• valorous

    Gravid trots blödning?

    Hej! Jag har precis som er. Min bim var i onsdags och på kvällen där kom det lite rosa på pappret. Sen dess har det kommit nån droppe där och nån droppe där av brun/röd/rosa flytningar (för mens liknar det verkligen inte) brukar som TS få massor mens men nu börjar vi undra här hemma. Kan det vara något? Har som även ni skrivit riktigt ont i bröstvårtorna, även molvärk, trötthet och kissar konstant. Sitter mest och väntar på att mensen ska dra igång men hoppas så himla mycket på ett pluss. Vad tror ni?


    Såg att TS hade otur denna månaden så skickar en stor kram. Och även då till dig Liii82 och spännande att se om det blir pluss för oss!

  • valorous
    Liii82 skrev 2014-09-20 14:45:17 följande:
    ja jag sitter och väntar och väntar på min mens men kommer inte nåt alls bara ltie vattniga eller vita flytningar, tycker min blödning var skum och funderar på om det kunde vart en nidblödning. önskar dig lycka till och vi kan väl oxå följas åt till ett plus

    Det är samma för mig, är nu på bim+3 men ingen "riktig" mens verkar komma.. Tog ett CB idag men neg. Kan dok inte släppa det och ska vänta några dagar till och testa igen! Tröttheten och "kissningarna", molvärken och även bröstsmärtan sitter kvar..


    Har du några symptom nu och när hade du tänkt testa igen? 

  • valorous
    Liii82 skrev 2014-09-20 23:34:29 följande:
    Jag har ont i brösten o bröstvårtorna bara idag har blodådrorna blivit tydligare , törstig som faaaan, mått lite illa, kissnödig o fått ont till o från i ryggslutet typ som stick som håller i sig i några sekunder. Ja väntar tills måndag o testar men tror d är för tidigt då. Ja har plussat sent i mina graviditrter
    Men då låter det ju som att det är någonting! Okej lycka till. Själv vaknade jag upp med en obehaglig känsla, kollade ner i trosorna som var fulla med blod, var lite klumpar så förmodligen ett tidigt MF... Riktigt ont i magen dessutom.
Svar på tråden Gravid trots blödning?