• jess89

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Hej!
    Jag hoppar in i tråden, det är min första månad med NC och vi vill bli gravida helst igår :)
    Har en liten fråga till er som blivit gravida med Natural Cycles.. Har er temperatur gått ner dagarna innan BIM? Jag läste någonstans att temperaturen håller sig på den höga nivån under hela graviditeten.. Men vad betyder hög nivå?

  • jess89

    Sådär ser min graf ut.. Temperaturen börjar gå ner, så jag antar att det betyder att mensen är på g... vet ju att det inte är vanligt att det tar sig på första försöket, men man blir ju lite besviken alltså :P

  • jess89
    soofa skrev 2015-04-30 09:32:36 följande:
    Min mens kom i dag men mätte fortfarande en temperatur över linjen i morse. När har du BIM? Jag håller tummarna för dig!
    Imorgon är BIM för mig.. har inga symtom idag, men vågar heller inte hoppas på att det tagit sig.. ställer in mig på nästa ÄL istället ;) när har du nästa ÄL?
  • jess89
    soofa skrev 2015-04-30 10:03:34 följande:
    Åh, hoppas! Har du tänkt testa i morgon? Nästa ÄL enligt appen är den 14/5. Tyvärr jobbar min sambo natt hela nästa månad men hoppas vi ska kunna få till det ändå. :)
    Jag vet inte, antagligen gör jag ett test bara för att få det ur huvudet ;) Jag har nästa ÄL 13/5! Då kan vi följas åt :)
  • jess89

    Idag kom min mens.. Men något är inte som det brukar! Den är klumpig och brun.. Har väl blivit någon störning, gjorde ett gravtest nu ikväll som var negativt! Gör väl ett till imorgonbitti om inget har ändrats :)

  • jess89

    Min mens har varit väldigt sparsam och är typ slut nu, den kom i fredags.. Men eftersom temperaturen är väldigt låg så vet jag att jag inte är gravid, det är väldigt skönt att man vet det i och med att man tempar! Nu jäklar hoppas vi på Maj ????????

  • jess89
    amandus90 skrev 2015-05-19 13:20:27 följande:

    Hej,

    Jag blir inte riktigt klok på min kropp just nu.. Här haft NC i flera månader och är väldigt nöjd med de. Temperaturen brukar alltid ligga på runt 36.3 efter mens och runt 36.6-36.7 efter ägglossning fram till någon dag innan mens. Denna ägglossning var den första som vi har gått över till plan och efter senaste ägglossning har min temp legat på 36.8-36.9 hela tiden! Bim+1 idag och det verkar som att mensen satt igång men tempen är superhög (37 idag!). Har känt av andra symptom med, men det kan ju vara önsketänkande, men att tempen är så hög nu..? Någon som har en förklaring till detta? Kan jag ändå vara gravid eller är det inget? Har inte testat sen Bim-3.

    (Kan inte ladda upp bild på min graf.. Hur gör man det? :))


    Jag tror nog att du borde ta ett graviditetstest ;) Temperaturen sjunker ju då hormonerna går ur kroppen och med tanke på din höga temperatur så verkar hormonerna vara kvar! Lycka till :)
  • jess89
    amandus90 skrev 2015-05-19 15:17:27 följande:
    Jag har under den senaste veckan haft flytningar som varit brunröda, men idag haft mer " vanligt mensblod", och lite känningar av vanliga mensvärken. Har Android, verkar inte som att appen finns där och genom vanliga hemsidan funkar det inte att ladda upp.
    jag har Android och appen! :)
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles