Inlägg från: Anonym (mmhhhmmmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mmhhhmmmm)

    Vi unga med män i fängelse!

    Anonym (!) skrev 2015-05-14 19:01:19 följande:
    Men TS pojkvän har fått livstid, det är ju viss skillnad.
    Säkerligen skattebedrägeri och kanske förskingring. Kan inte vara mord, våltäkt och sådant för sådant straffas man inte för i det här landet. Inte kännbart i varje fall. Man får hjälp och våld och säkerligen lyckas de vända på det så att det blir förövaren som blir offret till slut. Speciellt för en viss typ av förövare.
  • Anonym (mmhhhmmmm)
    Anonym (***) skrev 2015-05-14 23:08:58 följande:
    Så ni håller verkligen fasaden uppe då, kan inte stå för vad han gjort, trots att han är oskyldig.
    Lägg ner någon gång. Hur f*n kan du över internet bedöma skuld hos en människa som du inte ens känner och ett fall du inte har någon aning om? Och dessutom håna dennes sambo, göra narr av henne och påstå att hon ljuger? Känner du dig lite bättre som människa då? Lite mer rättfärdig? Är du så pass naiv att du tror att vårt rättsväsende är alltid korrekt och rättvist? Fattar du inte att det rätt ofta inte handlar om vem som gjort vad utan om vem som inte kan bevisa att de inte gjort något? Att tro något annat är naivt bortom dumhetens gräns. Folk blir oskyldigt dömda. Och det är inte heller ovanligt. 
  • Anonym (mmhhhmmmm)
    Anonym (***) skrev 2015-05-14 23:22:43 följande:
    Om han verkligen är oskyldig så behöver man inte dölja att han sitter inne.

    Fasad? Ingen vet om något. Önskar att han verkligen hade gjort ett grovt bedrägeriet så hade vi kanske fått leva fett ett tag

    Varför ska man tycka synd om folk som resonerar på detta sätt?
    Du behöver inte tycka synd om, även om folk kan kläcka ur sig en hel del i affekt och även när de tycker att ska man ändå sona sitt brott då hade det varit bra att utfört ett brott och fått ut något av det. Hoppas att du är lika ivrig gällande alla våra skitbidrag som vi fullkomligt öser över kreti och pleti som rätt ofta utnyttjar dem. 

    Så som sagt, du behöver inte tycka synd om. Men det är bättre att hålla käft än så tvärsäkert och dömande uttala sig om någon som man inte vet ett skit om. Så jag frågar dig igen. Känner du dig lite bättre som människa när du kan trycka till någon när du sitter där bakom din skärm? Känner du dig lite förmer, lite mer rättskaffens, lite mer självgod? Jag både avskyr och tycker synd om sådana människor som behöver gotta sig i andras olycka och som behöver trycka till andra för att själva känna sig bättre.
  • Anonym (mmhhhmmmm)

    Och en sak till, kära (***). Det är sådana som du som gör att även oskyldiga och deras familjer döljer att de sitter i fängelse. Just pga sysslolösa skvallerkärringar som bara älskar att skvallra och snacka en massa skit om folk. De har inga egna meriter att visa upp, men kan de åtminstone tala om för världen (eller åtminstone grannarna) att pssst, psst, han måste gjort något riktigt allvarligt och han är grov kriminell och en sopa, kan de känna sig lite bättre åtminstone de 5 minuterna. Väldigt äckligt beteende. Jag umgås hellre med någon som dödat någon än illasinnade skvallerkärringar som skapar storm i ett vattenglas utan att veta ett skit.

  • Anonym (mmhhhmmmm)
    Anonym (Sjukt) skrev 2015-05-15 22:34:08 följande:
    Eh, du umgås hellre med någon som har mördat någon än någon som skvallrar? Är du allvarlig?
    Skrev "dödat" i.o.f.s. Och ja, det gör jag, eftersom elakt jävla skvaller kan ställa till med väldigt mycket elände, ibland t.o.m. mer än en person som råkat döda någon. Man är väldigt inskränkt om man inte inser det. Fast det är klart, som skvallerkärring är det inte mycket man fattar. Glappar bara på.
Svar på tråden Vi unga med män i fängelse!