Inlägg från: Anonym (anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonym)

    Sabla gnäll om att "killar kan minsann inte få tjejer lika lätt".

    BengtH skrev 2015-05-23 21:23:53 följande:
    Efter 30 börjar männen bli upptagna, de flesta brukar skaffa familj då.
    Detta gäller så klart alfahannarna, de män alla kvinnor letar efter, de som har gott självförtroende, bra ekonomi och social kompetens. 

    Kanske dags för dig att sänka ribban en aning, du får börja leta bland de överblivna männen, hitta någon bland dem som har sämre självförtroende och lägre lön, de som är blyga och osäkra i sitt sätt. 
    Varför skulle någon som är över 30 år och blivit singel välja bland de överblivna männen är man själv utåtriktad och social har man väl inte mycket gemensamt med någon som har dåligt självförtroende och är blyga och osäkra?
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Kille34) skrev 2015-05-23 21:24:25 följande:
    Det är nog tyvärr så om man inte är världens kap. Det går nog inte ha samma krav som när du är 20 om du tror det. Det är nog rätt standard att gå lite högre upp i åldersstegen om du är 34 år, man mellan 50-60 är väl rätt rimligt skulle jag tänka. Är själv i 34 års åldern med det är ju knappast vare sig första eller andra hands alternativet med en 34 åring dam. Skulle väl säga att första är 22-24 sen andra hand 25-30.
    Vilken vettig människa kring 30-35 år skulle leta partner i åldern kring 50-60 år allra helst om de även vill bilda familj så vill man ju ha någon som inte är i samma ålder som ens föräldrar.
    Jag har då inget gemensamt med de som är 25-30 år äldre än mig.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (tofs) skrev 2015-05-23 21:55:09 följande:
    50 är absolut inte för gammalt för dig. Ja, men du kan ju vara attraherad av Brad Pitt, det är ju ett fritt val. Eller av David Beckham.

    Yngre kvinnor=mer attraktiva än yngre män
    Äldre män=mer attraktiva än äldre kvinnor

    Så är det och kommer alltid vara.
    Eftersom mer än hälften av männen i Sverige är feta eller överviktiga så är det knappast troligt att de män kring 50-60 år tillhör de som inte har en kropp som är tilltalande för en kvinna kring 30 år.
  • Anonym (anonym)
    grind skrev 2015-05-23 22:38:42 följande:
    Som jag sa tidigare. Kvinnor som inte binder sig tidigt blir förstörda då dagens singelkultur för tjejer är så oerhört destruktiv.
    De som är 25-30 år är ju uppfostrade av föräldrar som levde ett singelliv som är ungefär likadant som det är i nuläget, verkar som om många inte riktigt förstått att man får gå tillbaka så långt som början på 60-talet  för att hitta den tid då unga inte kunde leva som de ville.
  • Anonym (anonym)
    grind skrev 2015-05-23 23:15:31 följande:
    Leva som de ville? Den destruktiva kultur som nu råder har inget med fri vilja att göra. Kvinnor luras in i ett leverne som de själva förr eller senare kommer att gå betala priset för.
    Hur tror du att vi levde när vi var unga på 70-talet- början på 80-talet, tror du av vi i vår generation levde i kyskhet och band oss kring 20 år?
    Du har tydligen helt missat hur unga människor levde när discokulturen var som störst.
  • Anonym (anonym)
    grind skrev 2015-05-23 23:26:39 följande:
    70-talet var väl om möjligt än äckligare än vad det är idag. Då såg ju kvinnorna dessutom ut som skräp. Idag är vi ju mer amerikaniserade så kvinnorna har iaf vett att se kvinnliga ut.
    "Kvinnor luras in i ett leverne som de själva förr eller senare kommer att gå betala priset för." troligen så lär priset inte bli värre än det pris de som är 50-60 år fick betala för hur de levde som unga på 70-80-talet och vad jag vet har den generationen de som har haft det väldigt bra både yrkesmässigt och ekonomiskt det som de verkar ha misslyckats med verkar vara att fostra sin barn eftersom de främst männen har en syn på relationer och kvinnor som mer hör hemma kring 1900.
  • Anonym (anonym)
    grind skrev 2015-05-23 23:49:03 följande:
    Ekonomiskt är det enda dessa lyckats med. Deras barn är nervrak, de har misslyckats med sins äktensksp och de har förstört Sverige med sitt vänsterflum. Nu ser de centrala delarna av våra storstäder ut som en kombination av flyktingläger och tillhåll för tiggare. Bra jobbat!
    Deras barn är inte nervvrak det er deras barnbarn som inte mår bra vilket inte inte lär bero på att farmor och farfar levde discoliv på 70-talet.
  • Anonym (anonym)
    SchaefferBoy skrev 2015-05-24 00:10:56 följande:
    www.mucf.se/unga-ater-allt-mer-antidepressiva...

    Antidepressiva läkemedel fanns redan på 80talet i nuvarande form.
    Och barbiturater, sömnmedel och lugnande var storsäljare under 50-60-talet främsta målgruppen var hemmafruarna också därför de till synes var så nöjda med sin tillvaro.
  • Anonym (anonym)
    SchaefferBoy skrev 2015-05-24 09:44:01 följande:
    Källa på det?
    Bensodiazepinern, som hade lugnande och sömngivande egenskaper, utvecklades i snabb takt, preparaten visade sig vara säkra och relativt ogiftiga. Man konstaterade att ”enda sättet att ta livet av ett försöksdjur med Valium var att begrava det i tabletter...” Librium registreras 1960, Valium 1965. Läkarna välkomnade dessa ”säkra ”preparat som förskrevs rikligt, mellan 1965-70 ökade försäljningen i Sverige med 42%. Under 70-talet var Valium det mest sålda läkemedlet i världen. 1971 narkotikaklassades preparaten, 1985 avregistreras majoriteten av barbituraterna då BZD tagit över marknaden helt

    Inte konstigt om dessa preparat användes främst av uttråkade hemmafruar som inte hade något att göra där de satt sysslolösa under dagarna i miljonprojekten medan barnen var i skolan, dessutom hade vi 6 dagars vecka och skoldag även på lördagarna så söndagen var den enda dag i veckan när där många vuxna kvinnor träffade andra vuxna som hade något annat att tala om än gardiner och hushåll, dessutom tog inte hemsysslorna speciellt lång tid att göra i en standardlägenhet om 3 rum och kök.

    Kvinnor som var hemmafruar under 60-70-talet var mer eller mindre isolerade under dagarna det var alltså ingen romantisk idyll med granngemenskap med andra kvinnor i blomstrande trädgårdar för de som inte bodde på landet.
  • Anonym (anonym)
    BengtH skrev 2015-05-25 11:07:20 följande:
    Ogifta singeltjejer på 34 har dejtat för länge, kanske pga att de är för kräsna. Dejtandet har ofta inneburit flertalet lösnummer vilket ytterligare har sänkt hennes marknadsvärde på datingmarknaden.

    Ogifta 34 åriga män däremot är vanligtvis mer ensamma och oerfarna, de har inte alls dejtat lika mycket och har heller ej fått ligga då de sannolikt är blyga och har dåligt självförtroende. 
    Nu brukar ju inte de flesta som är 34 år berätta för den dejtar hur många gånger de haft en lunchdejt och heller brukar de inte annonsera ut hur många av dejterna som de dejtat mer än en gång och hur många de haft sex med det är liksom inte intressant för medelålders människor vilken sexhistorik andra har så länge det inte rör sig om missbruk eller någon form av avvikande beteende.
  • Anonym (anonym)
    BengtH skrev 2015-05-25 11:24:56 följande:
    De kvinnor som har levt singelliv utan sex har haft självkontroll och investerat i sitt marknadsvärde även om det inneburit ett visst mått av lidande. 

    Dessa kvinnor har större chans att bli tillsammans med drömkavaljeren, när han väl dyker upp.

    Tjejen som gav efter för sina lustar under singelåren och plockade hem krogragg, har inte samma förutsättningar. Visst kan hon tiga och ljuga när väl frågan om antal kommer på tal, men värderingarna brukar alltid lysa igenom. 

    Likaså gäller detta män som besökt bordeller, de kan ljuga om det, men deras dåliga karma kommer att straffa dem.
    Kvinnor ska alltså leva som nunnor tills de plötsligt en dag hittar den rätte vid sådär 30-35 år, hur många män kring 30-35 år är intresserad av jämngamla oskulder?
  • Anonym (anonym)
    grind skrev 2015-05-25 19:18:34 följande:
    Garanterat väldigt många men det är bättre att träffas i 20-25 års åldern.
    Enligt all tillgänglig statisk så är det mellan 27-30 år som människor etablerar förhållanden som är tänkta att vara det är i den åldern människor flyttar ihop eller gifter sig.
  • Anonym (anonym)
    BengtH skrev 2015-05-25 21:26:26 följande:
    Det är snällt av dig och din man att dela med er av dig, då det finns många stackars ensamma män som aldrig får sex annars. På så sätt minskar behovet av illegal prostitution i vårt land.
    Nu tror jag inte att de som gillar att ha sex med flera samtidigt väljer de stackars män som aldrig fått sex annars utan väljer snarare de som är erfarna.
  • Anonym (anonym)
    BengtH skrev 2015-05-26 16:07:03 följande:
    Jag tycker att de som gillar att ha sex med flera kan göra en god gärning och ta in en stackars oerfaren man i trekanten som de kan lära upp istället för att plocka in en hingst som redan prövat på det mesta.
    Sex har man för att njuta och inte för att göra en god gärning till stackars oerfarna män de flesta kvinnor ägnar sig nämligen inte åt någon form av terapiverksamhet när de har sex, vill man syssla med ideell verksamhet så väljer man hellre att vara kontaktperson till någon som behöver det.
Svar på tråden Sabla gnäll om att "killar kan minsann inte få tjejer lika lätt".