• reginaw

    vi som siktar på sommarbarn 2015

    Hejsan. 


    Tänkte jag skulle hoppa på er då vi fortfarande försöker och hoppas :) 

    Nu är det såhär att jag och min man har försökt bli gravida sen januari 2013 utan framgång. Nu är min mens ungefär en vecka sen, kom 14/9 sist, men har dock varit väldigt sen även förut. Men något jag upptäckt denna gång är att när jag för in ett finger så känner jag mig väldigt svullen och "knölig". 



    Brukar göra detta test när jag väntar mensen för att se om den är runt hörnet men har aldrig känt mig så svullen förut. Är det någon av er som upplevt det? Kan man bli så i underlivet när man blir gravid?



    Har inte vågat göra något test ännu då jag tycker det är så jobbigt att bli besviken gång på gång. Övriga saker jag reagerat på är att jag är konstant jättetrött (kan dock vara hösten) och även huvudvärk, hunger, ont i svanken, lite smått illamående, sura uppstötningar.

  • reginaw
    Xarxia skrev 2014-10-20 19:28:14 följande:

    Hur har det gått tjugofemton, blev det ett nytt test?

    välkommen reginaw! Har tyvärr ingen aning om vad man ska känna efter, antar att det är livmodertappen du känner på och hoppas att svullen och knölig är ett bra tecken! Enda sättet att ta reda på det är väl att våga ta det där testetGlad

    Tråkigt med mens Mickan89! Hoppas att det tar sig för er snart! Förstår att det såklart skulle va skönast om allt hände på egen hand, men bra att ni påväg att få hjälp annars!

    Själv borde jag ha äl i helgen och tänker att jag ska ta allt med ro och inte tänka för mkt, men känner att det går sådär. Vill så gärna att det ska ta sig nu nu nu.


    Ärligt talat så vet jag nog inte vad jag känner på haha :( Men har tagit beslutet nu ikväll att ringa MVC imorgonbitti och boka tid för test. Blir det negativt än en gång så blir det att boka tid för utredning :(
Svar på tråden vi som siktar på sommarbarn 2015