Inlägg från: babytjejen |Visa alla inlägg
  • babytjejen

    Vi med BIM i slutet av maj/början av juni

    Kommer nog tillhöra denna grupp snart...Här Bim nu på torsdag, tog ett test igår som var blankare än blankt så väntar just nu bara på mensen, har haft lite, lite minimalt med blod på pappret idag så...hoppas vi lyckas i slutet av maj allihopa!!

  • babytjejen
    Jade2016 skrev 2015-05-12 12:44:18 följande:

    Hej babytjejen

    Jag hade som du förra månaden,säker på att det var nidblödning & fick tyvärr mens 2dagar efter & den var en v tidigare än vanligt.

    Det kan ju vara en nidis du har:)

    Jag håller tummarna att det är så& att du får plussa om några dagar<3


    Känns som lite för tajt på mensen men vore ju toppen om det vore så...
  • babytjejen

    Idag kom mensen :( så det är bara att köra på nästa gång. äl runt den 27 Maj o Bim runt den 10 juni om min cykel fortsätter o vara jämn.

  • babytjejen

    Längtar tills mensen är slut nu o äl kommer, vill lyckas denna gången :) någon som vet något bra glidmedel som inte stör miljön el spermierna? Kommer ju behövs väcka sambon mitt i natten för att täcka äl i då är man kanske inte alltid på topp så lite glid vore bra ;)

  • babytjejen

    Äl på tisdag el onsdag o enligt min app börjar min ffertila period imorgon..Tänkte mysa fredag, söndag o tisdag-torsdag, det borde väl räcka?

  • babytjejen

    då har man börjat mysa inför denna äl..Hoppas att cykeln är lika jämn som förra gången o att äl är i början av veckan, hoppas, hoppas jag plussar tidigare än efter ett år denna gången...Hoppas jag kan plussa en gång till!

  • babytjejen

    Enligt min app så är äl imorgon men tycker inte testen stegrat mkt alla..förra gången fick jag smiley denna dag i cykeln, tror inte det kommer hända nu :( hoppas den inte dröjer allt för mkt...fast fördelen med det är att den kanske lägger sig bättre tills nästa gång o inte när jag jobbar kväll O måste väcka sambon mitt i natten...

  • babytjejen
    jzz2306 skrev 2015-05-26 11:11:33 följande:

    Mens här, precis som väntat på bim-dagen  Det känns ju helt omöjligt att bli gravid, fattar inte att det finns 7 miljarder människor om det är så svårt!

    Ni som är kvar nästa månad får stå ut med mig ett tag till 

    Blir åttonde försöket för oss, tror det är något fel 

    Förlåt för deppigt inlägg, hoppas det går bättre för er andra!


    För mig tog det precis ett år men sen satte det sig med lillan..så det händer snart :)
  • babytjejen

    Ska ta ett ältest när jag kommer hem inatt om jag lyckas hålla mig o hoppas på smiley annars får jag ändra min äldag..tycker inte att testen stegrat lika mkt tills idag...

  • babytjejen

    Smiley på ältest idag , skönt att kroppen hittat tillbaka till sin gamla cykel o att det inte är allt för långt mellan ägglossningarna...verkar som min cykel är 28 dagar,hoppas den fortsätter så jämn, enklare o veta när man ska mysa lite extra då.

  • babytjejen

    Mysandet är över o nu kommer den lååånga väntan på Bim, en hel evighet...känner med er som det tar lång tid för, tog ju ett år för oss förra gången o är rädd för att det ska ta lika länge igen el längre...

  • babytjejen

    En vecka till bim...vill att tiden går fort nu så man vet om man lyckats el inte! Om mensen beräknas komma på onsdag, Hur tidigt kan man testa?

  • babytjejen

    Fem dagar kvar till Bim, vill så gärna ha ett plus men tror det kommer ta ett tag till..tycker att det dyker lite symtom men vet oxå Hur lätt det är att inbilla sig dom. O när jag blev gravid med lillan så kände jag inga symptom innan, kanske är det jag ska hålla koll på, att den månad inga "symptom" dyker upp då kanske man lyckats! Hihi :)

  • babytjejen

    Tog ett test idag, blankt som bara den...är ju bara två dagar till Bim så borde gett liiite utslag om man varit gravid...så väntar bara på mensen nu som borde duka upp på onsdag morgon :(

  • babytjejen
    cleo skrev 2015-06-09 14:20:07 följande:

    Hej alla :) bim-3 idag och gjorde ett gravtest som känns väldigt negativt (bifogar bild) så nu är det bara att invänta mensen och ta nya tag igen, känns så jävla tungt :(


    Samma här, Bim imorgon..Tog ett test igår som var blankare än blankast så inväntar bara mensen som borde komma imorgon bitti :(
  • babytjejen

    Bim idag o ingen mens än så länge..dock ett helt blankt test så mensen är nog bara sen el att bom är imorgon...tyckte ju stegring vid förra är var lite senare än gången innan. Dessutom har jag en sådan stark känsla av att det inte satt sig så blev inte förvånad när testet var blankt...köpte dock ett digitalt idag. ..som om nu mensen skulle utebli imorgon med så kanske jag tar det då. Tror dock att mensen kommer senare idag el imorgon. ..

  • babytjejen

    Var som jag trodde,bim var idag istället...mensen kom direkt på morgonen :( jaha, bara vänta på nästa äl efter midsommar då..känns ju som en evighet dit :(

  • babytjejen

    Fick en smilet idag..tror dock att smileyn kommit igår kväll redan eftersom testlagrets sticka var stark redan då...tror ni det räcker med mys ikväll o imorgon el ska vi köra onsdag och, har en väldigt trött sambo o en liten som inte alltid somnar tidigt. Så frågan är, är det nödvändigt att mysa onsdag och...tror på äl idag el imorgon...

  • babytjejen

    Här är vi i slutet av äl...var nog äl igår men kör på idag med för säkerhetsskull...o hoppas på tredje gången gillt...har bim 7-8juli ca :)

Svar på tråden Vi med BIM i slutet av maj/början av juni