• Bumblebee

    Någon som fått tvillingar av pergotime!?

    Hoppar också in i denna tråden!

    Vi försöker att få till nummer två. Vår dotter är 2,5 år och kom till tack vare Pergotime. Vi har sedan hennes ankosmt inte skyddat oss och har aktivt försökt att få till ett syskon i ca 1 år. Med inrådan av min gyn så har vi påbörjat karusellen med Pergotime igen. Tog mina sista tabletter igår (14/12) och inväntar nu ÄL med stor förväntan.

    Min/vår Pergohistoria:
    I mars 2011 påbörjade vi en dubbelkur, blev gravid direkt men det slutade i en MA, som upptäcktes i vecka 13 och då hade den lilla gett upp i vecka 8 utan att jag märkt av det. Vi påbörjade nästa dubbelkur i aug. samma år och efter ytterligare en dubbelkur i september blev dottern till.

  • Bumblebee

    Här är frustrationen kommen, borde ha ÄL idag men det ger inga större utslag på ÄL-testerna...fattar ingenting. Fick skarpare utslag förra månaden och då körde vi inte med Pergotime....Dock har jag haft känningar hela veckan i "tjejmagen" så jag känner ju att jag är på G

  • Bumblebee

    Jag och det här med att räkna dagar och vara otålig Oskyldig. Hade räknat fel och upptäckte att det var idag vilket både gett utslag och känts.

    Denna omgång med Pergo har jag känt av mycket mer än vad jag kan minnas att jag gjorde sist jag åt dem. Har verkligen känt hur det jobbats i hela nedre regionerna. Får nu hoppas att vi lyckats (även om det bara är kur nr 1) och att vi får inviga 2015 med ett + på stickan! 

  • Bumblebee
    angel90 skrev 2014-12-24 12:35:47 följande:

    Jag fick gravid 1-2 på digital imorse, så glad! Kan väl inte bli mer säkert? :)

    Åh, det låter ju bra andra ggn gillt! Håller tummarna för att ni med får ett + snart.

    God jul!


    Ett jättestort grattis, håller tummarn att allt ska flyta på smidigt för dig Baby
  • Bumblebee

    Grattis Angel90! 

    Igår plussade vi här hemma också Solig
    Har varit bortrest över nyår och trodde att mensen kom i fredags men den kom aldrig riktigt igång så jag unde inte hålla mig igår. Fick tre svaga streck på olika tester och på Clear Blue: Gravid 1-2 vekor. Så om allt går som det ska så blir den en liten en i september Baby

    Har haft små tecken, ont som mesnvärk, metallsmak i munnen på mornarna, mått illa (vilket jag alltid gör veckan innan mens), några dagfar innna nyår mådde jag så illa att jag höll på att kräkas och jag har varit extra trött och blivit lätt yr.

    Vi är nu överlyckliga men med ma i bagaget sedan innan så känner jag mig lite nervös och spänd. Maken var så upprymd att han knappt sovit en blund inatt.

    Håller nu tummarna för alla er andra! Hjärta

  • Bumblebee

    Tvillingar vore en upplevelse, dock är det viktigaste att de frodas där inne i magen och klarar sig ut med hälsan i behåll.

    Jag vågar ännu inte ropa hej men alla tummar hålls här hamma Glad

  • Bumblebee

    Jag är också nyfiken på om det är mer än en där inne, min gyn välkomnade mig tillbaka för ett tidigt UL (VUL) om jag var intresserad så den inviten ska jag ta vara på. 

  • Bumblebee

    Alla Landsting borde ha samma praxis kan man ju tycka. Vet när jag plussade med dottern så tvingade jag mig till ett Vul på sjukhusets kvinnomottagning då jag var så otroligt rädd för ännu en ma. Tyvärr fick jag överdriva min rädsla för att tanten skulle gå med på att boka in mig, dock låg jag i princip sömnlös och hade lite ångest vilket släppte när vi fick se det lilla hjärtat picka.

  • Bumblebee

    En till hade varit bra, maken hoppas på två men med tanke på att det blir en högriskgraviditet så hoppas jag på en. Tvillingar är välkomna men eftersom vi har en liten donna här som hinner fylla tre år innan nästa kommer så vill jag inte att hon ska hamna i kläm, det är otroligt viktigt att hon får synas och höras lika mycket som innan. 

    Fast det allra viktigaste är att den lilla kommer ut fullt frisk och att graviditeten löper på utan några störra problem. Med vår dotter mådde jag jur bra som helst, dock fick jag njurbäckeninflammation en månad innan hennes ankomst som satte igång sammandragningar och orsakade en enorm smärta hos mig. Min allergi har aldrig varit så bra som under den gravititeten, behövde inte ta allergitabletter under hela våren, trots pollenallergi. Kunde dessutom besöka folk som hade katt, trots kraftig kattallergi, utan att ta tabletter.

  • Bumblebee

    Här mås det illa, ligger lite och jäklas hela tiden. Försöker äta regelbundet och innan jag går och lägger mig. Med vår dotter mådde jag inget illa alls så detta är nytt för mig. har blivit inbokad på hälsosamtal i februari och inskrivning i mars.

    Hur ser det ut för er andra, hur snabbt har ni fått inskrivning?

Svar på tråden Någon som fått tvillingar av pergotime!?