Inlägg från: Isamia |Visa alla inlägg
  • Isamia

    Är du anti SD men vill inte bo i förorten som är invandrartät? varför?

    Ni lever ju inte direkt som ni lär...

    Och varför är ni så fruktansvärt hatiska själva mot SD? Man möter väl inte hat med hat?! Inte konstigt att de får så mycket röster... Ju mer folk avskyr dom och tar avstånd och håller på, desto mer röster får dom! När ska folk fatta detta?!?
    Inte ens våra politiker fattar ju... (De övriga partierna)

    Jag är själv sosse och är uppväxt i en invandrartät förort. Har inga problem med att bo så själv. Hetsar inte upp mig över SD även om jag inte håller med dom.

    Allvarligt talat så är de som inte kan tänka sig bo i förort särskilt trovärdiga i sitt avståndstagande mot SD!

  • Svar på tråden Är du anti SD men vill inte bo i förorten som är invandrartät? varför?
  • Isamia

    De ÄR ju inte emot homosexuella. Iaf vad man kan läsa på deras hemsida.

    Hur som - det är de som hetsar upp sig och skriker ut sin ilska mot SD som jag kritiserar... och sånna som är så säkra och övertygade om att vi ska ta emot obegränsat med invandrare oavsett vad men sedan tycker illa om förorten och "aldrig skulle bo där".

    Det är förståndigt att låta bli att rösta på dom och ta avstånd från rasism osv men de som är mest emot dem verkar ofta vara fint folk från överklassen som aldrig behöver leva sida vid sida med nackdelarna.

    Sen är det fruktansvärt löjligt att man aldrig får säga ett ont ord om någon invandrare för att då är man rasist! Sjukt!

  • Isamia

    Det finns dock villor och radhus i förorterna med. Iaf här i vår stad!

    Jag själv älskar den förorten och är ju uppväxt med att ha mycket invandrare omkring mig men gillar inte när de samlas som en enorm flock i centrum av förorten och glor på alla (svenska) kvinnor. DET är något som alltid varit jobbigt!

  • Isamia
    mr me skrev 2014-10-13 20:27:16 följande:
    Det jag tror att du, och många andra så du är definitivt inte ensam, har svårt att "greppa" är att många av dessa invandrare söker sig bort från din lilla by och då hamnar här, i storstadsförorten, efter något år.

    Det är kanske trevligt för dig att boosta ditt ego och din självgodhet ett tag, sitta på Familjeliv och skryta om hur du och din familj i den fina villan "hjälpt till" och klanka ned på dem som får ta hand om skiten sedan, när du är klar med ditt ego.

    Jag tror inte att du hade varit lika övertygad om det var din tioåring som kom hem och blivit "tullad" på sin mobiltelefon och plånbok, med en kniv mot strupen. Eller om du vaknade av att det var er röda Volvo som stod och brann på garageuppfarten. Eller om det stod ett gäng på 20 araber och blockerade utfarten från tomten och stirrade hotfullt på dig och om du tittade på dem skrek "svennehora" efter dig.

    Eller hur?

    Men, det där behöver du ju inte bekymra dig över och det är alltid bekvämt att vara "god" på någon annans bekostnad. Så du kan nog sova gott inatt också...
    Det är de jag menar. Det är de som själva aldrig eller sällan behöver se nackdelarna med som är sååå emot SD och tycker att vi ska hjälpa aaaalla på denna jord för det ju sååå vackert! Sedan mår de själva gott och myser i sina fina villor i fina, problemfria områden.

    Om Sverige nu är så himla rikt land så vi kan hjälpa så enormt många så varför förfaller sjukvård, skola osv och varför tar vi ändå LÅN?! Har stora skulder...

    Jag får inte ihop det. Men är dåligt insatt i politik så förklara gärna för mig ni som vet bättre!
  • Isamia

    Common sense

    Men du vet ändå vad han menar... Åsså finns det självfallet olika slags människor som tar avstånd från SD, i alla "klasser" osv men det är ju typiskt de finare områdena i städerna som röstar minst på SD. Koooonstigt...

    Sedan vill de absolut inte ha sina barn i den invandrartäta skolan då deras egna ska renoveras eller att de inte längre får plats i den fina stadsskolan. Medan det finns gott om plats i den stora skolan i förorten som är jättefin och nyrenoverad... Men nej, deras barn ska minsann inte gå med en massa invandrare!

  • Isamia

    Blev ramaskri här i stan då kommunen ville placera högstadie elever i förortsskolan (där jag själv gått hela grundskolan) och det slutade med att den nu står delvis tom och har inget högstadium alls. What a weist! Satsat massor med pengar på att renovera den och den är byggd för högstadium med kemi salar osv som nu står tomma.

Svar på tråden Är du anti SD men vill inte bo i förorten som är invandrartät? varför?