Inlägg från: Prime |Visa alla inlägg
  • Prime

    Smutsiga sanningar om SD!

    Dorian Ertymexx skrev 2014-12-07 00:48:46 följande:

    Jag föreslår att du läser mina svar innan du frågar samma sak igen.

    Som sagt - vi HAR en ansvarsfull invandringspolitik. Det du talar om är rasistisk xenofob politik. Vet att det är svårt att skilja de tu åt, men försök!

    Det ena har inget med det andra att göra. Som sagt - ni säger er värna om fattiga, gamla och utsatta, men när SD hade chansen röstade de med Alliansen om att sänka skatter för rika, för banker och för företag. Allt som kunde hjälpt de utsatta röstades emot. Och nu visar SD återigen att de skiter blankt i de äldre.


    Håller med om att den är ansvarsfull (om än felprioriterad men det är ju en annan sak). Problemet är snarare inte ge åt iofs frågan. Jag tror att det är där mkt ligger. Tyvärr är ju den rätt länkad till invandringspolitiken..
  • Prime
    Dorian Ertymexx skrev 2014-12-07 02:15:50 följande:

    Ja, jo, för vänsterpartister brukar skrika om proletariatets diktatur, död åt borgarna och mordhota storföretagsledare till vardags!! Oja, precis!!

    SD är fortfarande ett fascistiskt parti. Hela deras ideologi är ju fascistisk! Att de försöker skönmåla det är ju bara i populismens natur!


    Vad tycker du gör att SD är fascistiskt? Dåligt insatt själv nämligen.
  • Prime
    Dorian Ertymexx skrev 2014-12-07 02:40:00 följande:

    Jag hade hållit med om SD talat om ALL invandring, även nordisk sådan. Men nej - det är just utomeuropeisk invandring de vill begränsa. Med andra ord - alla brunskinn. Så jo, visst fan är det rasistiskt utav bara helsike!


    NJA det stämmer ju inte. Vi har mer samhörighet rent kulrtuellt (och i vissa fall språkligt) än med övriga nationaliteter. Nu är dom ju rasistiska, men om man är för nordisk invandring men mot all annan invandring gör ju per definition inte att man är rasist.
  • Prime
    Velouria skrev 2015-08-05 23:28:20 följande:

    Har du nåt att sätta emot det jag skrev? Eller har du källa på att det är min egen högst personliga analys?


    OMG. Måste varit det dummaste jag hört. Som att säga "kan du vevisa att jg inte såg en rosa elefant flyga utanför fönstret nyss?"
  • Prime
    Velouria skrev 2015-08-06 12:27:31 följande:

    Hört?


    Hur gammal är du? 3 eller? Var det den vettigaste kommentaren du hade?
  • Prime
    FDFMGA skrev 2015-08-06 12:42:16 följande:

    Ja, det påstås ju att högläsning ska underlätta läsförståelsen för vissa, men tydligen inte alltid.

    Problemet tycks vara att somliga inte riktigt förstår när det är relevant att efterfråga källa och när det bara är korkat.

    Mer relevant är ju egentligen att ställa frågan "Vad grundar du din åsikt på?" än att begära källa på att den åsikt man nyss framfört är ens åsikt


    Med tanke på att det stod ett antal fakta i texten är frågan högst relevant. Du kanske borde testa högläsning nästa gång så förstår du bättre?
  • Prime
    FDFMGA skrev 2015-08-06 16:07:43 följande:

    Nej, åsikter behöver inte någon källhänvisning, inlägget i sig är källa nog.

    Det blir ju bara infantilt om man efterfrågar källor utan att precisera vad det är för uppgifter man ifrågasätter.

    Att SD sitter i riksdagen? Att de flesta sa nej till normalisering av rasismen i senaste valet?


    Det var ju inte åsikterna som behövde källhänvisning, utan faktan, det måste du väl fatta själv utan att man skriver det?

    Man bör absolut meddela vilka källor man efterfrågar (känns onödigt att be om källa på att sd sitter i riksdagen tex). Däremot kan man knappast anse att de flesta "sa nej till marginalisering av rasismen i senaste valet" utan källhänvisning. Som att påstå att fattiga bilförare kör sämre än rika baserat på olycksstatistik utifrån inkomst (kan ju tex bero på sämre bil etc) det är ett rimligt antagande att säga det, absolut, men det är ju fakta man bör ha uppbackning för innan mm uttalar sig. Därav efterfrågan på källa, som jag tolkade det? En annan typisk källa att fråga efter kan ju tex vara det "allmänt kända" faktumet att sd har hantlangare som motdhotar motståndare. Kan ju också vara sant (skulle inte förvåna mig), men blir ju rent förtal om man inte har källa eller kan backa upp påståendet.
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!