Inlägg från: Anonym (andra ggn gillt!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (andra ggn gillt!)

    Någon som fått tvillingar av pergotime!?

    Hej Tjejer!

    Får man vara med här? 

    Jag tar min andra kur pergo nu. Tog dem 2 sista tabletterna idag. Har provat pergo en gång innan i okt. men det blev inget. Nu går jag på dubbelkur och ska se om det tar sig denna gång. Andra gången gillt? ;)

    Vi har försökt i över ett år nu. Försökt seriös i 12 mån och innan dess "halvseriös". Vi har kollat oss, två ggr faktisk och dem hittar inget fel på oss. Sambon hade några slöa simmare men lika många pigga så detta var inget problem. Jag har allting på topp och har nu dessutom sluta dricka alkohol (haha inte att man drack stora mängder, men nu dricks det noll) och dragit ner på kaffe, tar massor med komplement vad gäller vitaminer mm. är inte överviktigt, tränar regelbundet. Så ja som sagt dem hittar inga "fel" på oss.... :/

    Vi fick positiv på gravidtest i september relativ stark fter fyra dagar kom "mensen" Fick också svagt i okt och dagen efter kom mensen igen :( väldigt tidigt missfall då, så vi kan bli gravida med det ska bara stanna kvar :)

    Så nu kör vi på pergo andra ggn. gyn gav mig det för att förstärka min egen ÄL, då jag har naturlig ÄL.

    Hade massor med biverkningar sist jag tog Pergo. Men inga när jag tog tabletterna utan dessa kom typ två veckor efter. Hade värmesvallningar, yrsel, svettades, illamående u name it. Trodde ett tag att jag var gravid men det var jag alltså inte... :( riktigt trist med alla biverkningar. Men jag tänker att jag tar dessa biverkningar hundra ggr om om det resulterar i en bebbe.

    Så ja here we go again! ;)

  • Anonym (andra ggn gillt!)

    Tack för välkommandet och tumhållning!

    Grattis lantlivet :)

    Håller också tummarna för att det lyckas för alla här...! Tänkte på trådstartarens fråga om någon fått tvillingar. Jag känner ingen personligen men läste i en tråd om att några hade fått tvillingar med Pergo. Själv hade jag faktisk inte haft något emot tvillingar!

    :)

  • Anonym (andra ggn gillt!)
    Bumblebee skrev 2014-12-15 20:12:57 följande:

    Hoppar också in i denna tråden!

    Vi försöker att få till nummer två. Vår dotter är 2,5 år och kom till tack vare Pergotime. Vi har sedan hennes ankosmt inte skyddat oss och har aktivt försökt att få till ett syskon i ca 1 år. Med inrådan av min gyn så har vi påbörjat karusellen med Pergotime igen. Tog mina sista tabletter igår (14/12) och inväntar nu ÄL med stor förväntan.

    Min/vår Pergohistoria:
    I mars 2011 påbörjade vi en dubbelkur, blev gravid direkt men det slutade i en MA, som upptäcktes i vecka 13 och då hade den lilla gett upp i vecka 8 utan att jag märkt av det. Vi påbörjade nästa dubbelkur i aug. samma år och efter ytterligare en dubbelkur i september blev dottern till.


    Håller också tummarna! Sitter nu i samma sits, tog sista tabletten i lördags och nu början den långa väntan :)

    Har tagit pergo en gång innan ocj det resulterade i mycket svag pos. test men sen kom mensen... :/ så nu ger vi hopept till kur nr 2!!

    Ingen här som snart är i testtider inför BIM? :)
  • Anonym (andra ggn gillt!)

    hej tjejer!

    Var på koll hos gyn idag. Tre fina ägg varav en såg väldigt lovande ut :) Ska dit igen på tisdag och se om ÄL har varit om inte så får jag en äl spruta för att kicka igång ÄL. vilket betyder ÂL på julafton!! tur att jag och sambon firar ensamma hemma i år då både hans och min familj drar på julsemester :) då får man massor med tid att mysa!

    Hur går det för er andra?Angel?Bumblebee? :)

    Lantlivet hur går det med dig? Gravidkänningar än?

  • Anonym (andra ggn gillt!)

    Hej Tjejer! hur går det? :)

    Bumblebee: ja hoppas hoppas!! Har exakt samma önskan: 2015 och +!! :)

    Dakine! Ja som ovanstående talare sa: turen kommer till er också det tar bara lite längre tid för oss alla :) väldigt mysigt budskap på en tshirt! Brukar också tänka hur man ska lägga fram det för familj och vänner :)

    Angel90! håller alla tummar för att det ska bli starkare!!!

    Själv var jag hos gyn igår och hon kunde se en stor fin blåsa på 2.4 cm! Sprickfärdig alltså! och så två små på 1.4. så min ÄL blev senare med pergo, på 17 cd. Fick en pregnyl för att försäkra äl och så hem och mysa igår och idag :) hade starka äl smärtor vid 22.00 igår innan jag gick och la mig så om det släppte då har vi prickat in den riktigt bra!!! Men om inte blir det julaftonmys idag :)
    hoppas verkligen att det var ett guldägg i denna blåsa! I december i år har vi försökt i ett år...

    Inga fler som kommer att få pregnyl eller annan äl spruta? Detta är min tredje och första och andra ggn jag fick en så fick jag + (som inte stannade men ändå...) så jag är hoppfull. :)

    God jul alla! och hoppas ni får en underbar och mysig dag!

  • Anonym (andra ggn gillt!)

    Oj!! Så  trevligt :) Grattis Angel  wehoooo!! du ger mig hopp! Får man fråga vilken pergokur som du tog denna månad? Första? Andra? Tredje? eller ännu mer? :)

    Kram till alla!

Svar på tråden Någon som fått tvillingar av pergotime!?