Inlägg från: Anonym (cissi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (cissi)

    Ratad för min kuk?

    Anonym (Jag) skrev 2014-10-21 18:34:36 följande:[/quote-nick]Trist men tror inte det är vanligt. Tror du bara sprang på en idiot. Inte för att det gör mindre ont. Har själv blivit nobbad av en tjej bara för att jag var oskuld. Vi hade börjat hångla när jag berättade och då drog hon. Det gjorde skitont. Men jag tror de flesta tjejerna inte är som hon.[/quote]

    Om man redan var intresserad och på gång och fick reda på att killen var oskuld så skulle det vara en ära ju. Att få vara den han aldrig glömmer. Taskigt och konstigt av henne.

  • Anonym (cissi)

    ]Anonym (Förvirrad) skrev 2014-10-22 15:53:24 följande:]Haha visserligen så får jag ligga kanske 5x mer än medelmåttet så det är inget problem för mig att fixa sex. :)[/quote]

    Nu blev jag förvirrad. Varför startar du tråd och tror att hennes stopp berodde på din kukstorlek när du brukar få ligga mycket? Jag å är det väl bara att släppa de

    Det var kanske din attityd som råkade lysa igenom, eller hade du fläckar i kalsongerna?

  • Anonym (cissi)

    ]Anonym85a skrev 2014-10-23 10:24:10 följande:[/quote-nick]Nej men dom säger att 10 är medelomkretsen. Det finns inte på världskartan. Den minsta kondomen är 9.8 cm. Alltså ska halva befolkningen ha sex utan kondom. Min är 10.5 Ren katastrof. Hälften av tjejerna känner nog inte ens att jag är inne. Och för mig är kvinnans njutning viktig. Därför avstår jag från sex. Det känns bara meningslöst[/quote]

    Men nu tänker du fel med statistiken. Om 10 är medel omkrets så behöver det inte betyda att hälften av alla män har mindre och hälften större. Det kan också vara så att 96% har exakt 10 , 2% har 6 cm och 2% har 14 cm.

    Ett medelvärde säjer inte mycket alls.

    ( mitt exempel 100 pers: 96*10=960, 2*6=12, 2*14=28, 960+12+28=1000, delat med 100 Pers =10 cm i medel)

    Jag är osäker på hur många olika killar med kuk komplex ni är i tråden, några verkar vara samma person men det spelar ingen roll. Jag tror att porren håller på att förstöra för en del av en hel generation. Jag håller helt med Anders386 , det har alltid funnits andra som är sexigare snyggare bättre i sängen än man själv men det brydde man sej om förr liksom, that's life och det hindrade fan ingen från att njuta. Jag är så glad ibland att jag blev sexuellt aktiv innan internetporr, begrepp som fladderfitta och anusblekning var påtänkt. Inte fick nån hår i munnen av oralsex för tjugo år sen, då satt håret fast....

    *tanten muttrar vidare* .

    Slösa inte bort din chans till njutning på hjärnspöken ts, pröva kbt eller vänta på att bli kär. Det är kanske kukfixerat i din krets av tjejer på krogen som söker ons, vad vet jag, men byter du krets så finns det andra tjejer.

  • Anonym (cissi)

    Det finns tyvärr hjärnspöken av många slag. Är det inte kuken så är det kroppsligen eller ansiktet eller att man är för tjock. ( Just det sista verkar inte män ha komplex för fast ölmage är faktiskt något jag hört kvinnor klaga på om sina dejter. Till skillnad mot liten kuk)

    Tjejer förväntar sej hetta, upphetsning, orgasm. Om man kan få orgasm av bara in ut med en stor kuk så vill man väl ha det. De flesta behöver någon form av klitoris stimulans och då blir fingrarna viktigare för tillfredsställelsen. Eller munnen. Och hjärnan förstås för fantasin och stämningen kommer från era hjärnor.

    Jag önskar att du träffade en tjej som kunde hjälpa dina hjärnspöken genom att gilla hela dej och ha mindblowing sex med dej så du glömmer dina tankar!

  • Anonym (cissi)

    Hur gammal är du? Född 85? Alla tjejer är inte så " vana" vid något, vissa har hunnit med många men har man haft några längre förhållanden och inte gillat ons så har man inte haft så många. Vi tjejer ser inte så många kukar som ni gör i omklädningsrum osv.

    Nej ingen kan bara gå vidare om killen inte har allt. Ingen har allt så då blir man ensam. Sex är en viktig del av ett förhållande det håller jag med om men kuken är inte avgörande för sexet. När jag blev ihop med min man hade han prestationsångest ett tag i början och fick inte upp den av ren nervositet. Så vi hade en massa bra sex utan penetrering öht som start. Jag var toknöjd och hade aldrig haft så rolig och bra sex. Tur att han inte drog sej undan av osäkerhet.

  • Anonym (cissi)

    Anonym (Förvirrad) skrev 2014-10-23 14:42:08 följande:[/quote-nick]....

    Och snälla, ni tjejer som säger att det är samma sak som att vara tjock, eller obekväm med sin kropp/bröst osv, ni är bara slöa jävlar.

    Man kan banta/träna, man kan lägga in silikon, nu kan man även (om man vill gå till överdrift) tighta till fitan men.. .. [/quote]

    Det är samma sak på det viset att det kan få en tjej att ha svårt att slappna av, ha sex med lampan tänd osv även fast hennes övervikt eller hängbröst är ren inbillning och killen tänder på varje millimeter av henne.

    Inställningen är då problemet, inte kroppen.

    Sök psykologisk hjälp och lycka till!

  • Anonym (cissi)

    @ Anders386, visst blir man frustrerad..

    Kul lista. Min man är med i Mensa, tjänar kanske mer än dej, är chef och bra på att prata inför folk. Ingen av dom sakerna är orsak till att jag älskar honom. Han petar näsan också, varje kväll framför tv och det är nog egentligen en större orsak varför jag älskar honom (fast jag skäller); att vi är avslappnade och "hemma" med varandra.

  • Anonym (cissi)

    Jag avskyr ordet riktig man. Eller riktig kvinna. Så mycket fördomar, komplex att få , normer att falla utanför och ideal att misslyckas med i ett enda uttryck.

    Vad är en man som inte är riktig? En ond man, en rädd man, rentav en vekling, mjukis eller bög ? Eller ve och fasa en man som inte har sexlust eller får stånd eller tar hand om sina barn och tvätten?

    En man med komplex och nojor, som mår dåligt, är också en riktig man. Precis som alla kvinnor är riktiga kvinnor även om vi är nojiga eller ledsna, tappat lusten, figuren, eller omdömet.

Svar på tråden Ratad för min kuk?