Inlägg från: Anonym (Bf december? :)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bf december? :))

    Fler som försöker nu i mars?

    Anonym (Angelica) skrev 2015-03-24 12:39:52 följande:
    Blir testa om mensen e några dagar sen. Men hoppas på plus då jag haft ont under äl o känt som lindrig mensvärk

    Hur har du nu? Hoppas :)
  • Anonym (Bf december? :))
    Anonym (Bebis snart hoppas vi) skrev 2015-03-24 11:19:37 följande:
    Vi skulle försöka i mars men mannen kunde ej, pga jobbresa:D Blir till att vänta lite. Hur går det för er andra? Hur långt innan ägglossningen hade ni sex? Inte alltid det går runt ÄL: s dagen men några dagar innan räcker väl egentligen?

    Trist. Vi kunde inte heller vid äl utan fick till det närmast tre dagar före. Det ska kunna räcka.
  • Anonym (Bf december? :))
    CarolineJB skrev 2015-03-17 21:47:08 följande:
    Jag började med det den här månaden och än så länge verkar det jättebra! Skulle kännas väldigt bra att använda som preventivmedel sen när vi fått barn. För att slippa ta exempelvis p-piller eller annat.

    Hur går det för dig?
  • Anonym (Bf december? :))

    Har oxå fem dagar kvar till bim. Äl+10 idag. Vågar inte ta test förrän bim.

  • Anonym (Bf december? :))
    Anonym (Angelica) skrev 2015-03-28 23:58:21 följande:
    Inte testat ännu 5 dagar till bom. Men börjat må illa o blivit tröttare ;) Så får se vad de visar nästa helg om inte mensen kommit :)

    Spännande :) Det låter lovande för dig. :) Jag tror inte att jag är gravid nu. Har inga tecken på det. Vi får se på dag 31, är på dag 27 nu.
  • Anonym (Bf december? :))
    Anonym (n) skrev 2015-03-29 10:07:20 följande:
    Bim igår och plussade starkt :)

    Grattis! :)
  • Anonym (Bf december? :))
    Anonym (Mia) skrev 2015-03-29 16:50:03 följande:
    Är glad för er som plussat!! Själv sitter jag med en klump i halsen, det började blöda nu! Antar att mensen ville släcka mitt hopp tidigt denna gången!! Den ska ju inte komma förrän i slutet på nästa vecka! Usch, jag mår inte bra av dethär! Vad är det för fel på mig?!?? ????????

    Tråkigt :( Jag är säker på att jag gör dig sällskap. Känns precis som innan mensen. Har ni försökt länge? Det är väl inget fel på dig. Bara att det är mycket som måste stämma. Nästa äl blir du säkert gravid! Kram
  • Anonym (Bf december? :))
    Anonym (Mia) skrev 2015-03-29 20:24:34 följande:
    Hoppas du slipper göra mig sällskap, vi har försökt sen september och alla nära vänner runt omkring har precis fått eller ska få barn inom det närmaste, så det sätter dig på psyket att det inte vill sig för våran del! Fyller 28 i oktober och har velat ha barn LÄÄÄNGE! Kram

    Förstår det :( Men det är inget konstigt eller ovanligt om det tar uppåt ett år. Man ska nog ha en del tur med. Jag gissar att du blir gravid i maj... ;) Men hoppas i april :)
  • Anonym (Bf december? :))
    lillskrutten skrev 2015-03-30 15:03:03 följande:

    Vi har försökt sen i oktober då jag slutade med piller. Fick igång mensen direkt och har även vad jag tror är känningar av äl varje månad. Trodde direkt första mån att vi lyckats men visade sig va biverkningar på medicin som gjorde att jag hade illamående mm. Har inte ätit den sen dess. Skulle haft mens kring 24/3 men än har den inte kommit. Testade mig i torsdags men va negativt. Trodde det psykiska skulle släppa och få mens dagen efter fortfarande inget. Vi båda fick känslan i lördags att jag testade för tidigt. Har beställt fler tester så de kommer nog i slutet av veckan. Blir tokig i denna situation. Hade varit bättre om mensen kom så vet man att det bara är att prova igen. Nu vet vi egentligen ingenting. Har menssmärtor och dovt illamående nu o då. Kan inte slappna av och tänka på nått annat.


    Hoppas verkligen för eran skull att du är gravid nu!! :)

    Tror också du har testat för tidigt.
  • Anonym (Bf december? :))
    Anonym (S) skrev 2015-03-30 20:37:53 följande:

    Jag hoppar in här också!

    Vi har varit utan preventivmedel sedan december. Inte alls brytt oss om det direkt faktiskt. Men nu börjar vi bli lite taggade ändå (mest min sambo )

    Senaste mensen varade bara i tre dagar mot annars stadiga fem.

    Bim -7 idag.

    Sedan ca 4 dagar har jag ömma och spända bröst, stark sexlust, bubblig mage, illamående, feberkänsla till och från. Och idag har jag kissat ofta!

    Vågar inte tro något. Men hoppas ändå!

    Mått illa hela dagen, men har ibland känning av magkatarr och detta känns liknande.


    Fjärde försöket nu då? Hoppas! :)
Svar på tråden Fler som försöker nu i mars?