Inlägg från: Amazinglife |Visa alla inlägg
  • Amazinglife

    Novemberbebisar 2015

    Anna Hbg skrev 2015-10-30 11:32:11 följande:
    Som tur är hittar min man riktigt bra där ute så jag brukar följa efter honom :)

    Han pysslar med datorer och instalerade bla nätverk till en hel del butiker därute när de byggde om så har varit där en hel del.

    Här händer det absolut ingenting :(

    Verkar som om bebisen bestämt sig för att stanna ett bra tag till :/

    Blir säkert en decemberbebis bara för det *suck*

    Låter ju både lovande och spännande med så mycket förvärkar! :)

    Håller tummen för att de blir regelbundna snart då.

    Kanske snusar bebis redan imorgon :D

    När hade du bf?
    Förlåt för sent svar! Hur går de för dig?
    Här händer ingenting, vad ja än gör, går eller vilar.. De enda ja får är förvärkar på natten som jag vaknar av och sen somnar om, vaknar senare igen och samma sak.. På dagen i stort sett ingenting alls.. Börjar bli less o trött på att hoppas.. Ja vet, hon kommer när hon kommer.. Men nu vet ja ju om att jag är öppen, vafan väntar hon på då? :(
    Har inte haft något problem med humör under hela graviditeten, inga utbrott eller gråt attacker, men nu är ja så nära till gråt precis hela tiden, jag orkar inte mer.. Alla rörelser gör ont :(
    Jag har bf på onsdag så -4 idag..
  • Amazinglife

    Anna Hbg : va tråkigt att det inte hjälpte med väla eller Ikea :/ här är de också hyfsat lugnt.. Inatt fick jag regelbundna förvärkar, blev helt till mig och glad men nervös, låg och klockade dem, men vad händer efter en dryg timme med värkar var 5:e minut? Jo jag somnar!? Sen inget mer.. Har nu på kvällen börjat få liiiite molvärk som kommer lite då o då.. Har vilat hela dagen, kanske de är precis vad kroppen behöver :)? Men jag blev så ledsen när jag vaknade och insåg att jag somnat ifrån värkarna och att dem övergett mig :( hur kan man längta efter smärta? De är ju inte logiskt..

  • Amazinglife

    Sitter också från telefonen så om någon kan lägga till mig vore det snällt

    Amazinglife - bf 4/11 flicka

    Har oregelbundna förvärkar/värkar ibland med 20 min mellanrum, ibland en timme.. Någon som vet om de är okej att de en värk kan vara i 10-15 minuter? Har haft 2 st sånna ikväll och de är obehagligt, gör inte olidligt ont men efter 5-6 min blir jag frustrerad och då gör de ondare.. Men vissa varar bara 1-2 minuter..

  • Amazinglife

    Maja 1, sån molvärk har ja haft i flera veckor men hoppas du slipper gå så länge med de :)

    Här händer inte så mycket, förvärkar av och till, regelbundet i några timmar sen försvinner de.. Storstädade i timmar igår (såndär putsa varenda ytan städning ;) ) och fick inte me effekt än ont i kroppen.. Imorgon ska jag in på tul (hon är lite liten) och CTG, även lovad en hinnsvepning.. Snälla, håll tummarna för att de sveper o typ vattnet går på en gång, så vi får stanna kvar ;)
    Anna Hbg hur går de för dig?

  • Amazinglife
    Anna Hbg skrev 2015-11-03 20:16:03 följande:

    Amazinglife:

    Håller tummen stenhårt!

    Om allt går som det ska kanske du har din bebis i famnen imorgon eller övermorgon :)

    Här är det fortsatt lugnt och försöker ställa in mig mentalt på en decemberbebis istället och händer det något innan dess blir jag gladare än gladast.

    Har börjat planera in lite aktiviteter nu också så jag inte bara går hemma och väntar :/

    Blir nog bla Mora Träsk på lördag och ut och äta för att fira fars dag på söndag.


    Ja hoppas också de funkar, gärna direkt så vi slipper åka hem därifrån ;)
    Jag har typ inget planerat om dagarna utan jag bara vilar och försöker ta dagen som den kommer, är mitt första så har "lyxen" att kunna vila..
    Men funkar inte hinnsvepningen får jag nog börja planera in lite små saker, börjar bli lite tråkigt..
    Hoppas du slipper vänta till december! De är ganska så långt dit :/
  • Amazinglife

    Fick en hinnsvepning som heter duga idag! Först fick en "student" göra de och därefter läkaren, de frågade om de gick bra o göra så.. Jag tänkte ja visst, ju mer desto gladare blir jag! De körde runt ordentligt båda två och de va inte skönt.. Kändes som att de skrapade runt hela bebisen med ett finger inne i livmodern så effekt de förväntade jag mig! Men ingenting ännu (detta va vid halv 12), inte en sammandragning, vattenavgång eller nått! Så sjukt besviken! Jag får en till imorgon av min bm om de inte hänt ngt.. Men i värsta fall har ja tid för induktionsbedömning på förlossningen nästa onsdag v 40+6 (haft mycket krångligheter med flöde i navelsträngen så är därför de gärna vill ha ut henne)..
    Händer de något för någon här ikväll?

    Grattis till er som fått bebis!!

  • Amazinglife

    Va roligt att de är på gång för flera nu! Stort lycka till!!
    Ja fick min andra hinnsvepning vid halv 12 idag och de har inte hänt något ännu trots att jag är "mogen".. Fått lite huvudvärk bara men de e allt.. Tror huvudvärken är frustration eller något bara.. Blodtryck och läcker inget protein så är ju inget farligt..
    Har svårt o förstå hur hinnsvepningen igår inte kunde hjälpa men idag körde bm runt i flera minuter och retade, hon hade stora förhoppningar om att detta skulle hjälpa.. Får hoppas hon har rätt!

  • Amazinglife

    Även om jag önskar att ni slipper vänta och leta tecken, så är de skönt att dela väntan med er! Jag har gjort två hinnsvepningar på två dagar och inget händer, inte ens en flytning eller SD.. Då har jag ändå gått med mycket sammandragningar och förvärkar i veckor, men detta är helt försvunnet :( börjar räkna med att ja får bli igångsatt på onsdag (40+6).. De får väl va okej.. Men allt gör ont, trött och uppgiven.. Allt är ju färdigt för vår lilla bebis, så varför kan hon inte bara komma ut till oss?

  • Amazinglife

    Nu blev ja exalterad! Världens största slempropp har gått, brunfärgad och jätte mycket.. Ursäkta detaljerna.. Borde jag ringa fl pga att de va helt brunt (gammal blödning tyder väl de på)? Kanske inte är så konstigt när man fått hinnsvepning..

  • Amazinglife
    Laloppan skrev 2015-11-06 12:39:21 följande:
    Ååh igångsatt på 40+6? Här jag bor BOKAR dom tid för igångsättning i 42+0, kan behöva gå 21 dagar över..Så jävla surt och frustrerande. Jag hoppas innerligt att detta startar av sig själv.

    Vart på toa och gjort nummer 2 hela 3 gånger idag. Men jag har ju blivit lurad innan av min kropp så jag lägger inte så stor vikt vid det. Min slempropp släpper ju i omgångar så bara gudarna vet hur mycket som finns kvar av den haha.

    Kommer inte se något som ett tecken förutom värkar/vattenavgång pga tidigare besvikelser.

    Känner det samma med trött och uppgiven. Gråtit ett antal gånger då jag tyckt allt känts så jäkla orättvist och segdraget. Ibland känns det som att jag är den enda som gått över tiden haha!
    Ja de vill inte jag ska gå över längre än så helst, eftersom jag har flödesförändringar i navelsträngen (som dock är ok nu), då tycker dom att de är bättre hon får komma ut.. De är även därför de hinnsveper mig..

    Usch jag förstår dina känslor, de är hemskt att gå över.. Man känner sig lurad och maktlös, samtidigt som allt gör ont och inget är kul..

    Lotie: jag har inte ringt fl om slemproppen ännu, tänkte jag ska göra de om nån timme, ville se om de händer något, ska ta mig en promenad om en liten stund med en vän :)
Svar på tråden Novemberbebisar 2015