Inlägg från: skatergirl81 |Visa alla inlägg
  • skatergirl81

    Östgötar som planerar barn 2016

    Joozzaan skrev 2015-07-25 15:49:43 följande:

    Härligt med semester, har själv två veckor kvar innan jag får ledigt. Hur länge har ni försökt? Det kan ju inte skada att ligga kvar i alla fall haha :)

    Måste ju bara det... innan jade jag aldrig problem så som nu. Då åt jag ändå bara p piller i drygt två år.


    Vi är på femte äl nu. Känns som det är mer tur när det går snabbt att bli gravid. Man gör allt rätt men det är tydligen mycket som ska stämma innan man är gravid.
  • skatergirl81
    Joozzaan skrev 2015-07-26 01:32:05 följande:

    Ja tror jag läste att även om man prickar rätt dag osv är det enda bara 20-30% chans att det tar sig. Känns ju omöjligt det här. Känns som alla andra blir gravida hur lätt som helst.. en väldigt har liksom både blivit gravid och fått sin son och här står jag men en kropp som inte vill fungera som den ska.


    Förstår att det är frustrerande, speciellt när folk "går om" en i bebisförsöken. Jag har själv två bekanta som blivit gravida på andra respektive tredje försöket så jag kan också känna så. Sen är det så jobbigt att alla i ens omgivning frågar "ska ni inte skaffa barn snart ". Det stör jag mig på!
  • skatergirl81
    Joozzaan skrev 2015-07-26 19:36:06 följande:

    Precis! Har haft flera som frågat nu den senaste veckan och man har lust att bara skrika VI FÖRSÖKER JU LÅT MIG VA haha men så vill man inte såga något utan i stället blir det "hehe jadu.. vet inte, någon gång".


    Tycker folk ska fatta att man inte frågar sånt. Det kan ju vara väldigt känsligt. Jag brukar svara nåt svävande.
  • skatergirl81
    Joozzaan skrev 2015-07-26 23:28:41 följande:

    Ja jag frågar aldrig någon längre just eftersom man vet själv hur jobbigt det är. Brukade fråga min faster (hon är bara fem år äldre) när jag skulle få en liten kusin. Fick veta nu aty dom försökt länge och att hon fått missfall och sånt emellan.. jäklar vilket dåligt samvete man får då :(


    Kunde ju inte du veta! Man förstår inte riktigt hur jobbigt det kan vara innan man själv börjar försöka
  • skatergirl81
    Joozzaan skrev 2015-07-27 23:19:49 följande:

    Nej nu förstår man hur jobbigt det är. . . Det är helt enkelt inget man frågar bara rakt ut.

    Dag 40 för mig nu... har fått svar om att jag bara behöver ringa och boka tid så får jag och mannen åka in på utredning. Funderar dock på att vänta liiite till. Är jag konstig som känner att jag vill klara av att bli gravid på egen hand? Känner mig inte redo för utredning och tester. . Är ju bara 22! Man ska inte behöva sånt då :(


    Nä det tycker man ju verkligen inte att det skulle behövas! ! Jag tycker att ni ska försöka själva lite till...ni har ju tiden för er, du har många fertila år framför dig så om du känner så tycker jag du ska vänta. Gå efter hur du känner.
  • skatergirl81
    Joozzaan skrev 2015-07-28 20:37:09 följande:

    Ja men samtidigt känns det ju meningslöst när jag har så långa perioder och antagligen ingen ÄL. Jäkla p piller som har förstört allt :(


    Ja fy för p-piller. .jag kan inte äta det pga biverkningar...tror inte det är bra för någon
  • skatergirl81
    Joozzaan skrev 2015-08-01 15:20:21 följande:

    Jag får nog ingen mens på ett tag... skulle bara testa för att va på säkra sidan. Alltså... jag har panik det här kan inte stämma!!! Jag är gravid.


    GRATTIS! Så glad för din skull! Vad skönt att det lyckades!
  • skatergirl81
    pannkakan87 skrev 2015-08-31 22:47:12 följande:

    Ultraljud i morgon! Jättenervös!


    Vad kul!! Håller tummarna att allt är bra!
  • skatergirl81
    pannkakan87 skrev 2015-09-01 18:27:07 följande:

    Tyvärr så levde inte vår lilla bebis. :( Ett så kallat missed abortion - kroppen har trott att den fortfarande är gravid så livmodern har växt och där finns fostervatten och allt. Men fostret dog för fem veckor sedan och var bara en liten orörlig klump. Jag ska in till gyn i morgon och sätta igång ett missfall. Har gråtit så mycket idag att jag känner mig helt tom.


    Fy vad hemskt...så ledsen för din skull!!
Svar på tråden Östgötar som planerar barn 2016