• MEE83

    Min pojkvän vill aldrig ha sex..

    Intimitet och närhet, kort och gott, hands on the merchandise, kan ofta leda till något mer, hur är det med den saken? Är det lika dött där? Rör han aldrig vid dig?

    Spontanitet is your friend. Blir ens sexliv för uppstyrt och strukturerat så blir det lite utav en hushållssyssla, ett krav, något som måste göras, istället för vad det egentligen borde vara, ett stört nöje.

    Sover och bor ni tillsammans så prova olika tidpunkter på dagen, "knulla er igenom bostaden" haha, är ni lite äventyrliga så behöver det inte begränsas till där ni är bosatta, att ligga någon annanstans än enbart hemma i sängen i sovrummet kan vara en krydda som ger lusten ett litet lyft.

    Är han deppig eller stressad? Kan ju vara psykiskt.

    Porr flera gånger om dagen? Var fan hittar han tiden för det? Har han inga intressen?

    Jag måste erkänna att jag ofta känner mig som en udda fågel när jag läser om andra(framförallt mäns) porr vanor. Jag har aldrig egentligen kollat på porr, utan porr är en sak jag kollar på för att det är skönt att få "lätta" lite på trycket liksom. Är jag hemma, så är inte behovet av porr så akut, ibland blir det en omgång ändå, när min tjej inte är sugen och "trycket" är för stort, men aldrig har mitt porr konsumerande gått ut över mitt sexliv. 

Svar på tråden Min pojkvän vill aldrig ha sex..