• fastfrusen

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Hej!
    Jag hoppar också in här! Har precis beställt NC efter 4 månaders försök med att försöka kring äl enligt p-tracker. Den här månaden hade jag tänkt börja tempa och testa med äl-test! Ska man mäta det första man gör innan man stiger upp sängen? Har jag förstått det rätt då? Och går det att börja mäta vilken cykeldag som helst??

  • fastfrusen

    Tack! Har bim på lördag (testade tokneg på gravtest idag), så hoppas att jag hinner få termometern i början på nästa vecka! Spännande ändå att bara temp kan säga så mycket om vad som händer inuti en :) 

  • fastfrusen

    Min mens kom i fredags! Vi är ju ungefär synkade! Roligt!! Hoppas att termometern kommer imorgon :) Vi går in på försök nr 5 nu!

  • fastfrusen

    Idag fick jag min termometer så imorgon börjar jag mäta!

    Har sådan mensvärk idag att jag just nu vill få 2-3 barn så jag kan ta bort livmodern sen, längtar till man slipper 48 dagars immobilserande smärta per år. Gah. 

  • fastfrusen

    Har tempat nu i 3 dagar och tempen ligger på ungefär samma! Men jag funderar på när jag eg ska mäta, för normalt sett går vi upp vid 6, men ibland blir vi väckta av hunden strax efter 5 men kan ligga kvar och försöka somna om då. Ska man mäta vid 5 eller vid 6 isåfall? Och med ibland menar jag ofta ungefär varannan dag :P

    Sen säger NC att jag ska testa äl redan imorgon, men borde inte ha äl förrän om en vecka. Hur gör ni med äl-testen??

  • fastfrusen

    Alltså så himla svårt med äl-testen! Igår på em tyckte jag det var pos, sen imorse vart det svagare för att bli starkare nu på ikväll?! Jaja. Temp ligger ungefär stadigt, får se vad som händer de kommande dagarna :P

  • fastfrusen

    Jag börjar misstänka att jag inte har äl, äl-testen ger märkliga utslag och min temp ligger på ungefär samma hela tiden. Kan man ha regelbundna menstruationer och ändå vara anovulatorisk??

  • fastfrusen

    Oj okej, det visste jag inte! Är på cykeldag 19 och det är första månaden jag tempar, vårt femte försök! Får se hur det ser ut nästa månad..

  • fastfrusen

    Hm. Senaste dagarna har tempen varit över strecket och den stiger fortfarande. Så idag sa appen att jag hade äl i lördags med bim 29/5. Alltså. Har inte så höga förhoppningar men oavsett om man haft äl eller ej så är det intressant med temp-mätning!

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles