Inlägg från: Anonym (Who cares) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Who cares)

    Killar - kan ni bli tillsammans med en tjej som haft sex med 30 eller fler?

    Innan jag träffade min man (för 10 år sen, jag var 28 då) hade jag haft sex med 35 st. Och HERREGUD vad det känns irrelevant vad jag gjorde, vem jag låg med i ungdomsåren!? Who cares???

    Jo, vi frågade också "hur många har du haft" nån vinkväll i början av vårt förhållande. Och att jag hade haft över 30 och han "bara 20 någonting" var inget som bekom oss överhuvudtaget! Tack och lov är vi vuxna, mogna människor som inte är det minsta svartsjuka.

  • Anonym (Who cares)
    prospicientia skrev 2016-03-18 20:10:29 följande:

    Om han hade sagt "ingen alls" då? Eller du?


    Förstår inte denna hypotetiska fråga. Hur är den relevant i sammanhanget?
  • Anonym (Who cares)
    Anonym (Goja) skrev 2016-03-18 20:16:20 följande:

    Fattar inte hur man hunnit med så många? Var "gå ut" synonymt med att hitta någon att ha sex med? Och hade du aldrig förhållanden som gjorde att du inte låg runt inlånas perioder?

    Min partner hade haft en annan och jag ett tiotal.


    Mellan 16-28 års ålder: 2 förhållanden innan man, på 1.5 resp. 4 år. Däremellan singel.

    Jag har haft en hel del ons, ja. Varje gång jag gick ut? Nej.
  • Anonym (Who cares)
    Anonym (anonym signatur) skrev 2016-03-18 22:33:29 följande:

    Men om han hade varit oskuld då? Och tio år äldre än dig.


    prospicientia skrev 2016-03-20 05:28:40 följande:

    Tja, om siffran inte spelar någon roll, så antar jag att det inte spelar någon roll. (Men alla resonerar ju inte så.) 


    Inser ju att frågan är ställd till singlar. Jag kan liksom inte föreställa mig något annat, jag föll för min man - oavsett antal -och vi är ff tsm.

    Men om jag skulle bli singel igen och ut i dejtingdjungeln så tvivlar jag på att frågan ens skulle ställas. Min "målgrupp" av män är kring 40 år och det är klart som fan att alla har ett förflutet, få eller många sexpartners är ointressant! Skulle kännas oerhört barnsligt att ställa frågan nu. Det är något man gör i 20-årsåldern tror jag.
  • Anonym (Who cares)
    prospicientia skrev 2016-03-20 16:48:36 följande:

    Precis, håller med. Varför ställer man en sån fråga? Och jag bryr mig själv inte ett dugg. Däremot vill jag inte det ska vara tabuområden att prata om bara för att man är intresserad av varandra. Själv blir jag bara nyfiken och glad om någon "delar sitt förflutna med mig" (men det första jag tänker på då är ju inte direkt ett antal på hur många hon har legat med!).  

    Det är många som fortfarande är oerfarna i 40-årsåldern. Jag är själv snart 38 och har väl inte direkt någon erfarenhet. (Jag ogillar begreppet "oskuld".) Det är inte alla som lyckats få till vare sig förhållanden eller tillfälliga äventyr. Egentligen borde jag inte nämnda det över huvud taget, men erfarenheten (av min kontakt med kvinnor) säger mig att väldigt många, om inte rent av de allra flesta bryr sig på detta. Alla vill ju bli accepterade. Därför upplevs detta som en dubbel stigmatisering för mig och jag upplever det som ett starkt utanförskap och känner stor social press och prestationsångest.

    Hade det varit något jag själv hade valt eller om frågan för de flesta inte hade varit så viktig så hade det ju varit en helt annan sak. Jag får höra saker som att jag kanske skulle leta efter någon som ville "lära upp" mig och får ångest. Hur vet ifrågavarande person att jag ens är intresserad av det? 


    Tack för utförligt svar. Nu förstår jag bättre varför du ställde de hypotetiska frågorna.

    Ögonöppnare faktiskt, och jag blir ödmjuk inför att alla inte har det så lätt att "få till det". Men alla som tjatar på dig borde bara lägga ner.
Svar på tråden Killar - kan ni bli tillsammans med en tjej som haft sex med 30 eller fler?