• Thyla

    Ni som röstar rödgrönt, SD,- vet ni vad ni röstar på?

    Har ni glömt bort varför folk röstade bort Göran Perssons politik? Har ni lagt märke till att ni röstar på en politik som också Göran Persson kritiserar?

    Vill ni verkligen tillbaka till politik med skyhöga skatter, och nya vägslitageskatt?? och trainejobb (som mao inte kommer ge nåt jobb?). En stadsminister som fått ordet ansvar att låta som en kliché och från att istället ta genuint ansvar skyller på andra partier som inte vill stödja deras politik eftersom den är kontraproduktiv? Eller En finansminister som inte ens har vett att stanna när poliserna välte en barnvagn på promernaden; en promernad med syfte just för journalister att ställa frågor. Som också höjer skatten för unga anställda? Förstår ni att ungdomar kommer få förbannat svårt att få jobb och mer eller mindre får svårare att kunna bilda eget liv?

    Det är bara att tänka långsiktigt, vad finns det för fördelar och nackdelar med vägslitageskatt tex? Vad finns det fördelar och nackdelar med trainejobb?
    Och Varför i helvete inte skapa förutsättningar för företagen att anställa och ge ungdomar riktiga jobb med riktig lön? Istället för skitjobb med ingen lön?

    Och Vill ni verkligen ha Friodlin känd som en orm av GV Persson bland era skolbarn?

    Jag bara undrar om ni vet vad ni faktiskt röstar på. Kolla vad politikerna gör och inte vad dem säger. Det avspeglar vad dem faktiskt vill oavsett vilket parti de tillhör.

    Angående sds politik; kan det också vara bra att läsa denna granskning av andra nationlistiska styren gällande konskevenser: expo.se/www/download/140513_folk_familj_fosterland_slutversion_webb.pdf

  • Svar på tråden Ni som röstar rödgrönt, SD,- vet ni vad ni röstar på?
  • Biffus
    Thyla skrev 2014-12-18 05:32:44 följande:

    Har ni glömt bort varför folk röstade bort Göran Perssons politik? Har ni lagt märke till att ni röstar på en politik som också Göran Persson kritiserar?


    Om man röstade bort Perssons politik för att den var dålig, varför skulle man då bry sig om att han kritiserar den nya? 
Svar på tråden Ni som röstar rödgrönt, SD,- vet ni vad ni röstar på?