• eslah

    Tjejer: hur är det med farliga killar?

    Ingen vettig tjej vill ha en farlig kille. Är du en kärleksfull och omtänksam man så förtjänar du ingenting annat än en sådan kvinna.

  • eslah
    nymedlem skrev 2014-12-20 12:37:51 följande:

    Jag har haft förhållande med 2 farliga/kriminella killar. Det jag gillade med dessa killar är att dom kan fixa allt. Jag behövde en cykel och han fixade det inom en timme.

    Bara ett exempel. Nu är jag sambo med världens snällaste man. Han har aldrig gjort en kriminell handling tror jag. Han slår de farliga killarna med hästlängder!


    Ja du var isåfall inte så mycket bättre du då, du ville ha en cykel och mister bad boy gick ut och stal en stackars 13-årig hästtjejs cykel. Riktigt ballt alltså!
  • eslah
    nymedlem skrev 2014-12-20 12:50:41 följande:

    Han KÖPTE cykeln. Jag är själv en hästtjej btw.


    Såg du kvittot?
  • eslah
    Anonym (Gftfgtgtgg) skrev 2014-12-20 13:18:54 följande:

    En farlig man behöver inte alltid vara kriminell och blåst som vissa skriver här.

    Bättre att ha en man som är lite farlig men ändå utbildad och driven i sitt liv. Han kan vara farlig mot folk när det krävs för att skydda sig själv och sin familj.

    Hemma omtänksam och ta hand om sin fru och barn men ingen utomstående som ska driva med han som en tönt osv.

    Pinsamt med en man som åker på stryk och inte kan skydda sin familj.


    Du får väl kolla upp om någon av grabbarna i Militärligan eller Thomas Möller är singlar numera. Mjau och grrr så sexigt!
  • eslah
    lilith88 skrev 2014-12-20 13:23:36 följande:

    Vem är inte "farlig" när det gäller att skydda sig själv och sin familj?

    Om det handlar om en farlig situation t ex.

    De flesta kvinnor skulle både kunna skada och (i värsta fall) döda om det krävdes för att skydda deras barn. Men vi brukar inte kalla kvinnor "farliga" för det.

    I övrigt gissar jag på att du syftar på självsäkra och lite kaxiga män som inte tar skit. Många kvinnor gillar det ja, men inte alla. Men jag skulle fortfarande inte kalla en sådan man "farlig".


    Dessa brudar borde snarare skaffa en olydig pitbull snarare än en partner, drar fram skämskudden varje gång jag läser om brudar som vill ha en beskyddare som ska agera vakthund. Våp deluxe!
Svar på tråden Tjejer: hur är det med farliga killar?