• Barasaras

    Något äter upp mitt ben

    Hej! Det är så att jag har haft någon parasit/eksem som äter upp min hud på mitt ben i ca 7 år. Under dessa år har jag sökt hjälp ungefär 3 gånger varje år. Först detta år fick jag en remiss till sjukhuset, och fick tjata mig till att få göra en biopsi. Idag fick jag tillbaka provresultaten, och doktorn hävdar att det bara är ett eksem. Jag tvekar på att det bara är ett eksem när det ibland rinner av var, ibland är det så torrt att huden spricker det har expanderat från 1 cm till storleken av en handflata och det har nu dessutom spridit sig till andra benet.
    Till hjälp har jag bara fått värdelösa salvor som kostar fan. Enligt min doktor som knappt kan prata svenska så kan hon bara hjälpa mig när skiten har spridit sig till 50% av min kropp.
    Min fråga är då om jag kan anmäla detta någonstans? Eftersom att vården har tagit så dålig hand om mig att jag nu har en stor grop in i benet.

  • Svar på tråden Något äter upp mitt ben
  • Tow2Mater

    Har du varit hos en privat hudläkare (dermatologi specialist)? Teckna en
    privat sjukvårdsförsäkring först om du måste.

  • Barasaras
    Tow2Mater skrev 2014-09-15 14:38:52 följande:

    Har du varit hos en privat hudläkare (dermatologi specialist)? Teckna en
    privat sjukvårdsförsäkring först om du måste.


    Jag har varit hos en hudläkare på sjukhuset där jag bor, den högst uppsatta. Vad tror du om patientförsäkringen? Funderar på att skicka in lite blanketter.
  • Grannen

    Lägg gärna ut ett foto på det värsta såret/gropen.

Svar på tråden Något äter upp mitt ben