Inlägg från: Elyssa81 |Visa alla inlägg
  • Elyssa81

    nyss fått missfall följas till ett plus igen?

    Jag vill gärna hoppa in här. Konstaterades ett MA i v 11+6 i lördags, fick cytotec och det har kommit ut en massa blod och klumpar. Nu har jag en liten blödning. Ska på återkoll på torsdag. När ska man börja testa med ÄL-test?

    Jag har beställt graviditetstest och tänkte hålla koll på hormonerna som sjunker. Kanske ta ett var tredje dag eller så.

  • Elyssa81
    hsh skrev 2015-05-05 09:31:01 följande:
    Personligen så tror jag testerna mest förvärrar efter missfall, man är tillräckligt fokuserad på att bli gravid som det är. Men det är bara jag. Fick mf i januari, började ÄL-tester efter första mensen. Gav upp rätt fort då jag blev så extremt känslosam & ledsen. Nu är jag snart inne på fjärde mensen - men trackar min ÄL genom kalender. Börjar med ÄL-tester igen i sommar om jag inte blivit gravid tills dess.
    På vilket sätt tänker du att de förvärrar?

    Jag körde med ÄL-test innan och blev gravid direkt. Men det kanske är svårare att tolka ut något svar av dem om det var så du menade!
  • Elyssa81
    hsh skrev 2015-05-05 18:09:18 följande:
    Nä, jag menar mental stress! Beror ju dock på hur man hanterar viljan att bli gravid. Jag är superledsen över att inte bli gravid direkt, att hålla på med ÄL-tester utan positivt resultat gav mig stora emotionella problem.
    Ok, jag har alltid blivit gravid snabbt så jag hoppas så även denna gång.

    Vi har inga problem att ha sex "på beställning" så jag tycker ÄL-tester är en bra grej. Det gör att det går fortare. Hoppas jag i alla fall. Sen förstår jag att det kan slita på om det går månad efter månad...
  • Elyssa81
    hsh skrev 2015-05-05 18:38:09 följande:
    Jo, samma här. Blev gravid på första besöket men efter mitt missfall så verkar kroppen inte riktigt vilja jobba åt samma håll som jag vill! :/
    Åh så tråkigt! Hoppas att det går snart.

    Jag har två barn som båda kom till på andra försöket. Senaste som blev MA gick på första. Så jag är förhoppningsfull.
  • Elyssa81
    hsh skrev 2015-05-05 20:30:16 följande:

    Haha, gillar att "försöket" blev "besöket".. Autocorrect.

    Låter bra att du är hoppfull! Jag har inga barn sen tidigare så det kanske förklarar saken. smile1.gif


    Hehe.

    Det är en stor skillnad om man redan har barn. Mycket svårare att få missfall om man inte har barn. Jag kan alltid krama om dem när jag känner mig ledsen över detta.

    Fick skrapas igår så nu hoppas jag att ägglossningen kommer om ca två veckor.
  • Elyssa81

    Jag hoppas och tror att jag har ÄL här i dagarna. Så håller tummarna för ett plus om ca två veckor.

  • Elyssa81

    Jag väntar på första mensen efter mitt MA. Hoppas på ett + men känns inte som det tyvärr . Samtidigt bra att vänta en månad till så att kroppen hinner återhämta sig!

  • Elyssa81
    Lizzie09 skrev 2015-05-27 10:28:19 följande:

    Hej, får man hoppa in här? Blev gravid efter 7 långa försök i april, var på ultraljud idag (v. 10) men livmodern var tom.. Det är fruktansvärt tungt och nu går jag bara och väntar på att börja blöda. Har inte blödningen startat på måndag så får jag åka in till kvinnokliniken och få tabletter. Vill bara att det ska dra igång nu så vi kan försöka på nytt igen..


    Beklagar verkligen. Vet hur jobbigt det är!
Svar på tråden nyss fått missfall följas till ett plus igen?