Inlägg från: Anonym (???) |Visa alla inlägg
  • Anonym (???)

    Varför får män så hårt uttryck i ansikte när de är över 30?

    Inget jag nånsin funderat på och då är jag ändå 46 och gift med en man på 49. Hårt utseende kan man ha i alla åldrar,inget som kommer bara för att man passerat 30. Hur sliten man ser ut beror ofta på levernet. Rökare och alkoholister ser ju mycket äldre ut.

  • Anonym (???)
    korvinella1 skrev 2014-10-20 18:59:33 följande:
    Du menar väl att män får manligare drag efter 30 och blir snyggare? Jag håller inte med om att de blir slitna osv. Män blir snyggare ju äldre de blir.

    Exakt! De pojkaktiga dragen försvinner-i vart fall på de flesta. Han nakna kocken ser fortfarande bebisaktig ut över munnen och han som bakar kakor på TLC ser ut som en jättebebis,vad heter han nu då...? Nu är jag dessutom så gammal så män över 60 kan se snygga ut! Tungan ute 
  • Anonym (???)
    Anonym (Jo) skrev 2014-10-20 19:08:22 följande:
    Snyggare? Nej, tvärtom. Tycker att de blir fulare. De är ju snyggast mellan 20 och 30. De där menligare dragen du pratar om ser hårda och osympatiska ut, de får ett barskt utseende som kanske gör att de passar i en actionfilm men inte framkallar de en känsla av att jag vill krama dem eller så.
    Det tycker man när man själv är mellan 20 och 30,men när man passerat 40 tycker man alla under 30 är pojkar och ser ut som pojkar. Flört
  • Anonym (???)
    Anonym (Jo) skrev 2014-10-20 19:30:04 följande:
    Han är ju ful, du skulle ha valt någon där man kan se förändringen i stället.

    Här har vi en otroligt snygg man: bookywook-prod.s3.amazonaws.com/uploads/post/...

    Samma man som åldrats (inte lika snygg längre): www.picturesnew.com/media/images/Jonathan_Rhy...

    Där ser man hur han haft mjukare drag och blivit hårdare i ansiktet.

    Ser ut som en pojke och nej,det är verkligen inte snyggt! Kanske jag tyckt när jag var 20,men sannerligen inte nu. Han var inte snygg på andra bilden heller,men av andra skäl.
  • Anonym (???)
    Anonym (Jo) skrev 2014-10-20 19:38:54 följande:
    Enligt mig är han väldigt vacker på första bilden och för sliten på den andra.

    Pojksöt ja,så långt kan jag sträcka mig. Men som 46-åring tycker jag inte det är snyggt,han kan ju för sjutton vara min son!  
  • Anonym (???)

    Min man är 49,inte alls flintis,inte ett dugg överviktig,inte ett enda grått hårstrå på huvet,har aldrig rökt och därmed ser han bättre ut automatiskt än alla andra som i han sålder rökt kanske 30-35 år. Att påstå att alla män över 40 är fula och nersunkade är ungefär lika dumt som att påstå att jorden är platt.

Svar på tråden Varför får män så hårt uttryck i ansikte när de är över 30?