Inlägg från: Minimajs |Visa alla inlägg
  • Minimajs

    Gastric bypass 2015

    Hej allihopa!


    Jag är sen några veckor tillbaka godkänd för en gbp i Uppsala så nu väntar jag "bara" på att ett brev om op tid ska dimpa ner i brevlådan. Kommer då också få en tid ca 2v innan op att ha ett möte med kirurg och narkosläkare mfl och då också stämma av att flytet fungerar som det ska.


     

  • Minimajs
    jjmh skrev 2015-02-22 20:13:56 följande:

    Härligt! Hur lång väntetid är det nu i Uppsala? Hur lång tid har utredningen tagit? Jag gjorde min utredning i Uppsala men när väl Västerås tog över gick det väldigt snabbt att få en operationstid!


    Hej och grattis till din op tid!! Måste kännas grymt skönt

    Ja var på Infomöte i Mars förra året, och som det lät så är det inga förseningar så jag ska få veta op tid inom tre månader. Hoppas så sjukt mycket på att hinna innan sommaren.


     

  • Minimajs

    Hihi ja det kanske vi var!

    Ja jag hoppas..annars får jag satsa på Västerås


    jjmh skrev 2015-02-22 22:23:23 följande:

    Då kanske vi var på info samtidigt! Jag hade ställt in mig på efter sommaren för att det har gått så otroligt segt... Men jag fick operationstid så fort Västeås tog över. Det känns väldigt skönt att det blev innan sommaren och jag hoppas verkligen det blir det för dig med! ;) Men om de klarar 3 månaders gränsen så ska det ju vara lugnt, annars får du be dem skicka dig till Västerås!


  • Minimajs
    carolinawest skrev 2015-03-06 11:56:46 följande:

    Åh grattis!!! Har du träffat kirurgen innan eller hur lång tid tog det mellan medicinläkaren och kirurg till operation


    Ja jag träffade Kirurgen för en månad sen. Mellan Medicin och kirurgen tog det mellan 2-3 månader..minns inte riktigt.

    Men att ha startat resan med Infomöte i Mars -14 och får operationstid April -15 är ju helt överkomligt
  • Minimajs
    jjmh skrev 2015-03-06 12:58:30 följande:

    Grattis! Visst känns det nästan overkligt när man väl fick tid?! ????


    Tack snälla!

    Jaa, så overkligt!
  • Minimajs
    jjmh skrev 2015-03-18 09:09:57 följande:

    Dagen D är äntligen här!!! Kl. 13 ska jag vara på sjukhuset och jag är skitnervös! Jag som har varit så lugn tidigare och har hela tiden varit så säker på mitt beslut... Men nu börjar man ju tvivla lite! Men det kanske inte är så ovanlig timmarna innan operationen... Lyckades gå ner de 13kg som jag skulle innan också... Så nu är det bara att köra!


    Lycka till och hoppas allt går/gått bra!!
  • Minimajs
    jjmh skrev 2015-03-19 09:54:58 följande:

    Tack för lyckönskningarna!

    Allt gick bra och nu väntar jag på att få träffa

    dietist och sjukgymnast och sen är det hemgång!

    Jag får i mig både vatten och yoghurt utan problem och har inte

    direkt ont heller!


    Härligt att höra!
  • Minimajs
    Ankaja skrev 2015-03-24 06:45:58 följande:

    Då var man opererad och det nya livet ska ta fart. Jag opererades igår, kl 7, så skönt med en tidig tid och kl 11 var jag tbx på mitt rummet. Allt har gått bra, jag mår nästan oförskämt bra, lite småont bara när det smärtstillande släpper.

    Jag har haft en liten konflikt med en undersköterska, jag fick i mig 500 ml vätska igår, ett glas vatten, lite soppa till lunch och lite filmjölk till kvällen, allt med tesked och fördelat på 9 timmar. Hon sa åt mig att sluta bälga i mig (?!) och att det kommer bli en ny operation om jag fortsätter så. Jag blev jätteledsen, berättade sedan om det hela för sjuksyrran, hon skulle ta ett snack med undersköterskan och jag slipper träffa henne med. Enligt sjuksystern var det bra att jag kunde få i mig vätska själv och att det inte alls var en stor mängd, tvärtom borde jag fått i mig 800 ml. Jag blev iaf nojig och drar mig nu för att äta/dricka.

    Men som sagt än så länge har allt varit kanon gällande operation och mående. Ser ut som att jag kommer bli utskriven idag.


    Skönt att höra att det gått bra! .. men vad var det för ett pucko rent ut sagt!..grr


    Så tråkigt när man stöter på såna där rötägg, men försök att bara slå ifrån dig. Inget att ta åt sig av alls, och bra att du slipper träffa henne mer.


     


     


     


     

Svar på tråden Gastric bypass 2015