Inlägg från: Anonym (Singeldilemma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Singeldilemma)

    Tjejer, hur "avslöjar" ni att en kille enbart är ute efter sex?

    Oklart om denna frågeställning platsar under rubriken sex eller relationer, men, men...
    Som rubriken lyder.
    Hur avslöjar ni vilka killar som enbart är ute efter att få ligga en eller ev några gånger och som fejkar ett genuint intresse för att uppnå detta, till skillnad från de som har seriösa avsikter och är ute efter ett förhållande?
    Vilka signaler eller tecken fångar ni upp och reagerar på när ni precis träffats?
    Jag börjar:
    - Han föreslår sex på första dejten eller nåja, te, eller ett erbjudande om att hänga med hem (ja den är ju svår att missa ;) )
    - Han smsar enbart och ringer aldrig (kan pågå i veckor/månader)
    - Han berättar inget om sig själv (dvs inget av personlig karaktär)
    - Han ställer inga frågor om mig (av personlig karaktär)

    Fyll på med mer! 

  • Svar på tråden Tjejer, hur "avslöjar" ni att en kille enbart är ute efter sex?
  • Anonym (Singeldilemma)
    Anonym (Baba Yaga) skrev 2015-03-06 05:39:22 följande:

    Sen när är sex på första dejten ett lika med att killen är oseriös? Kan någon förklara det för mig, för jag verkar ha missat nåt här.


    Enkel logik. Om en kille enbart är ute efter sex kommer han givetvis att försöka få det så fort som möjligt. Klart att det finns de som är ute efter något mer som också kan tänka sig sex på första dejten, men är man seriöst intresserad av någon kan man i allmänhet också tänka sig att fortsätta träffa den personen även om det inte erbjuds sex direkt. Det är alltså mer ett sätt att försöka skilja agnarna från vetet...
  • Anonym (Singeldilemma)
    Smecker skrev 2015-03-06 05:42:29 följande:

    Tja, om du vill ha garantier så får du vänta med sex tills du gift dig. Annars är i princip allt en chansning, eftersom i stort sett alla människor, oavsett kön, är ute efter sex.


    Fast alla är inte ute efter ett engångsligg, urskiljningslöst, med vem som helst. Men betydligt fler män än kvinnor är det.
    Självklart finns inga garantier men jag chansar ju hellre med någon som har seriösa avsikter än en person som aldrig har för avsikt att ge mig chansen om du förstår vad jag menar. 
  • Anonym (Singeldilemma)
    Anonym (T) skrev 2015-03-06 06:24:26 följande:

    Försök att lära känna honom innan. Är han ute efter enbart sex lär han inte ha nåt intresse av att lära känna dig.utan ser sig om efter nån annan.

    Eller så var han ute efter sex och börjar få känslor för dig om han lär känna dig mer.

    Eller så lär han känna dig ochintresset för sex avsvalnar...

    Säg vad du själv är ute efter. Vill du inte ha bara sex, säg det med en gång så mannen vet var du står.


    Det sista har jag funderat lite på. Jag pratar sällan specifikt om vad jag är ute efter på första dejten. Ibland givetvis om man pratar relationer, men oftast är det mer fokus på intressen, resor, boende, jobb, aktuella frågor, roliga saker man gjort eller planer framåt. Dels pga att för mig är det självklart att vara seriös och inte utnyttja någon annan person och dels pga att jag tycker det känts lite fånigt att "ställa krav" på första dejten innan man ens känner varann. Men egentligen är det kanske självklart att göra det. Gör du det?
    Å andra sidan vore det mycket enklare om folk som enbart var ute efter sex sa det direkt, eller i samband med att de frågar om man vill följa med hem, så man vet vad det är man tar ställning till... Hmmnn...
  • Anonym (Singeldilemma)
    Anonym (enkelt) skrev 2015-03-06 08:10:00 följande:
    Det absolut enklaste sättet måste väl vara att ligga med mannen. Då får man ju reda på direkt hur det ligger till.

    Varför gör du inte så TS?
    Anonym (T) skrev 2015-03-06 12:25:56 följande:
    Jag antar att TS INTE är ute efter ett ONS, utan vill ha något mer varaktigt.
    Då är det inte så konstruktivt att ligga med personen för att sen få veta vad han eg vill eller är ute efter.

    På samma vis som att TS kanske inte heller är ute efter något varaktigt med en person när hon väl har lärt känna honom.
    Exakt.
    Har inget intresse av engångsligg.

