Inlägg från: Pentagram |Visa alla inlägg
  • Pentagram

    Kk kräver abort

    Det finns inget bra svar på frågan. Det bästa vore ju om ni båda vore överens om abort, eller att ni båda vore överens om att ta ert ansvar som föräldrar, men så är uppenbarligen inte fallet.

    Anyway, vill du inte ta abort skall du inte göra det. Om han sedan väljer att inte ta sitt ansvar för att vara en så bra far han kan under omständigheterna så är det ett val HAN gör, inget du skall behöva ta ansvar för.

    Ett barn förtjänar naturligtvis att vara älskat och önskat av båda sina föräldrar men jag ser ju inte att icke-existens är att föredra framför att bara ha EN närvarande förälder.

    Tänk också efter om du faktiskt vill ha barn just nu och under dessa omständigheter. Folk säger gärna att en aldrig ångrar ett barn men det är inte sant. Beslutet skall dock utgå från DINA behov och DINA önskemål, oavsett vad det blir. Du kommer att må dåligt under lång tid om du fattar ett beslut du känner inte egentligen är ditt eget.

  • Pentagram
    Anonym (Seriöst!) skrev 2014-10-17 14:18:09 följande:

    Så ni HAR skyddat er för att inte få barn och varit överens om det och du överväger ändå att tvinga honom att få ett barn han inte vill ha med någon han inte vill ha barn med? Jag är så glad att jag inte är kille :( Gör abort och gå sedan och yngla av dig med någon som vill ha barn om du prompt måste. 


    Det är inte HON som tvingar honom, det är naturen. Hon valde inte att bli gravid utan de var de båda två tillsammans som ägnade sig åt just den barnalstrande aktiviteten. Visst, de önskade måhända att det inte skulle bli barn och gjorde vad de kunde för att tillse att det inte blev barn...men nu blev det det...en av möjliga bieffekter av sex.
  • Pentagram
    Vanillaextract skrev 2014-10-17 14:43:56 följande:
    Usch. Nej, beslutet ska absolut inte utgå från vad ts behöver och vill. Beslutet ska utgå från barnets bästa och inget annat.
    Såtillvida inte barnet har någon form av obotlig och smärtsam sjukdom så är ju abort ALDRIG för barnets bästa. Att växa upp med bara en förälder måste ju vara att föredra framför att inte växa upp alls osv...
  • Pentagram
    Anonym (J) skrev 2014-10-24 09:26:07 följande:
    Det låter konstigt han tvär vänder så är han tvingad till detta av någon tro ?
    Du tror inte på möjligheten att han helt enkelt tagit sig tid att tänka efter vad han ville och borde?
Svar på tråden Kk kräver abort