• Anonym85a

    Ratad för min kuk?

    Jag har nog nästan exakt samma size som TS. Jag har fått nobben vid 2 tillfällen enbart av kuken. Och precis som TS fick jag igång tjejerna ordentligt. Men eftersom han får ligga så mycket så kommer han nog inte bli lika nedbruten som jag. Vilket jag är glad för. Kör på TS.

    Får man nobben av en tjej pga av kukstorleken så blir man ledsen och känner sig otillräcklig (sexlusten försvinner). Det sitter kvar i huvudet till nästa gång och prestationsångesten blir total. Så "JA" kukfixerad blir man vare sig man vill elr inte. Och det är ett helvete.

  • Anonym85a

    molly50. Yes problemet ligger nu hos mig. Men det var dessa tjejer som skapade dom. Och eftersom jag ligger under medelmåttet så har det nu blivit ett psykiskt problem. Svårt att lösa.

  • Anonym85a

    Håller med! Anonym (liten tjej) verkar vettig. Likaså du TS. Vi har samma tänk.

  • Anonym85a

    Tyvärr blir alla bara mer och mer ytliga! Och alla försöker se så perfekta ut som möjligt i dagens samhälle. Säger som de äldre. De var bättre förr.

  • Anonym85a

    Jag tycker det är så ironiskt att min snopp är helt normal inom massa sidor på både längd och bredd. Ändå så duger den inte för någon egentligen.

  • Anonym85a

    Nej men dom säger att 10 är medelomkretsen. Det finns inte på världskartan. Den minsta kondomen är 9.8 cm. Alltså ska halva befolkningen ha sex utan kondom. Min är 10.5 Ren katastrof. Hälften av tjejerna känner nog inte ens att jag är inne. Och för mig är kvinnans njutning viktig. Därför avstår jag från sex. Det känns bara meningslöst

  • Anonym85a

    Ja men fingrar kan man vinkla och komma åt känsliga punkter. Svårare med en kuk. Dessutom är inte min kuk bredare än mina 2 fingrar ihop. Vilket är värdelöst. Jag vet att jag är hård mot mig själv. Men det känns inte som min kuk hör till kroppen. Oproportionerlig (barnsligt liten). Vliken tjej blir nöjd när hon drar ner mina byxor, ingen. Skäms man, JA. Får man prestationsångest, JA. Mår man dåligt, JA.

  • Anonym85a

    Sorry TS att jag skriver om mig själv på din sida. Jag har hittat kärleken 10 gånger om. Har inga problem att få massa tjejer. Men jag vet vad dom vill ha också. Inte en liten slak tumme mellan benen iallafall fall. Visst kanske jag har ett litet hjärnspöke. Men jag har inte det dom förväntar sig därnere och det kommer göra dem besvikna. Och det gör mig ledsen och oduglig.

  • Anonym85a

    Nej jag säger inte att kuken gör mannen. Jag är mycket bättre än så. Jag är snygg och är en toppenkille. Men just min penisstorlek gör mig jätteosäker och rädd att sexet inte blir bra. Min snopp är under vad tjejer är vana vid. Jag som man räcker till absolut. Men sexet är viktigt. Och jag kan inte se som kvinna att det är tändande med en man med liten snopp och att det blir bra sex. Förstår du min rädsla?

  • Anonym85a

    Jag önskade också att jag hittade rätt tjej. För här är det en kille som det håller gå åt helvete för. Vet inte bara hur jag ska hitta rätt tjej. Det är inte så lätt. Många vackra kvinnor har krav. Har man inte allt så kan dom lätt gå vidare och hitta en annan. Tjejer kan välja och vraka.

  • Anonym85a

    Ja som sagt. Det kommer bli svårt för mig att hitta kärlek. Har funderat på penisförstoring. Men riskerna och resultatet verkar inte värt. Kan inte fortsätta leva så här.

  • Anonym85a

    Anders 386 Medel är nåt som ska passa ALLA kvinnor. Jag kan säga att min är långt ifrån det. Tjejer vill ha större. Jag gnäller för att jag kan inte hitta en tjej som uppskattar min kuk. Och jag är knäckt över att kanske aldrig få kärlek. Kan säga att det är tex en jävla skillnad på 11 cm omkrets och 13 cm omkrets. Då har man en helt annan kuk min är 10.5 så den är patetiskt smal (inte normal)

  • Anonym85a

    Ja personligheten är viktigast. Men då kommer man bara bli hennes vän inte partner.

  • Anonym85a

    Anders 386 Vad har du själv för mått. Och svara ärligt? Om du inte tycker att penisstorleken spelar nån roll

  • Anonym85a

    Anders 386 haha du får ta magiska piller Men jag vet att sexet inte är en så stor del av förhållandet. Man ska trivas med varandra. Mina föräldrar tex har varit gifta i över 30 år. Och farsan har fortfarande kukkomplex. Generna sitter i Kanske låter konstigt att jag tagit upp det ämnet med dem. Men dom har märkt att jag mått väldigt dåligt sista tiden. Jag är en rätt skön grabb annars men jag har tappat mig själv lite. Alla vänner har flickvän elr familj och jag har börjat bli nojig att jag inte kommer hitta nån. Och det är enbart av kukkomplexet och att tjejen ska bli besviken

  • Anonym85a

    Då ska jag försöka avsluta det här kapitlet och lita på det du säger.

Svar på tråden Ratad för min kuk?