Inlägg från: my happy day 2015 |Visa alla inlägg
  • my happy day 2015

    låt detta bli vårt år som vill ha barn 2015.

    Ja de är det verkligen :/

  • my happy day 2015

    Jag har beställt ett fertilcheckfertilcheck plus se va de visar.. En vännina gjorde mig ledsen när hon sa att jag och gubben min inte är menade att skaffa barn efter som vi försökt 8 mån nu :(

  • my happy day 2015
    Fundersam skogsmulle skrev 2015-04-21 16:51:57 följande:

    Jag hade en kass början på dagen och därför taggade jag till på ditt inlägg. Jag menade det jag skrev, men det var inte meningen att låta riktigt så ilsk! Hoppas att ni blir nöjda med fertilitetspaketet! och Lycka till!


    De är okej.. Skönt att höra att någon bryr sig och reagerar så klart en annan känner sig sårbar av ned tryckande ord.. Stor kram till ditt fina hjärta
  • my happy day 2015

    Jag ser fram emot att få hem fertilcheck plus så man kan kanske kan komma på bättre tankar och inte tänka dumma tankar som att man kanske inte helt enkelt kan längre få barn.. Utan ta dagarna som de kommer har börja tagit vitaminer med alla möjliga vitaminet som kroppen behöver som folsyra och vitamin b har tagit de i 4 dagar känner migmig faktiskt lite piggare.. :)

  • my happy day 2015
    Fundersam skogsmulle skrev 2015-04-22 08:29:57 följande:

    Såg att du skrev tråd och frågade om någon testat tidigare, fick du något svar på det? Jag började också äta vitaminer för typ två månader sedan och blev superpigg av det, speciellt på morgonen, var jätteskönt! Jag vet att det känns jobbigt och att man börjar tvivla när man aldrig får minsta streck på stickorna. Att dessutom få höra av en kompis att man kanske inte är ämnad för barn tillsammans måste kännas megatufft. Men jag tror och hoppas på er, man får ha jädrigt mycket is i magen för att jobba i den här verkstan (bebisverkstan), det är ett tufft och slitsamt jobb!


    Nej tyvärr inge svar på de än.. Jo tack mycket jobb är de har jag märkt.. Har en dotter på10 år och den blev bara till utan några problem men de va med en annan man.. Min nya man och jag har varit tillsammans i 5 år i maj..
  • my happy day 2015

    Skönt att höra att fler känner frustration.. 10 mån utan ett plus.. Känslomässigt jobbigt..

Svar på tråden låt detta bli vårt år som vill ha barn 2015.