• mommy86

    35 år, ngn som vill följas åt på gravidresan?

    Får man vara med även om man inte fyllt 35 ännu? Är med i andra grupper men känner inte att man passar in riktigt. Dem flesta är ju så mkt yngre och jag ventilerar mig hellre med folk närmare min ålder:)
    Jag har Bf i slutet på sept / början av okt

    Har inte varit på några samtal ännu men det kommer om 2-3 veckor
    och kub testet är om 5 veckor

  • mommy86

    Jag kommer ju att få göra kub även om jag inte är över 35.. Men Kub är väl bara ett vanligt UL och skulle det va något konstigt ta dem prover då? Eller har jag fattat helt fel=/?

  • mommy86
    Fröken Smilla skrev 2015-02-17 18:47:28 följande:
    Kub är kombinerat ultraljud och blodprov där de analyserar och kalkylerar risken för ett kromosomfel. Är risken hög rekommenderas man fostervattensprov, som också innebär risk för missfall. Därav min tveksamhet. Jag vill inte göra fostervattensprov så där skulle jag sitta med en riskanalys där man KANSKE får ett barn med downs syndrom. Vet inte vad jag skulle göra med den informationen... Tror att det bara skulle innebära oro för min del. Sen har jag full förståelse för om andra vill göra det.
    Okej tack:)
    Jag ska bara göra kub mest för jag vill se och för att jag hade gjort en MRT under gravet.  (testet hade visat negativt under MRT, Men jag va gravid) Dem trodde väl inte det gjorde någon skada när man va i början, Men ville iaf erbjuda det..
Svar på tråden 35 år, ngn som vill följas åt på gravidresan?