• Anne9000B

    Duktig Vovve?

       Några journalister, hör och häpna, börjar rycka en aning i drevets koppel men en så länge inga politiker. Det måste väl ändå till slut bli en reaktion. Att ledas runt i nosringen av media måste både vara både förnedrande och göra ont. En pytteliten förändring är bättre än ingen och kan leda till att invandring och integration kommer upp på dagordningen som sakfrågor.


     


       De som röstat på SD består av en väldigt liten del rasister som mer eller mindre är förlorade. En avsevärt större del är smygrasister som sväljer att "det är invandringens fel", "det kostar en massa pengar" osv. Denna grupp är absolut omvändbar. Den stora majoriteten är däremot helt enkelt oroade medborgare. En oro som kan dämpas med adekvat information och handling.


     


       Vid nyval eller nästa ordinarie val kommer den politiska kartan att återgå till det mer normala. -- Om nu inte våra politiker är så rädda för media att de senaste årens vansinne fortsätter!


     


       SD har en övertro på sitt stöd och tror sig kunna växa rejält. -- Glöm det! Jag och de flesta som använt Er för att proteströsta har nått syftet att röra om i grytan, skapa lite kaos och ge hela etablissemanget en ordentlig örfil. Jag har aldrig gillat vare sig Er ideologi eller hur Ni vill nå Era mål men Ni har vid detta unika tillfälle varit användbara.


     


       -- Vad skönt det skulle vara att slippa lägga så mycket kraft på det här och istället ägna sig åt ekonomiska, välfärds och miljöfrågor!

  • Svar på tråden Duktig Vovve?
  • Gestalten
    Den enda handling som kan motverka partier som SD är att avskaffa den extrema massinvandringspolitiken. Som det ser ut nu med över 400 000 invandrare från tredje världen per mandatperiod så dränks svenskarna i invandrare med tiden och detta faktum går inte att "informera" bort. Stoppa det kulturella folkmordet på svenskarna!

    "

    Kulturellt folkmord

    Ett kulturellt folkmord utförs inte genom att döda, utan åsyftar snarare en process med massiv invandring av främmande etniska grupper så att den i området tidigare dominerande gruppen förvandlas till en alltmer försvinnande folkspillra.

    Ursprungsbefolkningar har den kollektiva och individuella rätten att inte utsättas för folkmord och kulturellt folkmord, inkluderande förebyggande av och kompensation för:(a) Varje handling som syftar till eller har effekten av att de berövas sin sammanhållning som distinkt folkgrupp, sin kultur eller etnisk identitet.(b) Varje handling som syftar till att beröva dem sitt land, territorium eller naturresurser.(c) Varje form av folkförflyttning som syftar till eller resulterar i en kränkning av eller underminering av någon av deras rättigheter.(d) Varje form av ackulturation med andra kulturer eller sätt att leva som påtvingas dem genom lagstiftning, administrativa åtgärder eller andra sätt.(e) Varje form av propapaganda riktad mot dem."
    sv.wikipedia.org/wiki/Kulturellt_folkmord

    Slopa samtidigt den allmänt nationsdestruktiva och förljugna inställningen bland politiker och media. De måste börja gå svenskarnas ärenden istället för EU:s och de internationella bankirernas.
  • Gestalten
    Anne9000B skrev 2014-09-16 10:11:25 följande:

    #1

    Ruggigt resonerade!
    Lika illa som de värsta på "andra sidan"!


    Ja det måste verkligen framstå som ruggigt att svenskarna har rättigheter som andra folk när man hade tänkt att bedriva en nationsdetruktiv politik. Då måste man ju börja ta hänsyn, väldigt jobbigt och ruggigt.
Svar på tråden Duktig Vovve?