• Anonym (RRr)

    Hon tvingar mig att bli pappa :(

    Det är så att jag träffade en tjej för ett tag sen. Vi var väl på g kan man säga och jag gillade henne lite och trodde det kunde bli något. Vi hade oskyddat sex några gånger och jag kom i henne och hon blev gravid och nu vägrar hon göra abort. Jag har försökt på alla sätt att försöka få henne till att göra det. Lovat att stötta henne och finnas där, skällt på henne, förklarat att jag inte är redo att bli pappa, hotat henne med massa saker (att folk ska slå henne osv), ignorerat henne, utpressat henne och verkligen gjort allt för att hon ska göra det enda rätta och göra abort. Men hon totalvägrar. Hon säger bara att det är hennes kropp och att hon gjort en abort tidigare och att det var det värsta hon varit med om och att hon inte vill gå igenom det igen. Hon har sagt att jag inte behöver vara delaktig om jag inte vill, men det hjälper inte. Jag kommer ju ändå ha ett barn som jag måste betala underhåll för. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra, jag vill inte ha ett barn på det här sättet, jag vill bara ha ett barn i ett seriöst förhållande och även om jag trodde det kunde bli något med henne innan så känns det helt kört nu för att hon väljer barnet framför mig. Idag skrev hon och frågade om jag vill vara med på ultraljudet och nej det vill jag inte, jag vill att hon ska göra abort!! Hur får jag henne att fatta? För känns som jag har provat allt och det enda hon svarar med är att jag är omogen, att jag också är ansvarig för detta, att vi var två om att sätta barnet till världen och att jag måste acceptera hennes beslut eller lämna henne ifred. Men tiden tickar ju och jag får fan panik. Vad ska jag göra??

  • Svar på tråden Hon tvingar mig att bli pappa :(
  • Emmis

    Ja, så kan det gå om man har oskyddat sex... Borde en vuxen man kunnat tänka på innan.

  • yodi
    Anonym (TKO) skrev 2014-11-12 13:29:41 följande:
    Jag tror fan inte på TS snack! Det är ju uppenbart att hon försökt bli gravid med flit! Skylla på att hon inte mår bra av prevmedel...! Skitsnack. Det finns ju allt möjligt. Testa en jävla p-dator! 
    så det är alltså ok att som man skippa att använda kondom för att det är skönare utan.

    men det är inte ok att som kvinna skippa p medel man mår dåligt av?
  • yodi
    Anonym (s) skrev 2014-11-12 14:40:19 följande:

    ibland önskar jag att abort var förbjudet. då skulle man slippa såna här sjuka diskussioner. som sagt. många av er i den här tråden som är rabiata abortförespråkare skulle inte jag vilja möta i en mörk gränd.


  • Anonym (s)

    hur svårt är det att förstå för folk att en graviditet är bådas "fel" ? men det är kvinnan, som hur hon än gör, måste ta konsekvensen, vare sig det är att gå igenom en abort eller ensam ta hand om barnet. det minsta mannen behöver göra för att ta sitt ansvar är att betala underhåll. allt annat kan han slippa undan. ändå så gapas det om att kvinnan är oansvarig i alla trådar, att hon måste ta konsekvenserna av sitt beteende och inte kräva något av pappan. WTF, vad gör hon inte om inte att ta konsekvenserna!!!!????

    nej men gud vad hemskt att pappan inte kan avsäga sig konsekvenserna av sitt handlande, det kan inte kvinnan heller!!!!! hon kan inte göra en abort och så har det aldrig hänt. en abort är inte att backa tiden och göra något ogjort. hur efterblivna är folk som tror det egentligen?

  • Anonym (TKO)
    yodi skrev 2014-11-12 17:51:29 följande:
    håller helt med dig helt sjukt hur killar tillåts bli totalt intelligensbefriade när det gäller sex.
    Kvinnor kan med bli intelligensbefriade när det gäller sex, varför klagar ni inte på dem också?
  • yodi
    Anonym (TKO) skrev 2014-11-12 15:01:53 följande:

    Att ha oskyddat sex är att försöka bli gravid, så jo du försökte med flit )


    då har  killen  alltså gjort tjejen gravid med flit eftersom han hade sex utan skydd.
  • Anonym (s)
    Anonym (TKO) skrev 2014-11-12 18:02:24 följande:
    Barnet BLIR TILL för att föräldrarna inte skyddade sig. Men den livslevande babyn 9 mån senare är resultatet av kvinnans beslut.
    nej faktiskt är det så att beslutet har naturen redan tagit. det ÄR INTE ett val för alla att göra en abort, hur svårt kan det vara att förstå? när jag blev oplanerat gravid var det inte ett VAL att behålla. det valet hade redan gjorts. att göra en abort är ett aktivt val, att behålla är det inte. barnet är redan där. det är ett faktum. man kan välja att ta död på det eller så kan man göra ingenting.


  • Anonym (TKO)
    yodi skrev 2014-11-12 18:04:53 följande:
    så det är alltså ok att som man skippa att använda kondom för att det är skönare utan.

    men det är inte ok att som kvinna skippa p medel man mår dåligt av?
    Som sagt, jag är av den åsikten att det är kvinnans skyldighet att skydda sig mot oönskade graviditeter (vilket TS uppenbarligen inte gjort). Hon skrev att hon inte försökte med flit, men hur mycket mer uppenbart kan det bli att hon faktiskt försökte bli gravid när hon tillät oskyddat sex?
  • yodi
    NoName skrev 2014-11-12 16:05:19 följande:
    Hon säger att hon accepterar att hon kommer få ta hand om barnet på egen hand, men nog fan klagar hon över det? Att han sviker henne, inte tar konsekvenserna, inte tar sitt ansvar osv. Det är såklart fel av honom men jag köper inte att hennes ansvar slutade när hon räckte över kondomen. Hon skulle ha sett till att den var på också innan han fick doppa den. Då hade hon inte haft ännu en oplanerad graviditet att hantera.

    Nej, och jag bryr mig inte så jättemycket om hur hon mår. Tänker mer på ungarna som ska växa upp med olika pappor och att den ena kanske inte ens kommer ha kontakt med sin medan den andra har det. Snacka om tragiskt för den som blev utan en pappa.
    så då anser du alltså män vara mindre intelligenta än kvinnor eftersom vi tydligen ska fungerar som överförmyndare.
  • Anonym (TKO)
    Anonym (s) skrev 2014-11-12 18:12:39 följande:
    nej faktiskt är det så att beslutet har naturen redan tagit. det ÄR INTE ett val för alla att göra en abort, hur svårt kan det vara att förstå? när jag blev oplanerat gravid var det inte ett VAL att behålla. det valet hade redan gjorts. att göra en abort är ett aktivt val, att behålla är det inte. barnet är redan där. det är ett faktum. man kan välja att ta död på det eller så kan man göra ingenting.
    Då är det ju ett val! Ett val som bara kvinnan kan ta :) antingen abortera eller låta växa...
Svar på tråden Hon tvingar mig att bli pappa :(