  • Anonym (Singeldilemma)
    Anonym (Salva) skrev 2015-03-06 15:25:10 följande:

    Jag är lite trög när det gäller sådant, men ett klart tecken är väl att hans fru/flickvän ringer. Den signal jag uppfattar som starkast är väl att han aldrig mer hör av sig.


    Jo fast nu är jag ju ute efter att försöka identifiera dessa signaler INNAN sexet. Inte konstatera i efterhand att "Oj han hör inte av sig. Han var visst inte intresserad".  En kille som slutar höra av sig direkt efter att han har fått tjejen i säng efter att ha spelat intresserad under en kortare eller längre tid tycker jag är svinig helt enkelt.  Den kategorin vill jag gärna undvika.
  • Anonym (Singeldilemma)
    Anonym (twice) skrev 2015-03-07 00:57:05 följande:

    Men det kan ju inte bli ett flergångsligg om det inte ens blir ett engångsligg?


    Haha fyndigt. You´re twisting my words around. Men jag är inte bara ute efter ett flergångsligg, jag är ute efter ett förhållande.
  • Anonym (Singeldilemma)
    Anonym (twice) skrev 2015-03-07 01:20:43 följande:

    Har ni (tjejjer) aldrig funderat över om det kan vara så att när en man vill ha sex med er så kanske det är ett genuint sätt att visa intresse? Oh, du verkar extremt skön, kan vi inte prova om vi gillar varandra på mer än ETT plan?

    Jag är gift med mitt ONS sedan mer än 40 år.....men alla är ju inte så....


    Absolut. Som jag skrev någonstans ovan, visst är det många som är seriösa som också kan tänka sig sex snabbt men risken man tar om man hoppar i säng snabbt är att man blir utnyttjad av någon som enbart vill ha sex.

    För övrigt tror jag era 40 år tillsammans raderat bort ONS-stämpeln på ert förhållande. :) 
  • Anonym (Singeldilemma)
    Smecker skrev 2015-03-07 18:11:27 följande:
    De flesta är inte alls ute efter ett engångsligg, de flesta, män som kvinnor, är ute efter ett flergångsligg. Sedan kan premisserna för och runt liggen variera. Dessutom underskattar du hur långt en del killar är beredda att gå och vilket tålamod de kan ha för att få ligga. Hört talas om uttrycket "lova guld och gröna skogar"?
    Det är ju precis det jag inte gör, det är ju tvärtom precis av den anledningen jag efterlyser fler tips på att identifiera de killar som låtsas intresserade men som bara vill ligga en eller några gånger och sen försvinner. Det här handlar om precis den typen av män om kan vara väldigt uppvaktande och uppskattande under en längre tid och därmed uppfattas som seriöst intresserade av mig som person. I efterhand med facit i hand tycker jag mig se vissa mönster hos killar som inte är seriösa och var nyfiken på om någon annan hade några reflektioner.  

    Jag tror det är betydligt mer vanligt att kvinnor någon gång känt sig lurade eller utnyttjade av en man än tvärtom... 
    Män tenderar att vara drivna av sex och kvinnor av känslor. Kvinnor är också generellt mer samvetsgranna än män. 
  • Anonym (Singeldilemma)
    Thyla skrev 2015-03-07 13:48:22 följande:
    låter som han dejtar causal- 
    -man brukar veta nästan med en gång om han är ute efter seriös, man brukar inte undra om det är seriöst eller inte-
    man träffas ju, och har man talat om i början man är ute efter mer och han med, så kan man ju börja dejta exklusivt efter ett tag, dvs varken han eller du träffar andra- det brukar flyta på- men känns det osäkert brukar det också vara det
    det är min erfarenhet- behöver inte stämma med andras-
    jag tycker man ska göra det lätt för sig och tala vad man vill ha, larvar han sig då med att han vill vara singel- så är han inte intresserad- de intresserad brukar inte säga så
    Jag håller med och resonerar precis som du. Tyvärr för frågeställaren för det låter som att du kanske vill mer?
    Har han t o m frågat om ett kk-förhållande så låter det dock som att det är just det han är ute efter!
    Och de gånger man har blivit tillsammans med någon så har man ju faktiskt aldrig behövt fundera, utan det har bara rullat på av sig självt. Inga funderingar på om motparten kommer höra av sig eller om det är ok att man själv hör av sig osv.
    Men jag kommer ta till mig att jag ska vara tydligare att på ett tidigt stadium, redan från början tala om var jag står. Sen kan ju folk fortfarande strunta i det, men de som har lite mer samvete, kanske ändå går vidare och väljer en annan person att bara strula med...

Svar på tråden Tjejer, hur "avslöjar" ni att en kille enbart är ute efter sex?