Inlägg från: pannkakan87 |Visa alla inlägg
  • pannkakan87

    Östgötar som planerar barn 2016

    Hej tjejer!

    Hur går det för er? Glad Någon som har bim snart i tråden eller som nyligen har plussat?

    Jag plussade häromdagen Solig  Helt oplanerat men nu har vi smält det lite i alla fall och är ändå väldigt glada..

  • pannkakan87
    Desideri skrev 2015-07-10 17:59:38 följande:

    Men oj vad kul! Stort grattis! :D Visst skulle ni börja i början av nästa år egentligen? När är du beräknad och hur mår du? :)


    Här går det framåt, gick in i vecka 10 idag, 3 veckor kvar till ultraljudet och tiden sniglar sig fram. Vill se så allt står rätt till och att det faktiskt är en liten i magen, har fortfarande svårt att fatta att jag är gravid. haha! 
    Mår väl hyfsat nu, illamående som kommer och går men behöver inte äta tabletter mot det längre vilket känns skönt. Har varit förkyld denna vecka men börjar bli bättre nu, allt blir lite extra jobbigt när man inte har nån ork alls. :P


    Tack!! :D Ja det stämmer, vi har slarvat en gång i hela vårt liv och ja då blev jag gravid. Haha, jisses. Min kille säger att han kände på sig det redan efter sexet :P

    helt oplanerat och det har väl vänt upp och ner på allt just nu men vi är väldigt glada det är vi. Solig
    Jag är i v.4+6 och har bf 13 mars! Du då? Jobbigt med illamående... När kom det? Jag känner ingenting av det än, men det kommer väl snart :(( Hoppas inte!

    Å vad härligt att vara så nära ul ändå! Jag vill bara spola fram tiden! Ska du göra kub? Vi har fått hem papper om det nu men vet inte om vi ska göra det eller inte. Lutar åt inte. Vi får ändå ett ul, har fått tid för det den 2 september men inskrivning veckan innan den 25e augusti. Så nu går ju jag bara och längtar tills sommaren är slut. HahaTyst
  • pannkakan87
    Desideri skrev 2015-07-10 22:37:04 följande:

    Hihi ja så kan det bli ibland :D Men vad spännande! 


    Jag har BF 11/2 så en dryg månad innan. :) Illamåendet kom runt v6 och sen v8 blev det så jobbigt så jag fick tabletter utskriva. Nu i vecka10 så har det gett med sig en aning. Behöver som sagt inte äta tabletterna längre. Hoppas du slipper sånt där skitjobbigt illamående. :)


    Vi ska göra KUB, vi känner att vi vill veta och sen ta beslut utifrån det. Gjorde det med dottern och det kändes bra. :) Aha får ni papper hem?  Åh du ska se att tiden kommer gå fort till det är dags för erat ul med. :D


    Vad skönt att ditt illamående är kontrollerbart nu! Många säger att det försvinner mellan v.10-12. Hoppas! :)

    Ja jag har fått tid för både inskrivning och ul. :) Kändes verkligen på riktigt när brevet damp ner i brevlådan hihi. På ultraljudet får jag välja om barnmorskan ska fokusera på nackspalt och sånt - alltså kub. Eller om hon bara ska se över organ och allt basic. Ett ultraljud får jag i alla fall. Bägge är gratis men hon såg inte alls att det var nödvändigt med kub eftersom både jag och min sambo är så pass unga att risken ändå är minimal.

    Ja nu vill jag ju verkligen att tiden ska gå! :D Gick in i veckan 6 idag ( 5+0) och nu ska väl hjärtat börja slå inom ett par dagar. Så jäkla häftigt!
  • pannkakan87
    Nrk79 skrev 2015-07-10 22:15:04 följande:
    Kul! Vilken dag är det beräknat till? Stort grattis!!!!
    Jag är beräknad till 13 mars! :) Känns jättekul!
    Vilken dag är du beräknad till?
  • pannkakan87
    Nrk79 skrev 2015-07-11 08:36:02 följande:
    Jag missade ditt meddelande som du hade skrivit till en annan, sorry! 13:e, vad kul! Jag är beräknad till 12e men också 10e enligt en annan app, så får se vid kubbtestet.
    Å då är vi jättenära :) Vad kul! Jag gick in i veckan 6 idag. Halvvägs till den lyckosamma 12an!
  • pannkakan87
    PadimeP skrev 2015-07-11 19:37:06 följande:
    Okej, tack. :) Vad trist, nytt försök nästa Äl då. Hur gör ni för att bli gravida? Ligger ni varje dag, använder ägglossningstest eller försöker pricka in rätt?
    Jag låg en gång utan skyddFörvånad tror det gäller att pricka rätt helt enkelt. 
  • pannkakan87

    Jag är inte med i någon grupp på fb än. Är du? Då ser ju andra vad man heter och så. Känner mig inte redo för det än.. Inte förrän vi avslöjat för alla andra tänker jag.

  • pannkakan87

    Är oxå sugen på att gå med men tänk om det är nån i gruppen man känner och sådär :P risken är väl inte stor men ändå. Känns så nytt allting redan, skulle kännas så jobbigt om inte frö't får stanna. :(

  • pannkakan87

    Jag är intresserad sen när jag kommit ut med graviditeten :) Risken är ju stor att det är nån man känner med i gruppen men om några veckor så! Jag ska på ultraljud 2 september och efter det tänkte vi göra det officiellt. :)

Svar på tråden Östgötar som planerar barn 2016