• Nicka

    IVF 2015 för oss som gjort några försök

    Hej Libra! Ser att du nu startat upp en ny tråd och jag hoppar gärna in i den :) har följt dej via din blogg, inte varje dag men med jämna mellanrum.
    Här har vi haft paus, men nu så har vi bestämmt att göra nytt ivf försök,börjar med Gonal-f i slutet på maj. Har fixat papper för att göra bruttolönavdrag, så nu är vi på banan igen..men mycke som far runt i huvudet, inte minst ekonomin..kram

  • Nicka

    Japp ca en månad kvar till sprutstart :) känns som en evighet! Vi ska köra de korta protokollet som innan,kör ni långa eller korta? Ja de va bra att vi fick igenom bruttolönavdrag, tur att de finns.
    Kram

  • Nicka

    Ok, ja de är tufft att vänta o vänta.
    Har pratat med carlanderska nu och meddelat att planen är ett tre pack och bruttolönavdrag även pratat med ekonomi och tyvärr så måste de stå namn o personnummer på fakturan :( och behandling känns inte så bra, bor ju på en liten ort o jobbar på ett litet företag där alla känner alla.ska kolla upp om de blir smidigare om jag själv tar emot fakturan o lämnar in den...

  • Nicka

    Vi gör avdraget bägge två. Ska prata med den som är ekonomi ansvarig o kolla om de finns chans att göra så att så få som möjligt ser fakturan, hon vet om vår sits o som tur är blir de ju bara en faktura.

  • Nicka

    Just nu mår jag inte så bra :( varit genomförkyld sen förra torsdagen.. Jobbade idag men nu känner jag mej sämre igen. Ska snart gå å lägga mej,sen får man se hur man mår imon bitti. På sätt o vis skönt med en paus,men så svårt att bara släppa alla tankar, hade man bara kunnat de så,sen kom ju sambons bror o tjej o berättade att dom va gravida i typ samma veva som vi bestämmt oss för paus,gjorde de inte lättare.

    På carlanderska sa dom att namnet måste stå pga skattemyndigheten :( har inte pratat med ekonomi ansvarig på jobbet än, men hoppas hon har en bra lösning.

  • Nicka

    Denna jäkla förkylning håller tyvärr ett fast grepp :( efter två veckor snorar jag o hostar fortfarande,,men men bättre nu än om en månad! Igår kom mensen så nu är de bara att vänta in nästa i slutet på maj så vi äntligen kan komma igång! Längtar så!

  • Nicka
    Saturnus skrev 2015-05-02 23:08:04 följande:
    Åh vad jobbigt! Krya på dig! Då startar vi ungefär samtidigt och kan följas åt. Jag börjar spraya den 13/5. :)
    Tack :) ok! Vi börjar nog med sprutorna 29maj nånting skulle jag tro o sen blir de väl äggplock runt den 9/10 juni. Vart går ni?
  • Nicka
    Libra1 skrev 2015-05-03 15:47:48 följande:

    Jag börjar med sprutor den 12 juni. Får se om jag står ut och spraya så länge. Fick östrogenplåster för att må lite bättre. Kroppsvärken försvann lite men humöret blev värre. Vad man måste stå ut med! smile5.gif

    Krya på dig Nicka!!!


    Sprayar du nu? Låter ju ganska länge om du nu ska börja med sprutorna 12 juni? Jag vet ju väldigt lite om de långa protokollet då vi bara gjort de korta. Tack :) fortfarande lite snorigt o hostigt men men.
  • Nicka
    Libra1 skrev 2015-05-04 11:26:42 följande:
    Det har jag kanske glömt att skriva här. Jag ska spraya i ca 3 månader för att svälta ut eventuell endometrios. Har haft stora besvär. Så vi testar något nytt. :)
    Ok då fattar jag! Är de nässpray man tar?
Svar på tråden IVF 2015 för oss som gjort några försök