• Joozzaan

    bli gravid med första barnet 2015

    Har BIM idag men ingen mens i sikte. Väntar tills i morgon kväll och har den inte kommit då så får jag väl testa igen. Testade ju i fredags och då var det negativt.

  • Joozzaan

    BIM +1 idag och ingen mens ännu... funderar på att testa i natt när jag jobbar om inget kommit än men jag hoppas inte för mycket då jag vet att den bara kan vara lite sen och kroppen kan spela mig ett spratt :)

  • Joozzaan
    angel-1990 skrev 2015-01-12 15:50:21 följande:

    Åh va kul. Hoppas det blir ett plus :D


    Ja hoppas kan man ju men vågar nog inte testa...väntar några dagar till. Annars kommer ju jämt mensen bara för att man testar haha
  • Joozzaan

    Att testa eller att testa i morgon när jag kommer hem från jobbet... :) BIM +2 nu så är det negativt blir jag sur på min egna kropp som lurar mig såhär :P

  • Joozzaan

    Kunde inte se något streck hur mycket jag än ville. Jäkligt irriterande eftersom jag fortfarande inte fått mens. Tycker kroppen är elak som gör såhär... om man nu inte är gravid kan väl mensen komma som den ska så man slipper gå och hoppas :(

  • Joozzaan

    Nu får fasen plusset eller mensen komma snart. Vilket som! Blir faktiskt till och med glad om mensen kommer för då vet jag att allt fungerar som det ska för nu börjar jag bli nervös här. Fast blir ju mest glad om det var ett plus som kom istället då :)

  • Joozzaan
    jc86 skrev 2015-01-14 17:36:53 följande:

    Har du fått din mens ännu? Jag testade negativt i måndags då jag skulle ha BIM. Mina små blödnungar har dock inte slutat och mensen har inte kommit igång.. Ringde då till Sesam för att få prata med en barnmorska eftersom jag var orolig för detta. Hon sa att det är för tidigt att testa på BIM och bad mig testa igen om en vecka om inte mensen kommit igång då. Så ge inte upp förrän mensen kommer! :) Hon sa också att mina blödningar kan va ett tecken på att jag är gravid.. Jag tror dock inte det eftersom jag känt mig så fruktansvärt ogravid sedan dom började. Men ska iaf testa på måndag igen om inte mensen kommit så får väl leva på hoppet ett litet tag till. :)


    Nepp ingen mens i sikte... är jag inte gravid tycker jag kroppen är väldigt elak! Åh tänk om det vore så att vi kanske är gravida :) men har inte känt något som helst tecken på att jag är det. Förutom ingen mens och att jag mått illa precis när jag ätit hela förra veckan. Får väl se om jag klarar av att vänta med att testa igen tills helgen och se om det är något då.
  • Joozzaan

    Kunde inte hjälpa att testa igen och blev lika besviken ännu en gång. Blir bara så himla irriterad på mig själv. Varför testar jag för när jag vet att det bara kommer vara negativt och att jag bara blir ledsen. Varför kan jag inte bara få mens om jag nu inte är gravid så man se framåt mot nästa försök?

    Nu står allt bara stilla. Ingen bebis. Inget nytt försök. Bara en jäkla onödig och jobbig väntan på något som kan ta hur lång tid som helst. Jag blir så trött på allt det här.

  • Joozzaan
    jevana skrev 2015-01-14 20:36:46 följande:

    Låter så otroligt bekant.. Men testen är dyra och sinom tid tröttnar man nog. Förra mensen var den första jag orkade vänta ut utan att testa. Nu har jag börjat vänja mig och tänker inte testa förrän det gått 45 dagar. Förrförra cykeln var 41 dagar, troligen med ett väldigt tidigt missfall som inte hann ge utslag på testerna enligt gyn.  Hur långt över BIM har du gått (är ny så har inte läst så långt bakåt i tråden)?


    Skulle fått mens i söndags och har aldrig varit sen förut. . . Så det är ju bara 4 dagar över men det är jobbigt nog. Får väl se hur länge jag får vänta :(
  • Joozzaan
    Lisa92 skrev 2015-01-15 01:00:28 följande:

    Orkade inte vänta längre så tog ett digitalt test precis som visade inte gravid :( skulle haft mens i lördags men men... Då hoppas jag på att mensen kommer nu när jag inte behöver spekulera mer så jag och sambon kan börja på nästa försök.


    Vi är i exakt samma sits... så jäkla träligt :( man undrar ju varför inte allt bara an fungera som det ska.
Svar på tråden bli gravid med första barnet 2015