• Angelique

    Fler äldre som ska göra ivf?

    Jag är 39 år och hoppas få göra syskonförsök efter jul. Finns det fler, så kan vi följas åt.

  • Svar på tråden Fler äldre som ska göra ivf?
  • Happyland

    Dagens ÄP gav 5 ägg och det är vi glada för. Såg ju väldigt skralt ut på VUL nr 1 med två äggblåsor och en tredje mindre. Så nu blir det ET på söndag förhoppningsvis.

    Helendi, ja man undrar vad det är som spökar och hindrar det att funka in natura. Den tanken har drabbat mig många gånger kan jag säga. Nu hoppas vi dock på att det här ska ge gott resultat!

    Ert läge med ett fotbollslag (nästan) i frysen är ju exceptionellt bra...

  • Helendi

    Vad bra ÄP, Happyland. Fingers xssed för söndag nu då

    Lisodan, hur går det för dig? Känner du av graviditeten något?

    Och hur går det för dig kittykat?

    Ber om ursäkt på förhand att jag inte kommer vara lika närvarande under de kommande veckorna, men kommer försöka titta in någon gång per vecka i alla fall. Kommer att vara nyfiken på hur det går för er.


    Amanda 2011.11.04
  • lisodan

    Helendi: känner av grav en del tycker jag. Sen kanske en del är Lutinusen också , men....Lite lätt illamående, speciellt på morgonen och om jag borde äta något. Molvärk. Ömma bröst. Och på morgonen kan jag känna mig bakis. Kan också känna som lite sjukdomskänsla.....och så mer emotionel. hur mår du?

  • Stockholmsmilen

    Helenedi - grattis till bra resultat!

    RD 9 idag. RD 6 och RD 7 morgonen var ett mycket svagt svagt sträck. Dock kan detta var ägglossningssprutan. Det tidigaste jag vet någon som plussat med 2 dagars inklusive mig själv är RD 7 på kvällen.

    RD 7 kväll och RD 8 negativt.

    Imorse kände jag att jag inte orkar eller vill bli besviken så jag låter bli att testa så får tiden gå. Blödningen kommer alltid före TD ändå.

  • Helendi

    Lisodan: Känns nada, och jag förväntar mig inget heller. Symptomen man har är ju resultat av äggplocket och alla hormonet. De två gånger jag varit gravid har jag dessutom inte haft några symptom innan Biim och knappt efterFlört.

    Stockholmsmilen: Jag håller verkligen tummarna för dig. Kan förstå din vilja att vänta men ge inte upp än. Olika graviditeter kan ge olika styrka på test, så har det varit för mig i alla fall. Fingers xssed{#emotions_dlg.flower}


    Amanda 2011.11.04
  • lisodan
    Helendi skrev 2015-01-31 07:30:53 följande:

    Lisodan: Känns nada, och jag förväntar mig inget heller. Symptomen man har är ju resultat av äggplocket och alla hormonet. De två gånger jag varit gravid har jag dessutom inte haft några symptom innan Biim och knappt efter.

    Stockholmsmilen: Jag håller verkligen tummarna för dig. Kan förstå din vilja att vänta men ge inte upp än. Olika graviditeter kan ge olika styrka på test, så har det varit för mig i alla fall. Fingers xssed! 


    Vilken ruvardag är du på? De två ggr jag har gjort ET, och ju blivit gravid, har symtom försvunnit från Ovitrellen i några dagar. Sen har det kommit nya symtom. :) men alla är ju olika! Hade en gulaktig flytning igår. Även väldigt spänd i magen. Har haft bakteriell vaginos några ggr i höst och nu e jag orolig att det är tillbaka. Kan tydligen ge missfall? Ska ringa 1177 nu. En tröst är att jag var rejält illamående imorse. :) Nu på väg till jobb....
  • Stockholmsmilen

    RD 11 idag, lite rosa idag så nu är mensen nog på G dessvärre. 6 behandlingar 1 barn, vid de andra 5 har det varierat allt från RD 8 - RD 14 när mensen kommit oaktat negativt så det varierar verkligen.

    Hur går det för er andra?

  • kittykat

    [quote=74780582te-nick]Stockholmsmilen skrev 2015-02-01 09:26:01 följande:[/quote-nick]RD 11 idag, lite rosa idag så nu är mensen nog på G dessvärre. 6 behandlingar 1 barn, vid de andra 5 har det varierat allt från RD 8 - RD 14 när mensen kommit oaktat negativt så det varierar verkligen.

    Hur går det för er andra?[/quote]

    Nej vad tråkigt :( fast man kan ju blöda lite utan att det betyder ngt, men jag förstår om du har tappat hoppet <3

    Jag är på RD 5 bara, och här händer det inget. Tänker inte testa förren TD denna gång har jag bestämt!

  • Angelique

    Bad jobbigt stockholmsmilen! Hoppas ni kan rå om varandra och guldklimpen. Och jag forsätter hålla tummen lite till!

  • Liil

    Jag kommer göra FET nu i februari om allt klaffar. Började med Clearblues ägglossningstest igår = en ring. Idag blinkande gubbe idag. Ska nu vänta in ett fast sken på gubben. När den kommer ska jag ringa kliniken och då åka dit 4 dagar efter och få återinsättning av embryot om det klarar upptiningen. 
    Men om det blir fast sken på gubben på onsdag så blir det inget denna månad då det skulle vara insättning på söndag. Då blir det att vänta ännu en månad, har inte tid att vänta! Vi har bara detta år på oss och har bara ett i frysen så vi måste annars påbörja vårat tredje och sista ivf försök.
    Bara att hålla tummarna nu!

Svar på tråden Fler äldre som ska göra ivf?