• FrunIHuset

    Vi som ska göra FET april/maj

    Någon mer här som ska göra FET i april/maj?

    Vi har en son som är född 2013, och har 4 embryon kvar i frysen :)

    Nu känner vi oss redo för syskon och har en tid för konsultation på kliniken den 10 april. Jag ska ha mensen nu vilken dag som helst men hoppas den väntar lite så vi kan börja medicinering direkt vid besöket på kliniken!

    Vore roligt att ha någon att prata med som ska genomgå samma resa :)

  • Svar på tråden Vi som ska göra FET april/maj
  • FrunIHuset

    Eftersom min mens är såpass oregelbunden så blir det nog stimulering med Pergotime. Det fick jag vid senaste FET och det resulterade i sonen :)

    Sjöblomman: när har du testdag?

  • FrunIHuset

    Jag är allt här! Varit på kurs hela veckan 35 mil hemifrån. Kom hem igår! :)

    I måndags började min mens och mannen och jag beslöt oss för att sätta igång syskonförsöket. Igår tog jag första tabletten med Pergotime.

    Till torsdagen ska vi tillbaka till Örebro för VUL. Hoppas det har hänt något så jag får åka hem och börja testa för ÄL! :)

  • FrunIHuset
    Sjöblomman skrev 2015-04-18 17:37:34 följande:

    Härligt! När tror du att ÄL blir?


    Jag vet faktiskt inte! Den kan ju inträffa allt från 4-10 dagar efter sista Pergotime - tabletten. Så det kan bli till veckan eller nästa vecka. Ska beställa hem äl - tester nu så det finns :)
  • FrunIHuset
    mammelie skrev 2015-04-29 05:55:08 följande:

    Hej! Jag ska snart göra min andra frysåterföring. Igår på äl-testet var det negativt (använder clearblue digital) och idag var det positivt... alltså ingen blinkande gubbe någon dag. Är det konstigt?

    Hur som, det lär bli återförande på lördag!


    Väntar också på glad gubbe här hemma! Testat sen i lördags men bara neg... Läkaren trodde på utslag tisdag eller onsdag så idag hoppas jag. Sitter med testet framför mig men vågar inte göra det. Är det neg så ringer jag kliniken så får de avgöra hur jag ska göra....

    Får jag glad gubbe idag har vi återföring på måndag :)
  • FrunIHuset
    bellis84 skrev 2015-04-29 08:56:10 följande:

    Hej! Hoppar in här. Väntar på att göra FET, är nu på dag 19 utan att få ägglossning än. Antagligen får jag vänta till nästa cykel. Har nån varit med om detta? Jag har ätit hormoner för att få ägglossning och ändå inget... Så slitsamt!

    Lycka till tjejer!


    Jag är på dag 17 och inget utslag! Ringde kliniken och de sa att jag skulle testa imorgon och visar det inget skulle läkaren avgöra hur vi går vidare. Har ätit Pergotime från dag 5-9 och sist vi gjorde FET fick jag utslag på dag 17. Så är lite nervös att det inte blir något försök denna gång utan vi får vänta tror jag..
  • FrunIHuset
    En PantherTant skrev 2015-04-29 10:11:36 följande:

    Alltså måste fråga; avgörs insättningsdatum bara baserat på ägglossningstest för er?

    Jag har aldrig testat äl, här är det alltid via ultraljud (runt dag 10-11) det bestäms.

    Nyfiken


    Ja, i Örebro är det så iaf.... Fast får man inte utslag så kanske de avgör med ultraljud, jag vet inte riktigt. Det får jag veta imorgon... Hoppas testet visar positivt imorgon så jag slipper en massa resor dit. Jag gjorder ett ultraljud runt dag 11-13 och då får man veta när man ska börja testa... Är jättedeppig idag, tänk om det är neg imorgon också?!?!
  • FrunIHuset

    På dag 19, igår fredag, fick jag äntligen glad gubbe på äl testerna! Så på torsdag blir det återföring :) Har testat sen i måndags utan ökning!

    Men när jag testade nu imorse så var ett bara en rund ring, känner testet enbart utav ökningen och sen visar den neg när ökning avtar dagen efter?

    Hade sån sjuk smärta i äggstockarna igår kväll. Trodde jag skulle gråta! Det spände och sved precis som om de skulle sprängas! Hade en vetekudde på och smärtan avtog efter 2 timmar. Aldrig känt så förut och blev lite rädd. Kan ägget redan ha släppt eftersom testet var negativt idag?

  • FrunIHuset
    MammasWilda skrev 2015-05-02 10:01:08 följande:

    Jag fick glad fast gubbe på morgonurin, testade eftr 1 timma igen. Tom cirkel. Så min lh-stegring skedde på natten o va endast synlig i mitt morgonurin. O inte i urinet efter.

    Ah okej! Då behöver jag inte vara orolig :) Är lite öm i magen idag så något sker iaf ;)

    Lh-stegring sker 24-36 h innan ägget släpper. Så du kan va lugn :)


  • FrunIHuset
    Vincents mamma skrev 2015-05-04 08:23:36 följande:

    Hoppar in här också! På fredag ska vi får tillbaka en 5 dagars om allt går som det ska. Längtar med skräckblandad förtjusning!


    Jag får tillbaka på torsdag! Roligt att följas åt :)
Svar på tråden Vi som ska göra FET april/maj