat på tidigare för att söka värva förvirrade själar. Hoppas folk ser igenom alla dessa trådar och inlägg och inte röstar pga just EN fråga som kan förstöra så mkt annat för Sverige.
  • Anonym (..)
    Anonym (ingen bryr sig.) skrev 2014-09-04 17:48:59 följande:
    Äsch bry dig inte om dem ts. Jag tyckte det var jätteskönt att du lämnade tråden utan att svara på frågorna som ställts :)
    Det är synd att inget annat parti vågar ta ställning till invandringen! Ja invandringen är största anledningen till att jag röstar SD
Svar på tråden Jag ska rösta på SD! frågor på det?