Forum Planerar barn - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
  • Högt TSH & prolaktin

    Tor 13 nov 2014 16:01 Läst 834 gånger Totalt 0 svar
    Tor 13 nov 2014 16:01

    Jag kolla upp min sköldskörtel som har varierande TSH, juli 2014: 4.0, oktober 2014: 3.3. Normalt T4 och T3. Sen läste jag om att ändra sin kost och utesluta mjölk och glutenprodukter men när det var daga lämna nya blodprover så var det PLÖTSLIGT TSH 5.9 i november 2014!!!! Gick tillbaka till att äta normalt och ska lämna nya blodprov nu.

    Vid sista blodprovet hade jag högt prolaktin värde (tagit antideprissiva i okorber/september 1 månad totalt halv 0,25 mg Zoloft) vet inte om det påverkar prolaktinvärdet när de var så liten mängd. Jag hade även D-vitamin brist. Var på biopsi idag på Södersjukhuset när de stack hål i halsen pga sköldkörteln är förstorad.

    Jag och min man vill bli med barn och kommer börja försöka bli det. Just därför bad jag läkaren kolla upp sköldskörteln.

    Är det någon annan som haft hög TSH OCH HÖG PROLAKTIN värden??! Vad ska man tro om det?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll