• Caisas

    Nu ska vi börja försöka - första barnet

    Åh, här vill jag vara med! Slutade med preventivmedel den 2a februari. ÄL verkar tyvärr inte ha kommit igång här ännu, har testat ganska mycket, så jag går bara och väntar på att kroppen ska komma igång. Men det är så spännande! Ska bli roligt att följas åt här! 

    Jag är 26, maken 33. Jag tycker om att fota, måla, läsa, spela datorspel, pyssla i trädgården... Lite blandat helt enkelt. Längtar efter att få bli mamma! Hjärta

  • Caisas
    Skyler skrev 2015-03-06 10:25:12 följande:
    Välkommen! :) så himla roligt att vi alla i tråden är i ungefär samma ålder!
    Hoppas kroppen din kickar igång fort! När hade ni tänkt börja försöka? Vi tänkte köra igång i maj :)
    Tack! Jaa, jätteroligt! Skrattande
    Vi börjar försöka nu direkt, väntar bara på ÄL... Jag har väntat 3 år på att maken ska bli redo, så nu när han äntligen gjorde tummen upp slängde jag p-ringen all världens väg, haha. Jag vågar inte planera någon BF-månad, jag har en närstående som försökt bli gravid i snart 2 år och min största rädsla är att det ska bli likadant för mig, så jag vill ta vara på varje möjlighet. Men det kommer säkert att gå bra. Längtar till det börjar dyka upp positiva test här i tråden!! {#emotions_dlg.flower}
  • Caisas

    Även här har tant röd kommit på besök, första gången sedan pillermensen så nu kan man väl räkna med att kroppen är igång! 34 dagar sedan p-ring och 28 dagar sedan avslutad "pillermens". Dags att beställa fler ägglossningstest och sätta igång på riktigt snart! :)

  • Caisas

    Jag har också beräknad ÄL den 21a, BIM den 5e april! Vad roligt att flera av oss verkar "synca"! :) tänk om man har en liten bebis i slutet av det här året...

  • Caisas

    Hade mens 8-13 mars, och jar mått ganska illa idag och kom hem och testade positivt på ÄL-stickan för första gången :) 5 dagar tidigare än vad jag räknat med. Så spännande!!

  • Caisas
    Shoreline skrev 2015-03-25 05:58:53 följande:

    Jag plussade igår!! Testade med rfsu vanliga men sen även med cb veckoindikator och fick då 2-3 veckor :) Bara hålla tummarna att det går vägen denna gång.


    Ååh grattis!!! Solig
  • Caisas

    Jag är på dag 7 efter ÄL. Mår mest som vanligt, förutom att magen är lite känslig. Har väl känns av något då och då i livmodern men det är förmodligen bara hoppfull inbillning. Jag har BIM den 5:e men jag kommer nog att testa tidigare, kanske redan på onsdag. :)

  • Caisas

    Hallonpaj, vad tråkigt att du inte fick något utslag på ÄL-stickan. Jag fick inte det i februari och det sög verkligen. När slutade du med preventivmedel?

  • Caisas
    Hallonpaj skrev 2015-03-27 10:17:57 följande:

    Jag slutade med mina p-piller i december. Jag bröt kartan efter lite mer än halva och fick första riktiga mensen efter 39 dagar, och sen 35 dagar. Så jag tycker ju att äl borde satt igång nu... men det återstår att se. (Har 30-dagars cykel vanligtvis)


    Det hade ju varit väldigt skönt att få bevis på att kroppen fungerar. Men jag kan ju ha missat stegringen också. Så en gnutta hopp finns ändå kvar Glad


    Jag slutade också mitt i en period (jag använde nuvaring) och fick första riktiga mensen på dag 34, sedan ÄL på dag 13-14 i cykeln. Jag vet att man inte ska jämföra med varandra men att du slutade mitt i kartan borde nog inte vara något problem iallafall. Glad

    Nojig som jag är så började jag med rosenrot redan innan första mensen, finns på apoteket och jag har läst mycket positivt om det här på FL, så det kanske vore värt att testa? 

    Men förhoppningsvis har du haft ÄL ändå, man vet aldrig. Det är fasiken det som är jobbigast under pågående bebisverkstad - man vet verkligen ingenting! Även om man fått utslag på ÄL-stickan vet man inte om det blir något ändå, och sedan är det bara att vänta. Har aldrig varit med om något så frustrerande, det är som att sitta i ett väntrum hos läkaren i flera veckor/månader och inte ens veta om hen är där. Haha.
Svar på tråden Nu ska vi börja försöka - första barnet