• Desideri

    Första försöket i maj - bim i juni!!

    Aniroma skrev 2015-05-21 06:33:40 följande:

    Ja visst är den starkare! :) Usch, nej magsjuka har man aldrig tid med. Håller tummarna att det inte är det!

    Första tempen idag 6.15 visade 36.4..jisses tänkte jag, men kom på att jag kanske sovit med munnen öppen. Så stängde munnen, snoozade lite och fick 36,6. Snoozade lite till och fick 36,5, och efter sista snoozen 36,6.... Hmm... Ska jag skriva in 36,6 eller ta mellanvärdet? Eller ska man gå på den första?


    Mår fortfarande sådär illa. Bläää. Ganska mycket molande värk idag också. Hoppas mina nya test kommer idag och absolut senast imorgon. Har bara ett kvar.

    Hmm jag skulle ta mellanvärdet tror jag. :)
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-21 15:28:27 följande:

    Kom precis på att denna äl kom på dag 18 istället för dag 22 som de två senaste månaderna! Det tackar jag rosenrot och efamol för! :)


    Åh vad bra att de funkade. De där 4 dagarna gör ju stor skillnad! 


     


    ÄNTLIGEN är det på G. Sååå skönt att komma hem ta ett test och få ett ganska starkt resultat. Vi hade sex i måndags igår och ska mysa imorgon. Räcker det? :P haha

  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-21 17:36:02 följande:
    Ja de dagarna gör stor skillnad! :) tar det sig inte nu så kommer jag köra dem.nästa månad också och förhoppningsvis få ner det till normala 28-30 dagar. Om min lutealfas är samma som sist så blir min cykel 34 dagar nu vilket borde göra min bim till ca 3-4/6!

    Jag hade inte nöjt mig med det tror jag haha. Men jag är så osäker och rädd att göra för lite hela tiden. Ha sex för lite, äta för lite vitaminer, ha för liten stegring. Man får ju tänka på att äl inte sker förän 1-2 dagar efter positivt ältest. Så säg att det kommer vara positivt lördag morgon typ? Visst lever spermierna i ett par dygn i kroppen så jo det borde räcka då. Men jag säger som många Andra; sexa på nån extra gång om lusten faller på, det skadar inte! Vi hade sex fredag, söndag, måndag och enligt FF var äl måndag (skulle tippa på kvällen). Hade jag varit du så hade jag nog haft sex idag och på lördag! Så täcker ni det ordentligt om ni inte orkar alla dagarna ;)

    Spännande! Nu är det bara vänta som gäller. :)


    Hmm ja vi får se hur mycket sex vi kommer ha. Kanske blir det ikväll och lördag men det känns dumt att itne ha sex dagen man har äl också. Men samtidigt dumt att ha alla dagar också kanske. Jag vet inte. :P haha 
    Ska ta ett till test senare ikväll och se vad det visar, om det blir positivt ikväll eller imorgon. :)

  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-21 22:31:12 följande:

    Kolla!! Bra! Då är det ÄL imorgon eller lördag :) mys på ordentligt nu! Så håller vi tummarna för oss båda! När hade du bim? Har säkert frågat det innan, men svårt att hålla isär alla trådar o folk man pratar med haha ;)


    Haha ja äntligen. Jag brukar ha 14 dagar mellan äl och mens så räknar med att äl är idag. Får alltid mens 15 dagar efter positivt test. Så äl idag 22/5 och bim 5/6. :) vi myste onsdag torsdag och ska på lördag. Borde väl bli bra? :P
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-23 18:33:13 följande:
    Hur går det? :) tror nog att det är lagom!! ;)

    Det går okej, jag har åkt på nått konstigt och har så ont i magen och måste gå på toa så fort jag äter eller dricker. Mår väldigt illa till och från så får se om det blir något mys ikväll annars hoppas jag det i torsdags räcker även om det känns lite. :/


    I torsdags kväll var det ju positivt och 21-22 timmar senare, alltså igår, var det svagt igen så antar att ägglossningen var igår eftersom det sjönk ganska snabbt. Läste att har man positivt utslag i 1 dag är äl om 12-24 timmar och har man positivt utslag i 2 dagar så är äl om 24-48 timmar(från första positiva testet). :)


    Hur går det för dig?


     

  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-23 23:07:20 följande:
    Jaha där ser man, det visste jag inte om dagarna :)

    Men usch låter inte kul. Hoppas det går över snabbt!!

    Äl+5 idag. Fortfarande molvärk men inte lika mkt som tidigare dagar. Tempen ner igen idag 0.1 grad. Seg väntan nu.

    Ja den här väntan är riktigt seg, haha och jag är bara på äl+3. :P

  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-25 14:29:11 följande:
    Äl+7 idag och har ont i ländryggen. Även i tjejmagen. Åtta dagar till BIM. Vissa månader har jag fått känningar av lätt mensvärk drygt en vecka innan men kan inte komma ihåg att detkänts så här mkt. Har visserligen varit på utflykt med jobbet idag o har gått o stått en del. Borde inte överanalysera, men det är lättare sagt än gjort!
    Åh spännande! Ja man tänker att man inte ska leta tecken eller överanalysera men det gör man nog ändå lite, vare sig man vill eller inte. ;D Håller tummarna!
  • Desideri

    Oh 25% var ju inte så mycket. Men det är mycket som ska klaffa för att det ska ta sig. Spännande med ÄL för er! 


    Väntan på BIM är ju sååå långsam. Känns som en evighet sen men imorgon är jag bara halvvägs. Som tur är jobbar jag hela helgen så får tankarna på annat ett litet tag iaf. :P

  • Desideri

    Jag har inge större förhoppningar för min del. Är på bim-5 nu och i förrgår testa jag och fick ett svagt streck men alla test efter är negativa. Så känns nog som det inte tog sig denna gång. Har haft en hel del molande värk men nu ingenting. Ställer in mig på nytt försök nästa månad :/

    Aniroma hur går det för dig? Har du testat än?

Svar på tråden Första försöket i maj - bim i juni!!