• marol

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Är det någon av er som har någon aning om varför jag inte fått något meddelande av natural cycles de senaste dagarna? Har tidigare alltid fått de där små meddelandena men nu lyser de med sin frånvaro och man saknar feedbacken :)

  • marol
    soofa skrev 2015-06-22 08:57:33 följande:

    Hur tänker ni när ni mäter på mornarna när ni är lediga? Jag går ju och lägger mig senare då. Mäter ni också senare då? Det viktigaste borde väl vara antalet timmar man sover?


    Jag mäter när jag vaknar oavsett när jag vaknar, såvida jag sovit bra/tillräckligt antal timmar av sammanhängande sömn och om jag mår bra. Tar alltså inte tempen samma tid varje dag men däremot tar jag tempen efter ungefär samma antal sovtimmar. Ibland händer det att jag avbryter sömnen med att kissa, om jag då sovit 5-6 timmar redan i sträck brukar jag faktiskt ta tempen då och sedan efter toa somna om.
  • marol
    fastfrusen skrev 2015-07-01 17:02:05 följande:

    Jag vet inte när min bim är, trodde den var förra veckan men tror min äl var försenad.. Gjorde ett nytt test nu i em med tester från billiga-tester och där syns strecket ännu tydligare.. Nu är jag skitnervös.  Syns fortfarande ganska kasst på bild men alltså, svagt men tydligt rosa/lila IRL..

    Jag vet inte vad ni tror/tycker?? Och förlåt.. vet att man eg inte kan veta förrän man väntat några dagar och testat igen, men gah, nervositeten?!


    Tycker det är positivt det där, man ser det ju liksom gott och väl utan att anstränga sig :) vad kul! Klart man vill ha det lite starkare och mer tydligt för att våga ta ut något men ändå... det kommer stå gravid säkert på digitalt clearblue:) å mer tydligt än så kan det la inte bli.

    Smyg-grattis tills vidare;) längtar till man är där själv.. läskigt och svindlande men fantastiskt! :)
  • marol
    saklek skrev 2015-07-01 20:57:36 följande:

    Äl-tester från i förrgår överst, sen igår vid 16, igår vid 21 och så idag vid 17. Verkar vara äl på gång eller vad säger ni?


    Jajamän :) den sker nog snart ja! Vad härligt, lycka till!

    Har själv också äl inom kort, på lördag tror jag. Tänkte testa med stickor imorgon, fredag och lördag så får vi se. Märkte någon form trådig/seg flytning idag, men man kanske börjar få dem några dagar innan...
  • marol
    saklek skrev 2015-07-01 20:57:36 följande:

    Äl-tester från i förrgår överst, sen igår vid 16, igår vid 21 och så idag vid 17. Verkar vara äl på gång eller vad säger ni?


  • marol
    saklek skrev 2015-07-01 20:57:36 följande:

    Äl-tester från i förrgår överst, sen igår vid 16, igår vid 21 och så idag vid 17. Verkar vara äl på gång eller vad säger ni?


    De där testen ger hopp till mig för mitt äl-test idag var som ditt första, trodde att det skulle vara starkare faktiskt, brukar vara starkare än så två dagar innan men eftersom ditt stegrade fint sen på kort tid så ger det mig hopp så jag hoppas mina test också blir starkare imorgon och lördag, men då kanske min äl blir någon dag senare än lördag men vi får se. Blev först bara så orolig över om äl skulle utebli denna månad eller så för testet brukar vara starkare vid det här laget som sagt:) men ska väl inte ropa hej än åt något håll...

    Men med tanke på din temp så verkar det ju som att ditt ägg nu släppt :)
  • marol
    frokenasta skrev 2015-07-02 12:58:57 följande:

    Det är bara och köra på nu till helgen och hoppas på det bästa :) Har ni varit utan preventivmedel länge när ni började med NC?


    Slutade med p-piller i oktober 2013 då vi gjorde två - tre halvhjärtade försök till bebis redan då men sen kom annat emellan kan man säga och vi sköt på det till nu. Har inte skyddat oss med annat sedan dess förutom säkra perioder och att han inte kommit i mig när det funnits risk. Har använt nc sedan april nu men detta blir andra försöket för oss att få till en bebis:) så kroppen är ju fri från hormonella preparat iaf och cykeln är jämn och fin så hoppas så att vi ska plussa innan hösten...

    Ni då?:)
  • marol
    Emmissara skrev 2015-07-04 11:30:08 följande:

    Jag behöver er hjälp. Jag somnade inatt några minuter efter kl12. Jag vaknade kl. 3:40 och mätte då 36,23. Somnade sen om direkt och vaknade igen kl.8:10 mätte då 36,16.

    Vad ska jag ta? (Båda ligger över linjen så hoppas nu att jag har haft ägglossning)


    Jag hade helt klart valt andra mätningen då den dels baseras på fler timmar och tillräckligt många timmar för att mätas -

    och inte minst att den skedde på morgonen och inte natten som jag tycker kl 3.40 är. Sen som du skriver senare att kl 8.10 är närmare din vanliga mättid.

    :)
  • marol
    halo83 skrev 2015-07-04 23:51:27 följande:

    Hur länge brukar ni blöda vid mens? Jag har tidigare haft en period på 7 dagar..sen gick det ner till 5 och senaste 4mån vara nere på 4 dagar, denna period endast3 dagar... Blöder även mindre å mindre i mängd oxå..


    Har du slutat med p-piller eller liknande hormon preventivmedel? Sedan jag slutade med piller har mensen kortats ned.
  • marol
    pannkakan87 skrev 2015-07-07 18:36:16 följande:

    Plussade precis! 


    Men gud vad häftigt och härligt! Grattis grattis! Varma lyckönskningar :)
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles