• ÄngDal

    Slickad efteråt

    MaryM skrev 2014-11-24 14:00:41 följande:

    Tack Olle, Manne, Större än dig och jssebastienigen som visar att det finns hopp för manligheten, puss på er.

    För att svara på TS fråga: Hmmm.. om du verkligen visat att du ÄLSKAT det och inte tyckt det var äckligt. Jag är rätt känslig för att killen ska tycka att man är ofräsch, vill alltid tvätta mig precis innan om det går.

    En annan grej: slickad efteråt överhuvudtaget.. kan ibland känna att man är "till besvär" då och att killen redan kommit och är uttråkad.. Ärligt killar. Är det dumt att tänka så?


    Ja, MaryM, det är dumt att tänka så: det är underbart att slicka en fitta när man än gör det - före, under eller efter... ;)
    Jag slickar gärna kvinnan mer än en gång så varför inte både som förspel och efterspel. Eller morgon, middag, kväll Tungan ute
  • ÄngDal
    MaryM skrev 2014-11-24 22:12:42 följande:
    Mmmm OK ska sluta med dumma tankar då. Vad underbar du verkar och TS med, puss på er :)
    Bra, tänk bara positivt - och se till att mannen slickar dig ofta och mycket och att han verkligen tycker om det (det finns ju inget mer underbart än att ligga mellan en kvinnas ben och tillfredsställa henne).Hjärta

    Puss på dig själv! {#emotions_dlg.flower}
  • ÄngDal
    Anabolakillen skrev 2014-11-25 11:00:07 följande:
    Denna tråd är full av små män med alla typer av komplex.
    Gemensamt är nån form av sexuell störning, tror flertalet av er så döljer sig en homosexuell längtan efter män bakom er undergivna fasad av fittslickeri till kvinnor.

    Jag tycker synd om er flickor, ni skulle verkligen behöva en skola där ni får lära er vad manlighet är.

    För en riktig man kommer hans sexualitet först, kvinnans är sekundär.
    Jag vet att när jag kört över min kvinna och jag är färdig så kommer hon vara mer än nöjd, de vill inte ha några fikusar till fittslickare som flickorna i denna tråd.
    Skrattande Haha, du är roligast på Fl för tillfället, "fikusar till fittslickare" (och att man egentigen vill suga kuk om man tycker om att slicka fitta) är en spännande motsägelse jag inte vet om jag någonsin hört tidigare. Jag önskar att jag vore kvinna så att du kunde "köra över mig"och visa äkta sex som innebär att jag inte skulle bry mig alls om mig utan bara om dig, för det låter ju så manligt och underbart, precis det alla kvinnor innerst inne drömmer om, haha...Tungan ute
  • ÄngDal
    MaryM skrev 2014-11-25 12:21:03 följande:
    Anabolakillen, kan inte du starta en egen tråd "Anabolakillens skola i manlighet". Jag har nämligen haft en HELT felaktig bild av att en riktig man älskar att få sin kvinna att darra av njutning och sätter hennes njutning först. ;)
    MaryM: i min enfald trodde jag också att det var så en riktig man skulle göra - sätta sin kvinna och hennes njutning i första rummet Tungan ute...men nu är jag så glad att mr anabola har visat mig ljuset. Jag vill också gå i hans skola i MANLIGHET... Flört
  • ÄngDal
    Anonym (Kille 33 år) skrev 2014-11-27 11:58:19 följande:

    Tycker precis som ovan att det är rätt häftigt om tjejen direkt efter en avsugning kommer upp och hånglar med mig. Brukar använda extra mycket tunga och så när hon gör det. Tror hon förstår att jag gillar det. Brukar ibland göra detsamma efter jag slickat henne, för att provocera lite men hon gillar det med. Brukar även låta henne suga av mig efter att jag varit inne i henne ett tag. Även låta henne suga på mina fingrar när jag fingrat henne och hon brukar suga på dem med.


    Jag stället mig bakom detta helt och hållet. Läckert att gå från att slicka/suga kön till att kyssas, och det gäller bägge varianter förstås. Jag är inte rädd för varken kvinnans safter eller min sperma och självklart vill jag att kvinnan också ska gilla sperma i sin mun samt vilja smaka på sig själv, från mina läppar, kuk eller fingrar.
  • ÄngDal
    Anonym (spermakyssar) skrev 2014-11-28 08:01:51 följande:

    Jag och min fru kysser alltid varandra efter att jag kommit i hennes mun.

    Kyssen blir oerhört het och intensiv. Tungorna virvlar runt, säden och dess smak av kärlek är underbar. Sedan sväljer vi tillsammans.

    Lika så brukar vi kyssas efter att jag lekt och slickat henne också. Att få dela smaker, safter och upplevelser är bara otroligt spännande och hett.

    Jag har lovat henne att nästa gång vi har sex ska jag slicka henne helt ren efter att ha sprutat min säd i henne. Vi längtar båda.


    Gött på ALLA sätt och vis. Så ska en slipsen dras.
Svar på tråden Slickad efteråt