• Frallanz

    vi som siktar på sommarbarn 2015

    Hej hej!

    BiM idag, men ingen mens i sikte o inga tecken på att den är i närheten heller.

    Såg imorse att jag har vita flytningar som liknar hudlotion. Någon mer som haft det vid bim? Grav. flytning?

  • Frallanz
    elod skrev 2014-10-12 11:24:49 följande:
    Jag har läst och hört att flera haft lotionliknande flytningar och varit gravida. Jag har själv haft det de två senaste försöken, men inte varit gravid. Denna gång är allt annorlunda, inga flytningar eller så alls innan BIM. Det är nog väldigt olika för alla tror jag.
    Okej, jag har aldrig haft sånna flytningar innan. Inte som jag märkt av iallafall.

    Nu är detta första försöket med första barnet så förväntar mig inte att eet skulle ha tagit sig på första försöket, men blev så fundersam när jag upptäckte så rikliga och lotionliknande flytningar.

    Ska ta ett test imorgon om mensen inte dykt upp.
  • Frallanz
    elod skrev 2014-10-14 07:19:13 följande:

    Jag har knappt sovit inatt...är som ett barn på julaftonsmorgon, haha! Vet inte varför, hade inte tänkt göra nått test eller så idag i alla fall. Har redan varit på toa två gånger och inte ett spår av någon mens, men vågar inte riktigt vara glad än. Men jag har inga känningar av att den kommer komma heller. Åhhh gud hoppas hoppas hoppas!!! Det här kommer vara världens längsta dag för mig med ont i magen av nervositet varje gång jag går på toalettenTungan ute Hur tidigt kan man ta ett trovärdigt test? Idag är det 30 dagar sen jag hade mens sist, har aldriiiig haft så här långt i mellan förut...men vågar inte köpa test heller än  


    Jag tog ett enda test, och det gjorde jag samma dag mensen var beräknad, 12/10.

    Såhär såg det ut då. Så nog kan man allt testa samma dag! :)
  • Frallanz
    elod skrev 2014-10-14 12:44:06 följande:

    Jag är gravidSkrattandeSkrattandeHjärta!!!!


    Tusen tack :) och STORT GRATTIS till dig själv! Jag sa ju att man kan testa samma dag, haha ;) gud vad roligt! Hur känner du dig? Jag är jättetrött, fryser och har molvärk, men annars inga speciella tecken :)
    Hmathilda skrev 2014-10-14 16:15:49 följande:

    Grattis till er som har plussat! Så avundsjuk ;)


    Tack snälla :) Avundsjuk skulle jag också vara, det ligger i ens natur så det är inte förbjudet att vara det ;) man gläds ju åt varandra, men man är ju ändå avundsjuk så jag förstår. Men snart är det din tur också! Håller tummarna :)
    andrasidan skrev 2014-10-14 16:55:18 följande:

    Åh så härligt kära ni - grattis!! Uppdatera oss med symptom :) själv börjar jag räkna på dagarna nu - fem dagar sedan ÄL och mår skit idag. Försöker intala mig att det är ägget som fäster och inte en sjuhelvetes pms som jag har lite då och då ;)


    Tack så mycket, svårt att förstå det haha :) 
    Jag hade inga speciella symtom, hade molvärk och lite ömmande bröstvårtor som började redan på BiM-12. Och så har jag varit sjuuukligt trött i snart två veckor. 
    Så det var tack vare att jag är så trött som jag gjorde ett test egentligen.
    Ja, ägget sägs fästa 5-10 dagar efter ÄL, så det är inte omöjligt att det är de du känner av :) Håller tummarna för dig!


  • Frallanz
    FrökenJ skrev 2014-10-15 11:45:32 följande:

    Jag testade i morse och jag är också gravid!!!! Bim idag. Kan knappt tro det. Molar som tusan i magen så trodde mensen skulle komma igår. Men då den inte kom testade jag och ett svagt streck syntes:):)


    Stort grattis! :D är det första barnet för er?

    Hur många här inne väntar sitt första barn?

    Jag väntar vårat första pyre och jag har väldigt många olika känslor. Väldigt rädd men ack så glad.
  • Frallanz

    Jag är nu i v 11, plussade på bim dagen efter första försöket.

    När jag väntade bim hade jag inga som helst symptom, mer än molvärk som mensvärk o jag var jättetrött. Men utöver det så hade jag ingenting, o har hittills inte haft mer symptom, varit illamående till o från o kissar ofta nattetid men inget mer.

    Så deppa inte ifall ni inte känner nåt, för det kan vara ett pyre därinne trots noll tecken :)

Svar på tråden vi som siktar på sommarbarn 2015