Inlägg från: Bejje |Visa alla inlägg
  • Bejje

    Smutsiga sanningar om S!

    En viktig detalj som jag försöker få fram om och om igen, men ingen bryr sig om är att 1. Ja Socialdemokraterna hade ett riktigt jävla vidrigt förflutet och alla borde hata dom, men de är inte samma parti dag som då.

    2. Samma gäller SD, de har också varit ett svinigt parti tidigare, men är inte heller samma parti dag.

    3. Centern som kom från Bondeförbundet var rakt ut redan rasister, kanske de värsta sådana på sin tid, men ingen snackar om det idag.

    4. Min poäng är att all partier mer eller mindre har gjort vidriga saker i sin historia, men många hänger upp sig just på SD även fast andra partier i flera fall varit mycket värre.

    Lägg ner det och koncentrera er på hur partierna agerar idag. Vem fan bryr sig om det som hände förr, egentligen. Det är väl dagen som spelar roll?

    Men om inte så kan vi hacka skiten ur Sossarna och Centern i alla fall då de var riktigt jävla vidriga partier.

  • Bejje

    Verkar som att vissa inte att har en minsta lilla koll på vad so står i SD's partiprogram. Om så är fallet så är det riktigt dumt att ens uttala sig om det.

    Ja rent sinnessjukt, kanske maniskt, som om man har en sjukdom att dölja, men om så är fallet så förstår jag det. klart so fan att man inte vill skylta med sin sjukdom. 

  • Bejje

    Tror nog att Övriga partier har mycker mer i bagaget än SD har. Eller ja, jag vet att dom har det. Finns otroligt mycket rasism, nasism och fruktansvärda beslut i historien bland andra partier långt innan SD kom till.

    Det är dock totalt tyst om det i media. I forum först det fram ibland, men i media är det inte ett enda medieinstitut som vill ta upp historien om andra partier, bara SD är intressant, men om man skulle ta upp andra partiers historia på allvar i media så skulle det vara minst lika illa som SD, ja mycket värre t.o.m.

    Vad sägs om "Bondeförebundet"/C och deras rasistiska propaganda? Värre rasism får man leta efter.

Svar på tråden Smutsiga sanningar om S!