• BengtH

    Familjelivet ordnar sig alltid för kvinnorna, men männen har det är inte lika lätt.

    Jag har kommit underfund med att kvinnor alltid får man och barn om de vill (såvida inga biologiska hinder finns) medan många män förblir ungkarlar livet ut.

    Exempel 1:

    En tjej här i stan jag känner till: Blond, ser bra ut men är inget ljushuvud, snudd på blåst, bekräftelsesökande men väldigt glad och social. Tjejen var lite av en vandringspokal i tonåren, men så träffade hon en kille och när hon var 20 blev hon med barn, fadern är halvkriminell invandrare (får man skriva så?). Förhållandet gick iaf åt pipan. Sen dröjde det inte länge för hon träffade sin svärmorsdröm, han är rågblond, äppelkäck och tjänar bra. Han pluggade och jobbade hårt, medans hon blondinen festade på krogen och gick på a-kassa. Nu fick hon ytterligare 2 barn med kille nr 2, han ville ju också ha barn då han inte hade några tidigare, så ska de bygga hus i fina villaområdet också.

    Inte illa för en ensam mamma som knappt haft nåt jobb innan 25.

    Exempel 2: Också en kvinna jag känner till. Runt 40 år, jobbar på kontor. Glad öppen social, ser bra ut. Tröttnade på karln och skilde sig, 2 barn. Sen blev det Harrys 4 dar i veckan och vips, ny karl på kroken. Högavlönad så klart, tidigare ogift och barnlös. Så blev hon mamma igen efter 40. Han ville ju också ha barn, så då fick hon ställa upp i elfte timmen.

    Då lyder frågan om dessa 2 damer hade varit män, hade de haft det lika lätt att bilda familj på nytt och hitta snygg, välutbildad barnlös kvinna ?  Jag hävdar att kvinnor har det väldigt lätt på äktenskapsmarknaden. De har inte lika höga krav på sig som männen vad det gäller utbildning, lön och relationshistorik.

    Jag känner till flertalet män över 45 som är barnlösa och aldrig bott ihop med en kvinna, just pga av att de inte levt upp till kraven som ställs på dagens män, samt att de ansetts vara för blyga.  Känner också till många barnlösa män som är ihop med separerade 2-barnsmammor, männen tar ansvar för bonusbarnen och ser dem som sina då de själva aldrig fått egna barn då de inte hamnade i nån relation förräns senare i livet.

  • Svar på tråden Familjelivet ordnar sig alltid för kvinnorna, men männen har det är inte lika lätt.
  • Mascaraklumpar

    Det måste alltså vara många kvinnor som inte vill ha män och barn då? Med tanke på att hälften av befolkningen består av män?

Svar på tråden Familjelivet ordnar sig alltid för kvinnorna, men männen har det är inte lika lätt.