• Anonym (Våtis)

    För våt

    Hej,

    När jag har sex med en kille nuförtiden blir jag för våt, det känns inte så mkt... Tråkigt. Det här problemet hade jag inte när jag var yngre. Jag tycker inte att det är pinsamt att bli så våt utan jag upplever att det inte känns så mkt att ha sex... Vad beror detta på? Finns det något som funkar? Ska det vara såhär resten av livet? Någon som upplevt förändring på det planet? Kan det vara p-piller? Trionetta 28? Har alltid haft den sorten, senast jag var på Apoteket så fick jag annan tillverkare... Tycker att det var i samband med det som det började bli skillnad, men tycker inte att det borde vara pga det då det ju ska vara likadan sort.

  • Svar på tråden För våt
  • Anonym (Våtis)

    Blir nyfiken.

    Hur är det sexigt?

    Hur känns det för dig?

    Hur tänker du? Varför svarar du så?

    Är det något du säger för att vara snäll.

  • Anonym (Våtis)

    Det är jag själv som känner så.

    Ingen kille som har sagt något...

    Jag känner en tacksamhet inför det. Just eftersom det inte är något som jag kan påverka? (Förutom med papper, känns inte så hett, borde finnas fler lösningar?) Fast han har sagt att det känns mer utan kondom.

  • Dansar alltid nykter

    De gånger jag har haft turen att va med nån som blir riktigt våt har det funkat att prova olika ställningar och att ibland bara torka av kuken med handen.

    Fast jag gillar ju verkligen det.

  • Anonym (Singla)

    Jag vet vad du menar. Även om de jag varit med tycker att det är sexigt så har jag själv ibland tyckt att det varit FÖR blött för att jag ska få full "feeling". I de fallen har jag använt en handduk...

  • Efraim Barkbit

    Få saker är ju så sexiga som när fittan lätt blir riktigt våt och kladdig!


    Postbanken, Postbanken, Poooostbanken
Svar på tråden För våt