Inlägg från: auster |Visa alla inlägg
  • auster
    KillBill skrev 2019-10-13 13:32:58 följande:

    Några frågor till dig Auster: 
     


    Vad vill du ha sagt med det snart 65 år gamla citatet?


     


    Tycker du att Socialdemokraterna var bättre i en tid där man fortfarande pratade om raser och uppblandning av främmande element? 


     


    Tror du att  Ulla Lindström skulle känna igen sig i dagens socialdemokratiska parti?


    Sossarna ska inte anklaga andra partier för att ha en mörk historia då deras egen är betydligt smutsigare. De tvångssteriliserade de som de kallade "tattare", "sinnesslöa" och homosexuella fram till 1975. Det pågick alltså när Stefa Löfven gick med i partiet. Vad det den socialdemokratiska rasbiologin som lockade honom? 

    Idag samarbetar sossarna istället med islamistiska organisationer och gör affärer med kvinnoförtryckets Saudiarabien. 
  • auster

    Sossen Ingvar Carlsson hand i hand med en god vän. Diktatorn Robert Mugabe, en av den Afrikanska kontinentens värsta tyranner med oräkneliga liv på sitt samvete. De hindrade inte sossarna från att skicka miljarder av svenskarnas skattepengar i "bistånd". Pengar som gick till ett liv i lýx för Mugabe och hans familj. Hans frun fick smeknamnet  Gucci Grace.

  • auster
    Padirac skrev 2019-10-13 18:20:31 följande:
    Du får nog läsa på lite om vilka som faktiskt tvångssteriliserades. SDsvansen sprider gärna myter och alternativa sanningar och propaganda för att tvätta sin egna smutsiga byk.

    Rasbiologiska institutet och instiftades 1921 med stöd av Socialdemokraterna med Hjalmar Brantings som statsminister, institutet var verksamma i 42 år. Under 8 (åtta) socialdemokratiska regeringar så steriliserades 63 000 personer som socialdemokraterna godkände för att ?skydda den svenska folkstammen från degenerering? som det står i pappren. Det pågick förfullt när Löfven gick med i partiet. Kanske var det rasbiologin som lockade honom till Socialdemokraterna.

  • auster
    Padirac skrev 2019-10-13 22:05:47 följande:
    Är det verkligen SDs bruna film du har som historisk källa? Har du gått på SDs propaganda? 

    Till och med SDs egna företrädare har sagt att det inte är sant - det är enligt deras Chefsideolog själv brun propaganda som SD tog till i valrörelsen. Han var mycket stolt över detta grepp.. Men det gör ju inte historieförfalskningen sann,

    Det är synd att SD lurat dig upp dig till kanten på läktaren och lät dig trilla ned bakom Gråter
    Den här tråden handlar ju inte om SD utan som Socialdemokratins bruna historia. Så här sa till exempel den Socialdemokratiska statsministern Tage Erlander om de svartas kamp för rättvisa i USA:

    ?Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden?

    Öppen rasism vid samma tidpunkt som när sossarna bedrev rasbiologi genom tvångssteriliseringar. Om man nu ändå ska jämföra med SD så har de aldrig begått grova brott mot mänskliga rättigheter som Socialdemokratin gjort sig skyldig till. 
  • auster

    Socialdemokraterna har inte bara begått grova övergrepp mot mänskliga rättigheter när de tvångssteriliserade homosexuella, tattare och sinnesslöa ända fram till 1975. De har också allierat sig med islamistiska organisationer som verkar för sharialagar och bjuder in hatpredikanter.

  • auster

    Nu handlar ju tråden om socialdemokraternas smutsiga rasbiologi som pågick ända fram till 1975. De begick under årtionden fruktansvärda övergrepp med lobotomi och tvångssteriliseringar.  

Svar på tråden Smutsiga sanningar om S!