• Sofiiakarin

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    O jag har BIM i helgen om man kollar på NC, MEN! De 3 senaste månaderna har jag fått längre cykel. Så brukade få mens på dag 26 men nu är det typ på dag 28,29,30! Det är jag glad för! Har ju vart här inne o skrivit innan. Är på dag 23 nu och mina symptom är kvar och blir även starkare.

    Hade min äl på dag 13. Hade rejäla äl kramper osv. Tempen gick upp osv.

    Mina symptom kom på dag 19, alltså 6 dagar efter äl. Då började det med molande värk. Alltså inte riktigt mensvärk utan mer dov men som man ändå kände av lixom. Nu för ett par dagar sen ömmar brösten med. De är såååå svullna! O de lixom små hugger i livmodern ibland. O nu får jag för mig att mina bröstvårtor är större eller mörkare. De ser annorlunda ut i spegeln idag när jag duschade?!?! Jag vill så gärna plussa men jag är så j*vla rädd o förbannad på mig själv om jag inbillar mig. Men de känns ngt i magen lixom o brösten.

    Vad tror ni??? Jag behöver lite råd. O jag hoppas ju på att ni bara SÅ KÄNDE JAG MED INNAN JAG PLUSSADE. Kanske fler som känner så när de skriver här. För vill så mycket ha ett plus. Vi har försökt flera månader nu.

    Va tror ni om min kurva o mina symtom? Är så tacksam för svar! ?<3

  • Sofiiakarin
    Johannawiktoria skrev 2017-04-03 07:15:49 följande:

    Halloj.

    Tänkte bara kolla med er, har kollat igenom tråden ganska långt bak i tiden nu och tycker de är sååå intressant att läsa om allting!

    Har nu tänkt att försöka bli gravida nu igen efter ett missfall i september förra året men planen var att vänta med bebisverkstan tills nu i april, men vad tror ni om denna kurvan?

    Har småkänningar i nedre delen av magen som kommer och går men vet inte om jag inbillar mig för att jag så gärna vill!

    Mensen ska komma på tisdag och även om vi inte aktivt försökte bli gravida förra ägglossningen blir jag ändå lite fundersam! Kurvan liknar inte någon av de andra jag haft?! :o


    Jag vet hur det är o inbilla sig.. o tro att man gör de. Men känner man de så gör man. Jag förstår. Jag är samma nu. Jag känner massa! Men din kurva går ju bara uppåt. Jag är ingen expert på dessa kurvor, använder också NC. O det ser ju väldigt bra ut o som att de kan blivit en liten bebis! Den går ju uppåt och stiger riktigt mycket! :) Jag håller tummarna för er!
  • Sofiiakarin
    LeiaBus2010 skrev 2017-04-10 21:14:21 följande:

    Har du testat? Din kurva är jämn och fin. Ser nästan ut som min Men jag har inte plussat ... ännu


    Jag har inte testat alls. Väntar på mina test på posten o sen blir jag så ledsen när det visar negativt. Blääää

    Vill så gärna ha ett plus. :) när ska du testa?
  • Sofiiakarin

    Hallå hallå! <3 <3

    Har ej testat. Fick EXTREM mensvärk idag. O ba jaha.. här kommer den. In på toa på jobbet. Inget i trosorna. Tog en mini tampong. Gick ca 1h. Hade jätte ont o kände att de runnit till ordentligt. Skulle byta. Tog ut tampongen. Var jätte torr. Kollade på den. Bara brunt...? Jag som haft så ont tänkte jag. Måste vara på g...satte in en ny.

    Gick 2h. Nu är den helt full tänkte jag. Så ont som jag har haft nu. Mensvärk som känns som de lixom pumpar ut blodet... bytte, men hallå?!?!?! Brunt??! Byn flytning?! Vart fan e mensen (ursäkta svordom)

    Körde upp (förlåt för äckliga detaljer) tampongen lite längre in o sen tog ut. Ytterst PYTTE blodsträng. O inget mer.

    Nu har de gått flera timmar till. Ont som fasen men ingen mens... dessutom så trodde jag mensen skulle komma på söndag typ. O jag tempar med NC. Tempen har ej gått ner något....? VAD ÄR DE SOM HÄNDER?!?! GE MIG BARA MENSEN SÅ JAG KAN GLÖMMA DENNA MÅNAD?!?!? :( :( känns som kroppen ba vill jävlas.

  • Sofiiakarin
    vasg skrev 2017-04-13 18:21:28 följande:

    Var det inte du som la upp ett redigerat test i en annan grupp? Jag hade tagit ett nytt imorgon, ifall blödningen inte kommit igång, jobbigt när kroppen håller på sådär..


    Ja det var jag. Jaa kanske de. Blir helt ledsen av de här..
  • Sofiiakarin

    Någon som vet varför tempen sjönk så idag? Har använt mig av NC innan. Har ett barn på 2 år. Så försöker med syskon nu och har börjat tempa... Vaknade idag o skulle kissa och hade genomskinliga ägglossningsflytning. Ni vet... Äggvita.

    Någon som är mer påläst än mig? :D

  • Sofiiakarin
    Bellaa123 skrev 2019-07-03 08:11:41 följande:

    Det är vanligt att tempen sjunker på ägglossningsdagen, pga av hormoner. Så det är helt normalt! :)


    TACK SNÄLLA DU! <3
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles